torstai 7. maaliskuuta 2013

Päivän ruokia ja GoExpo-lippujen arvonta!

Aurinkoista torstaita! 

Tänään aamu alkoi herkullisella aamupalalla. Mieleni teki kananmunia, joten paistoin kananmunan ja laitoin Fazerin real-leivän päälle kananmunan lisäksi viipaleen kalkkunaa, levitettä, avokadoa ja kurkkua! Nam! :) Täyttävää ja hyvää! Leivän seurana pieni klementiini, kahvia ja c-vitamiini-porejuoma. 


Aamiaisen jälkeen suuntasin salille. Tänään ohjelmassa oli taas lihaskuntopäivä, joten aloitin crossarilla verryttelemällä 15 minuuttia ja sitten painojen kimppuun. Tein circuit-tyyppisesti läpi koko kropan, aina siirtyen seuraavaan liikkeeseen mahdollisimman nopeasti, jotta syke pysyi ylhäällä. Kuten sanoin aikaisemmin, en ole mikään salilla kävijä pro, joten etsin jatkuvasti uusia vinkkejä erilaisiin liikkeisiin, joita käytän sitten omissa circuiteissa :) Saa siis vinkata, jos on takataskussa jotain superliikkeitä! Ei liian vaikeita kuitenkaan, koska en ole koordinaation ihmelapsi ;)   Ihana hierojani antoi minulle viimeksi heidän maratonkoulustaan hyviä vinkkejä lihaskuntoon ja heti nappasin sieltä muutamat omaan ohjelmaan. Vaihtelu virkistää ja herättää lihaksetkin uudella tavalla töihin! 

Salin jälkeen oli lounaan vuoro. Kuten aika usein viime aikoina, lounas oli random-mix siitä, mitä kaapista löytyy :D Tällä kertaa eiliseltä iltaruualta jäänyttä broileria, avokadoa, omenaa, kukkakaalia ja broccolia. Kaikki sekaisin ja  kulhoon! Hit the spot ! Pääasia, että ruoka on täyttävää, maistuu hyvältä ja siinä on kohdallaan proteiini, hiilarit ja hyvät rasvat. Sen ohjenuoran koitan pitää mielessä suurimman osan ajasta.

Loppupäivän ohjelmassa on (tittidiiii) töitä! :) Ja huomenna sitten GoExpoon illaksi edustamaan HCR:ää! Siitä tulee varmasti hauskaa! GoExposta puheen ollen, kiitos lippujen arvontaan osallistuneille ja erityiskiitos treenikommenteistanne. Tosi kiva lukea muiden tavoitteista!  Oma tavoite treenien suhteen tälle vuodelle on se, että saan pidettyä paikat kunnossa! Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, kun aika tässä vielä hieman kuluu niin tarkastellaan sitten niitä tavoitteita uusiksi, koska sen verran kilpailuhenkeä täältä löytyy! ;) Tosin tällä hetkellä kilpailen ainoastaan itseni kanssa ja siitä, että pääsen taas sellaiseen juoksukuntoon, jossa haluan olla. :) 

ARVONTA!! 

2 lippua GoExpoon voitti kommentoija numero: 3!!!! Onnea Mardis!! Laita pikaisesti meiliä: candyontherun@gmail.com, niin saan liput lähetettyä sinulle!! :) 

(Arvonnassa käytetty palvelua http://www.random.org/  )

Nähdään GoExpossa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti