torstai 16. toukokuuta 2013

Juoksua, kävelyä, lätkää ja Ding Dong -kiva päivä!

Olipas aika kiva päivä tänään! :) Aamulla töihin ja töiden jälkeen kodin kautta suoraan lenkille. Juoksin 8km, keskivauhtia 5.37min/km. Juoksu tuntui tänään vähän nihkeeltä, mutta psyykkasin itseäni eteenpäin ja yritin pitää ajatukset poissa siitä, että "tuntuupa nihkeeltä". Ekaa kertaa tänä keväänä oli ulkona lenkillä jalassa shortsit! :D KESÄ on täällä! Ihan mielettömän lämmin keli oli tänään ja oli kyllä kelin puolesta oikein kiva juosta! :) Voi kun saataisiin lämmin ja aurinkoinen kesä, peukut pystyyn!
 Juoksemasta suuntasin suoraan kävelylenkille ystävieni Jennyn ja Empun kanssa. 
 Käveltiin reilu tunti pitkin Kivenlahden ja Soukan rantoja ihaillen maisemia ja höpötellen kuulumisia. Ihanaa oli nauttia hyvästä kelistä ystävien seurassa. Kiitti tytöt ja Pepe! <3


Kävelyn jälkeen oli ihan hurja nälkä eikä auttanut, vaikka käytiin kaupasta nappaamassa "kiukkunälkään" banaanit ja protskupatukat. Ruokaa oli saatava nopeasti, joten paistoin jauhelihaa ja söin sen kasvisten kera, nam! 

Loppuillan kohokohtia oli Suomen voitto Slovakiasta ja Krista Siegfridsin huippuveto Euroviisujen semifinaalissa! :) Hyvä Suomiiiii! Toivottavasti kummatkin hoitaa tiensä finaaliin! ;) Team Dingdongin finaalipaikka selviää pian, mutta Leijonien kohdalla saadaan odotella lauantaihin. Lauantaista tulee muuten jännä penkkiurheilupäivä kun on lätkää sekä Euroviisuja, kyllä meitä niistä kiinnostuneita nyt hemmotellaan! :)

Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti