torstai 2. toukokuuta 2013

Aamulenkki ja arjen luksusta

Aurinkoista torstaita! Enää huominen ja sitten mennään, HCR:lle siis! :) Jännitys alkaa tiivistyä ainakin täälläpäin! Mulla on tänään vapaapäivä, joka tuntuu ekstra-ihanalta oltuani viime viikonlopun messuilemassa ja myös vapun töissä. 

Aamulla mulla oli mielenkiintoinen tapaaminen blogijuttuihin ja juoksuun liittyen, siitä lisää heti kun pystyn kertomaan enemmän! :) Tapaamisen jälkeen suuntasin Espoon rantaraitille juoksemaan lyhyen lenkin. Jalat tuntui aika hyviltä ja vetreiltä, selkeästi huomaan, että aamulla juokseminen sopii mulle tällä hetkellä parhaiten. Illalla jalat on usein tosi väsyneet, jos olen töissä "juossut" ympäriinsä koko päivän. Juoksin 4,5km, tarkoituksena vain herätellä jalkoja ja samalla ihailin rakkaita maisemia, joissa kyllä kelpaa juosta :) Keli oli aika täydellinen, mutta tuuli vähän turhan kova (hiukset meinasi lähteä päästä...), toivottavasti lauantaina ei tuule näin kovaa!

Tässä muutamia kuvia lenkkireitin varrelta: 

Juoksun jälkeen tulin kotia ja tein pikaisen lounaan pakastimen antimista, koska jääkaappi ammotti tyhjyyttään! Aika kivan lounaan sain kuitenkin aikaiseksi, totaalisen random-mixi, mutta hyviä hiilareita ja proteiineja kuitenkin; lohkoperunoita, kukkavihanneksia, katkarapuja ja sokeriherneitä alá pakaste! ;) Nam!


 Herkkulounaan jälkeen suuntasin päivän hemmotteluosioon eli hierojalle ja kampaajalle! :) Ahh, arjen luksusta! 

Huomenna aamulla hakemaan juoksunumero ja kurkkaamaan HCR:n expo! Pitää varmaan jättää lompakko kotiin ettei mukaan tartu ainakaan uusia juoksukenkiä...;)

Alle 47 tuntia lähtöön...tittidii!

-Karoliina-2 kommenttia:

  1. Ihania juoksumaisemia! Mullekin on nyt juoksuharrastuksen (sekä auton hankinnan :D) myötä auennut silmät ihan erilailla etsimään uusia ihania lenkkireittejä. Varsinkin nyt kun lumet ovat sulaneet, niin intopinkeenä tuijottelen karttoja, että mihin metsään tai järvenrantaan sitä tällä kertaa lähtisi hölkyttelemään <3 Paljon tsemppiä HCR:lle! Siellä on varmasti mahtis tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon tsempeistä, niitä tarvitaan! :) Jep, mullakin suunnitelmissa tänä kesänä löytää uusia juoksureittejä. Uudet maisemat tuo aina vähän lisää motivaatiota :)

      Poista