sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Gaijin ja pakkailut reissua varten!

Heippahei! :) 
Pikainen päivitys vain ja sitten aloitan pakkaamisen! :D Tiistai-aamuna hyppään koneeseen kohti Miamia, ja Spring Break Floridassa voi alkaa! :) Ihanaa, loma tulee niin tarpeeseen ja sopivaan rakoon. Töissä on ollut hektistä, ja siellä tuli taas lähes koko viikonloppu vietettyä. Huomenna pitää myös palauttaa kandin seminaariversio, joten lomalle lähtö ajoittuu juuri sopivasti, kun työpöytä on hetkeksi putsattu! :) Lähden reissuun yhdessä perheeni kanssa. 

Viikonloppu tosiaan sujui perjantaista sunnuntaihin töissä aika pitkälti, mutta tänään ehdittiin kuitenkin juhlimaan kaverin valmistujaisia Gaijinissa, jossa syötiin herkullinen maistelumenu. Oli tosi mukava ilta ja ihanaa päästä kunnolla höpöttelemään tärkeiden ystävien kanssa! Keskityin siis tankkaamiseen tänä viikonloppuna, enkä urheillut pätkääkään (paitsi töissä sai taas juosta kuin pieni eläin! ;)) Alla kuvia Gaijinin herkkuruuista!

Jälkkäri: vihreällä teellä maustettua valkosuklaamoussea, marenkia

Kiinalaisittain marinoitua grillattua possua

Rapeaa taskurapua

Härkä tartar salaatinlehdellä

Paahdettua voikalaa ja riisiä

Nyt pakkailemaan! Mukaan lähtee paljon kesävaatteita ja tietysti juoksu/treenikamat! 

Onko muita lomailijoita ensi viikolla? :)


2 kommenttia:

  1. Oiii, ihanaa lomaa sulle! :) Toi Gaijinin maistelumenu näyttää herkulliselta! Itse juhlin omia valmistujaisia (vähän jälkijunassa) Farangin maistelumenulla noin kuukausi sitten, ja aivan ihanaa oli sekin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos paljon! :) Ihan huippua kyllä päästä lomalle! Yksi pikku kandi pitäis tässä tosin ensin saada pakettiin tämän päivän aikana, mutta piiiikkujuttu! ;) Jep, Farang ja Gaijin ei turhaan ole kehuttuja ravintoloita! Namnam!

    VastaaPoista