perjantai 3. toukokuuta 2013

HCR 2013 Expo ja viime hetken fiilikset!

Suuntasin tänään expoilemaan puolen päivän maissa, jolloin Kisiksellä ei ainakaan vielä käynyt hirvittävä kuhina. Numeroiden ja paitojen haku sujui nopeasti ja vaivatta, jonka jälkeen oli hyvin aikaa tutkailla Expon tarjontaa! :) Alla muutamia kuvia Exposta: Mukaan tarttui Exposta erilaisia näytteitä ja myös Anna-lehden 3kk tilaus :D Haha, oli kyllä hyvä myyjä, joka taisi onnistua lehden myymisessä lähinnä, sillä että kaupan päälle sain suihkusaippuan, treenipyyhkeen ja kuorintasienen...myyty! Olen selkeästi ihan liian helppo uhri lehtimyyjille! Ei auttanut edes, että lompakko olisi jäänyt kotiin, koska laskun sai perästä.. 


2013 HCR paita ja Exposta mukaan tarttuneet näytetuotteet + Anna-lehti lisähärpäkkeineen
Tykkään kovasti tämän vuoden HCR-paidasta! Se on tosi pirtsakka, ja kivaa, että väri on jokin muu kuin valkoinen! :) Olen tässä nyt pähkäillyt huomista kisa-asua, ja jos ei nyt mielipide muutu hovissa tai sääennuste Pekka Poudan kartoilla niin näillä mennään: 


Vielä otan sen varauksen, että laitan pitkähihaisen paidan HCR-paidan alle, mutta katsotaan..

Fiilikset on tällä hetkellä aika hyvät! Mahan pohjalla lentelee pieniä perhosia ja sellainen positiivinen jännitys on päällä. Koko iltaa en ole ehtinyt jännittämään huomista, sillä kävin hyppäämässä estekisat illan ratoksi ja onnistuin myös pysymään hepan selässä..(hyvä minä!) Pieni pelko oli persiissä, että jos nyt meen tippumaan radalla niin miten käy huomisen juoksun, mutta kaikki hyvin. Esteratsastus on vallan vauhdikas laji, mutta onneksi yleensä kyydissä pysyy! ;)

Eipä tässä muuta nyt kuin valmistelemaan huomiset kamat kasaan ja katsomaan Suomen pelin 3.erän loppua, joka tällä hetkellä jännittää kyllä vähemmän kuin oma huominen juoksu! ;) 

Mahtavaa päivää kaikille juoksijoille ja katsojille huomenna! Nautitaan menosta! :)


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä kisaan ja keveää juoksua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivotaan keveitä jalkoja! Kiva myös kun liityit lukijaksi, tervetuloa! :)

   Poista
 2. Ihana Karkki! Tsemppii huomiseen <3 ja toivottavasti Henri saa vaihdettua sen paidan, haha! :D sori viel.

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää juoksua ja aurinkoisia kilometrejä huomiselle! :)

  VastaaPoista