tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vaatteita kirppikselle ja päivän lounas

Moikka! 
Sain eilen vihdoin tehtyä sen, mitä olin jo pitkään suunnitellut: vein ison kasan vaatteita kirppikselle! WUHUU! Olen ylpeä itsestäni, sillä tämä homma on ollut suunnitteilla jo pitkään ja nyt vihdoin sain sen aikaseksi. Vaatteita oli kertynyt kaappiin jo sellainen läjä, että järjestyksen pitäminen oli mahdotonta ja pieni ahdistus alkoi tulla siitä tavaramäärästä. Sain kaverin avuksi lajittelemaan ja hinnoittelemaan vaatteita, joten homma sujui aika joutuisasti. Vein siis vaatteet Mankkaan Akseliin, joka on itsepalvelukirppis. Odotukset ovat kovat, toivottavasti tulee kaikki myytyä :) En saanut kaikkea tavaraa mahtumaan yhdellä kertaa, joten aion käydä tänään viemässä lisää ja tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. 


Kuva kirppikseltä

Tänään ohjelmassa on kandin kirjoittelua ja illalla menen salille hyvän ystäväni Jennyn kanssa! Saa nähdä tuleeko treenaamisesta yhtään mitään, kun meillä olisi aika paljon catch uppia tehtävänä :D Tällä viikolla pitäisi tosiaan saada tuo kandi pakettiin, koska sen palautus on viimeistään ensi maanantaina. Sitten tiistaina voikin sopivasti hypätä koneeseen ja suunnata Floridan auringon alle rentoutumaan viikoksi! :) Can´t wait! 


Tässä vielä kuva tämän päivän lounaasta, jossa sopivasti kohdallaan protskut, hyvät rasvat ja hiilarit: vihannessekoitus, avokadoa ja kaksi paistettua kananmunaa. Jälkkäriksi vähän turkkilaista jogurttia ja hunajaa! Nam!

Aurinkoista tiistaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti