perjantai 8. maaliskuuta 2013

GoExpo ja vuoden toistaiseksi pisin lenkki

Heippa taas ja hyvää naistenpäivän iltaa! 

Aamulla kävin juoksemassa toistaiseksi vuoden pisimmän lenkin; 9km! Woohoo! Ihanaa kun alkaa olla kuntoutumisen kanssa siinä pisteessä, että voi jo juosta hieman pidempiä lenkkejä. Vauhti oli tietysti melko hidasta, mutta juoksu tuntui hyvältä eikä sääriluussa tuntunut outoja tuntemuksia. Juoksun jälkeen kävin vielä venyttelemässä BodyBalancessa, joten naistenpäivä tuli aloitettua parhaalla mahdollisella tavalla! :)

Aamutreenien ja pikalounaan jälkeen suuntasin Messukeskukseen GoExpoilemaan HCR:n osastolle! Messuilla oli jo ihan mukava pöhinä päällä ja perjantai-iltapäiväksi aika paljon ihmisiä. Heti kävellessäni sisään messualueelle totesin, että alueella on tosi paljon
mielenkiintoista nähtävää joten kannattaa ehdottomasti mennä viikonlopun aikana käymään, jos vaan mahdollista!  HCR:n osastolla kävi mukavasti ihmisiä juttelemassa ja testaamassa kevennyshyppy-testiä :) Hauskaa oli nähdä myös paljon tuttuja muilla osastoilla ja messukävijöiden joukossa. Alla muutamia kuvia messuilta. Jos olet suuntaamassa GoExpoon niin tässä vielä muutama viime hetken vinkki:
  • Jos HCR ilmoittautuminen ei vielä ole takataskussa, niin kannattaa hakea alennuskoodi Runin ilmoittautumiseen osastolta 6F169!! Enää maaliskuu aikaa ilmoittautua HCR:lle!
  • Jos etsit hyvää salia ja asut Espoon tai Helsingin alueella: Esport Fitnesillä superhyvä GoExpo-messutarjous: 2 ekaa sopimuskuukautta hintaan 10€!!!
  • Jos olet istumatyössä, käy testaamassa HUMANTOOL-istuimia! Todella hyvä istua ja aktivoi jatkuvasti lantionpohjan lihaksia sekä poikittaista vatsalihasta. Treeniä istumalla siis! Sounds good to me! ;)   
Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti