torstai 25. huhtikuuta 2013

Vika pitkis ennen HCR:ää & vastauksia kysymyksiin!

Moikkamoi! 

Tänään aamulla kävin hölköttelemässä (painotus sanalla hölköttelemässä) viimeisen pitkän lenkin ennen HCR:ää, 17km. Olin jo lähdössä ulos lenkille ja huomasin, että alkoi sataa vettä. En ollenkaan innostunut ajatuksesta juosta sateessa useita kilsoja, juuri kun olin ollut kipeänä.. Tein sitten äkkikäännöksen  ja päätinkin suunnata Elixialle juoksemaan matolle...pääsin juoksumatolle ja katsoin ulos ikkunasta, ja aurinkohan siellä paistoi ja paistoi sitten ystävällisesti koko päivän siitä lähtien... FAIL! :D Oli pienimuotoinen tahtojen taistelu juosta matolla noinkin pitkä lenkki, ja huhhuh, että tuli kuuma. Mutta done & done. Nyt sitten muutama lyhyt lenkki alle vielä ennen HCR:ää ja näillä mennään! :) Tämä motivaatiokuva sopii tän päivän mielensisäisiin taisteluihin juoksumatolla! ;)

 Viikonloppu menee tiiviisti duunissa Lapsimessuilla, joten treenit jäänee vähemmälle ja blogikirjottelut myös. Tulkaahaan moikkaamaan osastolle 6s191, jos joku eksyy messuilemaan! :)

Tässä vielä vastauksia Hannan heittämään haasteeseen! :)

1. Kuulutko johonkin kuntokeskukseen tällä hetkellä? Jos kyllä, niin mikä on parasta siellä paikassa 
Olen Elixian jäsen ja lisäksi löytyy kortti myös Esportille, jossa olin aikaisemmin töissä :) Elixia Länsiväylässä  parasta on sijainti, keskuksen valoisuus ja raikkaus sekä juoksumattojen määrä, niitä on tarpeeksi :) Esportilla taas on ihan mahtava ryhmäliikuntatarjonta ja Arenan juoksurata on talvien pelastus. 
 
2. Mikä on sun ykköstavoite liikunnassa tänä vuonna?

Kyllä se on se, että selviän tästä juoksukaudesta tervein jaloin ja hyvillä mielin. :) Mahtavaa olisi tietysti juosta useita hyviä kisoja myös. 
 
3. Jos saisit osallistua ihan mihin vain liikuntatapahtumaan seuraavaksi, mihin tahtoisit osallistua?

 Hmm...New Yorkin maraton :)

4. Mikä on lempi treenisi tai viikottainen treeni, jota odotat?
Odotan aina juoksulenkkejä, varsinkin aamulenkkejä! :)
 
5. Mitä mieltä lähipiirisi on sinun liikuntaharrastuksesta?

Lähipiirin mielestä juoksu on hyvä harrastus ja täytyy sanoa, että olen aika monia saanut houkuteltua mukaan juoksun pariin!

Todella random-postaus, mutta koittakaahan kestää :) 

Kivaa viikonloppua! 

-Karoliina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti