sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mikä päivä!!!

Fiilikset on edelleen aika sekavat eilisestä, eli nyt vain lyhyt postaus ja myöhemmin, kun olen saanut ajatukset paremmin kasaan, vähän pidempi "recap" kisasta ja yöjuoksuista. Sen voin sanoa, että aivan mahtava päivä oli!!! Huikea fiilis juosta hienossa kelissä, upealla reitillä ja mahtavan kannustuksen siivittämänä! :) Järjestelyissä oli jonkin verran parannettavaa, siitä lisää myöhemmin, mutta itselleni jäi kuitenkin päällimmäisenä vain super hyvä fiilis! :) 

Juoksin 1:52:34, johon olen oikein tyytyväinen. Kyseessä oli pisin lenkkini sitten viime heinäkuun ja ensimmäinen puolikas loukkaantumisen jälkeen! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia haasteita! :) Parasta päivässä oli jakaa se uusien ja vanhojen ystävien kanssa! <3 Kiitos vielä reitin varrella kannustaneille, toitte lisää energiaa ihan mielettömästi!

Nämä kaksi kuvaa kuvaavat hyvin eilistä menoa ja fiilistä: :D


Huomenna lisää...Miten teillä muilla meni? Mitkä fiilikset? :) Onnea kaikille maaliin päässeille!!

-Karoliina-

4 kommenttia:

 1. Onneaaa!! Loistava aika!! :) Oli kyllä hieno tapahtuma taas kerran!! Tosin, loppujärjestelyt tänä vuonna hirveät! :/ Mutta onneks se ei pilannut meininkiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvin säkin oot tsempannu jäniksenä! :) Jep, maalihuollossa oli vähän viilaamista, mutta sama täällä; meininki oli super hyvä pienistä fiboista huolimatta! :)

   Poista
 2. Onnea Karoliina! :) oon muute melko varma, että bongasin siut ennen kisaa mutta miulla oli niin hirveä kiire viemään reppuani etten ehtinyt tulla jutteleen :) miun juoksu meni iha pyllylleen, mutta hieno tapahtuma oli silti !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans niin kiire siinä ennen lähtöä, että juoksin lähtöalueelle, joten ei varmaan oltaisi ehditty paljon juttelemaan :D Joku toinen kerta siis! Hei, sä oot tsempannu ihan sairaan hyvin valmistautumiseen nähden! Mä oisin kahden tunnin yöunilla juoksemassa varmaan vieläkin... Nyt vaan kohti uusia haasteita! :)

   Poista