sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Nouse, ilmoittaudu ja juokse: HCR 4.5.2013!

Nouse, ilmoittaudu ja juokse! :) 

Helsinki City Run 2013 lähestyy! Muistutuksena, että tänään on tosiaan viimeinen päivä ilmoittautua Suomen suurimmalle puolimaratonille, joka juostaan 4.5.2013! Tämän päivän jälkeen ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Lisätietoa tapahtumasta  ja ilmot osoitteessa:  www.helsinkicityrun.fi


Tässä vielä muutama syy, miksi kannattaa lähteä mukaan, jos ilmoa ei vielä ole tehty! :) 
 • HCR:llä tunnelma on aivan ainutlaatuinen! Juoksijoita on paljon, katsojia on paljon ja maaliin saapuminen Olympiastadionille saa fiilksen viimeistään kattoon! 
 • HCR:n reitti on monipuolinen ja kaunis!
 • Huolto toimii ja maalissa on ollut ainakin viime vuosina hyvät eväät! Tänäkin vuonna mukana on nimekkäitä yhteistyökumppaneita, joten eiköhän sama linja jatku! :) 
 • Tiedossa myös HCR iltahäppeninkiä, siitä lisää infoa huhtikuun HCR-lehdessä, joka ilmoittautuneille saapuu kotiin postitse! 
 • Suomen suurin puolimaraton, jossa mukana kaikentasoisia juoksijoita. Ei siis tarvitse "pelätä", että kaikki muut olisivat super kokeneita ja nopeita kuin salamat, vaan joukossa on hyvin eritasoisia juoksijoita ja hyvä niin!  :) 

Street team melkein jo lähtöviivalla! :)
 
Jos ilmoittautuminen ei vielä ole taskussa, ilmoittaudu tänään klo 00:59 mennessä ja hyödynnä alennuskoodi: 5030 ilmoittautumisen yhteydessä! Pääset HCR:lle mukaan hintaan 69€ (norm. 75€)

Nähdään HCR:llä!! 

Ketkä mukana? Miten treenit sujuvat? Onko tavoiteaikoja? 
 -->Itselläni tavoitteena juosta tänä vuonna HCR läpi hyvällä fiiliksellä. Loukkaantumisen jälkeen tavoiteaikaa ei juuri ole, ja kyseessä onkin ensimmäinen puolikas after injury. Omaa ennätystä ei siis lähdetä tällä kertaa rikkomaan, vaan haen mukavaa juoksua ja tosiaan sitä hyvää fiilistä! :) 

6 kommenttia:

 1. Mukana ehdottomasti! :) Tavoitteena saada tuo toinen puolikas maaliin, koska hänen kanssaan olen luvannut juosta tämän.. heh. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma! :))Hyviä treenejä teille molemmille!! Juuri tulikin tietoa,että ilmoittautumisaikaa on pidennetty 2.4.2013 klo 23:59 asti! :) mukaan siis kaikki,jotka vielä asiaa miettivät!

   Poista
 2. Kommenttina maalissa olevaan huoltoon: Ainakin viime vuonna maalissa saatavat tarjoilut olivat nopeimmat juoksijat syöneet melkeen kokonaan. Oma aikani oli 2.20, jolloin tarjolla oli enää banaania ja vettä. Toivottavasti tähän olisi keksitty parannut tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja kiitos kommentista! :) HCR:n toimiston kanssa asiasta on ollut puhetta ja ovat tiedostaneet tuon ongelman.Pyrkivät kaikin tavoin saamaan huollon pelittämään KAIKILLE tänä vuonna! :) oletko tulossa juoksemaan? Hyviä treenejä!

   Poista
  2. Hyvä :) Olen tulossa juoksemaan, kauhulla odotan kun pitkät lenkit jääneet vähän vähäisiksi, mutta eiköhän se tästä :)

   Poista
  3. Voi kuule älä välitä! :D Mulla myös pitkät lenkit tosi vähissä, muutaman tässä vielä kerkii vetämään alle, mutta näillä sitten mennään :) Tankkaus vaan nappiin, niin jalat vie kuin itsestään! ;) No stress! Aurinkoisia juoksulenkkejä! :)

   Poista