keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kesäiseltä tuntunut aamulenkki ja uusi suosikkivälipala!

Tänään kävin juoksemassa aikaisen aamulenkin n.7,3km ja oli kyllä ihanan kesäinen fiilis! Ilma tuntui jo aamulla suhteellisen lämpimältä ja nenuun kantautui ihanat kesän tuoksut! :) JEE, sieltä se kesä tulee!! Mun ylivoimaisesti lempi vuodenaika! <3 Juoksu tuntui ihan hyvältä, pikkasen on pohkeet vielä normaalia tiukemmat, mutta ei mitään kummempaa. Nautiskelin maisemista ja pysähdyin ottamaan kuvia rannassa, kun meri oli tyyni ja kaunis. En varmasti kyllästy näihin maisemiin koskaan:


Sitten siihen uuteen suosikkivälipalaan, jota otsikossa lupailin...

Söin aikaisemmin rahkaa tosi paljon, ja jossain vaiheessa tuli niin sanotusti rahkamittari täyteen. Pitkään pelkkä ajatuskin rahkasta on suunnilleen etonut, mutta kun näin kaupassa Valion pinkin uutuusrahkan purkin, niin pakkohan sitä oli testata! :) Tuote on ilmeisesti ollut jo hetken aikaa  kaupoissa, mutta löysi tiensä mun ostoskoriin vasta äskettäin. Nam! Ihan sairaan hyvää :) Koostumus on täyteläinen ja pehmeä eikä kaloreitakaan ole kuin muutama hassu kymmenen enemmän kuin "normiversiossa". Tästä on tullut Stevialla makeutettuna ihan mun suosikkivälipala ja toimiva herkkunälkään myös :) Kannattaa kokeilla, jos ei ole jo tuttu! :)
 

Mulla alkoi tänään tentin jälkeen pitkä viikonloppu, ihanaa! :) Suuntaan huomenna Turun saaristoon mökkeilemään. Juoksuvarusteet lähtee tietysti mukaan, tarkoitus olisi koiran kanssa lenkkeillä muutama lyhyt lenkki ja sitten ensi viikolla palailla normaaliin (vähän suunnitellumpaan) treeniohjelmaan.

Mukavaa helatorstaita kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Noi maisemat on vaan uskomattomat! :) Kyllä silmä lepää!

  Ja vitsit, ite löysin ton pinkin rahkan silloin heti, monta kuukautta sitten, ja sen jälkeen en juuri muuta rahkaa ole syönyt! Niiiin hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, arvasin, että oon vähän myöhässä ton rahkan kanssa, mutta ei tosiaan oo rahkat maistunut viime aikoina :D onneksi maistoin nyt, se on niiiiin hyvää! Nam :)

   Poista