torstai 4. huhtikuuta 2013

Uusia juoksuvarusteita ja värikkäät Nimbukset&Wawe Riderit!

Tällä kertaa keskityin Jenkeissä shoppailujen suhteen juoksukamoihin! :) Ostoslistalla oli etukäteen kompressiosukat-  ja säärystimet, hiuspantoja treeneihin sekä GU geelejä. 

Juoksukauppa Fit2Run on oikea juoksijan taivas! Sieltä löytyy oikeastaan kaikkea, mitä voi kuvitella tarvitsevansa ja esimerkiksi kenkiä on ihan mieletön valikoima. Innostuin kaupassa hieman kaikkien ihanien juoksukamojen keskellä kuten alla olevasta kuvasta huomaa..haha!

Selkeästi: Runner on a mission! ;)

Huolimatta etukäteen tekemästä "ostoslistastani", en kuitenkaan pystynyt vastustamaan kiusausta, kun kohtasin kaupassa suosikkikenkäni Asics Gel Nimbuksen uuden mallin:
Asics Gel Nimbus 15 US.malli <3

 Kyseinen kenkä oli niin vinkeän värinen, että se kiinnitti välittömästi huomioni :) Oikea Candy-kenkä! :D Lisäksi se sopi jalkaani todella hyvin, joten pakkohan nämä oli ostaa! Hinta oli myös huomattavasti edullisempi kuin Suomessa, n. 114€! Selvää säästöä siis, eikö vain? ;) 


Toinen suosikkini juoksukengistä on Mizunon Wawe Rider, joka on Nimbusta hieman kevyempi juoksukenkä ja myös oikein hyvin omaan jalkaani sopiva. Nämä uusimmat Wawe Riderit pääsivät myös mukaan Suomeen! ;) Niiden hinta oli n. 90€.  


Mizuno Wawe Rider 16

 Pidemmillä lenkeillä tykkään käyttää kompressio-säärystimiä antamassa tukea pohkeille ja parantamassa verenkiertoa. Pidän niitä myös usein kotona, jotta jalat palautuisivat nopeammin. 
Zensah kompressio-säärystimet x2
Tämä juomapullo tuli jo testattua lenkillä, ja hyvältä vaikutti. Pullo ei ranteessa häirinnyt ollenkaan, ja antoi käsille vapauden liikkua normaalisti.
Juomapullo, jonka pystyy pujottamaan ranteeseen + pieni kukkaro
Kompressiosukat CEP

Geelejä, shot blockeja ja Power Bar energy blasteja
Hiuspantoja Clairesta, edullisia ja sopii hyvin treenipannoiksi, vaikkeivat ihan siihen ole ehkä tarkoitettu :)
Sellaisia shoppailuja tällä kertaa! Ei tarvitse ainakaan kenkiä ostaa vähään aikaan! ;) Näillä iloista väriä hehkuvilla juoksukamoilla on mukava suunnata tänä keväänä ja kesänä lenkeille!
Mitä juoksukamoja itse olet ostanut viime aikoina? Mitä juoksukenkiä käytät?

2 kommenttia:

 1. Pirtsakat kyllä noi Nimbukset! :) Sais kyllä Suomessakin kenkien hinta vähän laskea, ettei aina tarvitse ulkomailta tilailla!

  Mulla on kolmannet DS Trainerit käytössä, ja nyt aattelin niiden rinnalle ostaa toiset lenkkikengät, mutta saas nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) joo, lievästi ilmaistuna pirtsakat! :D Jep, tärkeintä on, että löytää hyvät kengät, jotka sopii omaan jalkaan ja tuntuvat hyviltä! Mulle noi Nimbukset on just sopivat, ja wawe riderit kevyempinä kenkinä hyvät kakkoset!

   Poista