lauantai 20. huhtikuuta 2013

Huomenna kisakauden avaus -Länsiväyläjuoksu!

Heippahei! :)
Huomenna olisi tarkoitus avata kisakausi Länsiväyläjuoksun muodossa täällä Espoossa! Keli näyttää ihan loistavalta, 8-10 astetta plussaa ja täysi aurinko! I´ll take it :) Toivottavasti saadaan samanlainen keli HCR:lle parin viikon kuluttua!

Valmistautuminen kauden avaukseen ei ole tosiaan sujunut suunnitelmien mukaisesti. Flunssa iski muutama viikko sitten, ja se on ollut todella sitkeää laatua. Ei ole halunnut millään lähteä viimeiset nuhan ja yskän rippeet pois! :/  Kunto on kuitenkin sellainen, että päätin lähteä huomenna juoksemaan. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin vaihtamaan matkani 17,4km:sta lyhyeen matkaan, joka on 6,5km. Harmittaa, koska olisin todella halunnut juosta pidemmän matkan jo ihan reitin takia, se vaikuttaa todella kivalta. Mutta eipä auta, välillä on edes yritettävä tehdä järkeviä päätöksiä oman terveyden kannalta, vaikka jalat haluaisivat juosta! ;) Lähden hölköttelemään lyhyen matkan kevyesti ja pyrin pitämään sykkeet suhteellisen alhaalla. Tarkoituksena on nautiskella tapahtuman tunnelmista ihan turistina. Taidan ottaa kameran käteen ja kuvailla reitin varrella! Näin tosissaan siis liikkeellä tällä kertaa! ;)

Nämä kaverit <3 pääsevät kehiin huomenna! :)

 Kivaa viikonlopun jatkoa ja tsemppiä kaikille, jotka kisailevat jossain päin maailmaa tänä viikonloppuna! (:

4 kommenttia:

 1. Varmasti kesää ajatellen erittäin viisas valinta vaihtaa lyhyempään matkaan, jos olet vielä vähän toipilaana! Nautihan tunnelmasta ja jaa sitä meidän muidenkin kanssa vaikka valokuvien muodossa :) Ps. Mahtavat nuo sun kengät! Mikä väri-iloittelu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin mäkin ajattelin! Pitkän aikavälin tavoitteet, pitkän aikavälin tavoitteet (mantra jota hoen itselleni..:-)) Jeps, otan kuvia ja laitan sitten tänne! Ja nuo uusimmat nimbukset on kyllä ihan parhaat! <3 Kunnon Candy-kengät! Kivaa viikonloppua sulle! (:

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Keli kohdillaan ja sopivan lyhyt matka, eiköhän siitä ihan mukavaa tule, toivotaan niin! :) Onko sulla joku hurja pitkis huomiselle suunniteltu? Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista