tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lihaskuntotreeniä

Suuntasin tänä aamuna salille suunnitelmissani tehdä kunnon lihaskuntotreeni. Onnistuihan se lopulta, mutta ei ihan niin kuin olin suunnitellut! Tarkoitus oli mennä Elixian Power-tunnille (vastaa BodyPumpia, mutta Elixian oma versio), mutta päästyämme jumppasaliin ja laitettuamme painot valmiksi, tuli respan tyttö ilmoittamaan, että tunti on peruttu! :( Pöh ja möh!! 
Tämä oli ensimmäinen kerta kohdallani, kun Elixialla peruuntui tunti, jonne olin menossa. Muutama ärräpää pääsi mielessä, koska tänään oli juuri sellainen robotti- treenifiilis, että haluan vain heittää aivot narikkaan ja tehdä hommia ohjaajan perässä! No eipä onnistunut..

Hetken mietiskelin, että mitä tekisin ja päätin sitten suunnata pois omalta mukavuusalueelta salin puolelle heiluttelemaan painoja. Minä en tosiaan ole mikään salilla kävijä enkä edes tiedä miten kaikkia laitteita käytetään, mutta irtopainoilla, tangoilla ja oman kehon painolla treenaaminen onnistuu. Sain sitten mielikuvitusta käyttämällä treenattua koko kropan läpi,  joten kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis aamun treenistä. Käsivarsissa tuntuu ainakin, että haukkaripainot taisivat olla kohdallaan! ;) Ihan hyvä välillä tehdä hieman isommilla painoilla lyhyempiä sarjoja, kun powerissa/pumpissa tulee tehtyä kuitenkin pienemmillä, jotta jaksaa tehdä pitkän sarjan.

Hieman jäi kyllä ihmetyttämään tapa hoitaa tunnin peruutus. Respan työntekijä ei juurikaan pahoitellut asiaa, vaan lähes juoksi karkuun salista ilmoitettuaan tunnin peruuntumisesta. :/ Ollessani itse kuntosalilla töissä, tapanamme oli hieman hyvitellä asiakkaita esimerkiksi kahvilipuilla tai ilmaislipuilla kavereille, sillä tunnin peruuntuminen täysin (ei saada toista ohjaajaa tilalle, ei muuta vaihtoehtotuntia samaan aikaan jne.) oli virhe tarjoamassamme palvelussa. Noh, eipä sinänsä, ei päiväni siitä mennyt pilalle, että tunti peruuntui. Sellaista sattuu! Itsekin asiakaspalveluhommia suhteellisen paljon tehneenä tulee vain mietittyä aina, miten itse olisi toiminut samassa tilanteessa. Tosin myös firman käytännöt vaikuttavat asiaan. 

Tulipahan treeni kuitenkin tehtyä ja hyvä treeni on= parempi mieli! :) Kohta suuntaan hierojalle, joka saa keskittyä tänään jalkoihin ja etenkin oikean jalan hieman kireähköön it-jänteeseen.

Kivaa tiistaita! 

PS. Intersportilla on käynnissä kevään juoksukampanja! Kannattaa tsekata! 
Intersportin juoksukampanja
 

2 kommenttia:

  1. Reipas Candy! Kiva et sait hyvän treenin, vaikka Power oli peruttu :) Tossa vaiheessa olis helppo painella vaan saunaan, varsinkin, jos oli roboottitreenifiilis. Mulla oli tänään kello soimassa 6.45 ja ajattelin mennä lyhyelle aamulenkille. No, heräsin kuitenkin 8.30 ja tajusin et taisin nukkuu onneni ohi :D hehe, koht on kesä ja päästää ulos juoksee!! Mä oon sulle yhen pitkän lenkin vesimiehenä sitä paitsi pystyssä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Välillä tekee hyvää nukkuakin! Tai ainakin voi uskotella itselleen niin! ;) Jihuu kevät ja juoksulenkit ulkona! <3

      Poista