perjantai 10. toukokuuta 2013

Trail runningia saaristossa

Tultiin eilen viettämään pitkää viikonloppua tänne Turun saaristoon. Olen viettänyt lapsuuteni kesät veneillen saaristossa, joten tällä paikalla on erittäin spesiaali paikka mun sydämessä! <3 

Eilen varma kesän merkki oli pienimuotoinen jono Nauvon lautalle! Ei oltu ainoita saaristoon menijöitä, mutta onneksi jono meni tällä kertaa nopsaan. Suurta "viihdettä" on odottaa lossijonoissa useita tunteja kuten muutamana juhannuksena ollaan tehty! Nykyään onneksi lautat on isompia ja kulkevat tiheämpään kuin menneinä vuosina, joten tosi pitkiä jonoja ei muodostu yleensä kuin spesiaalipäivinä kuten juhannuksena. Pysähdyttiin menomatkalla Nauvossa syömään, vedin kunnon pihvin ja kasviksia, namnam! Laitan kuvia myöhemmin ja muutenkin vähän enemmän infoa näistä ihanista saariston paikoista! Turun saaristoon kannattaa ehdottomasti suunnata, jos kesälomasuunnitelmissa on vielä tilaa! :)

Tänään aamulla kävin juoksemassa ihanan aamulenkin metsäpoluilla- ja teillä! Lenkkikaverina mulla oli tämä innokas flatti-poika: Veeti 6v! 

Aamu oli raikas ja sumuinen, kosteutta oli ilmassa sopivasti, mikä oli juoksua ja hapenottoa ajatellen ihan perfect :) Suunnattiin metsäpoluille, jossa juokseminen oli kuin (jalka)terapiaa; sopivan pehmeä alusta, ihana hiljaisuus ja kesään heräilevä luonto! <3 Parasta! 
Veeti oli ihan huippu lenkkikaveri, piti hyvin vauhtia yllä! :) Muutamat mäkivedot tein ylös alas yhdessä mäessä ja siinä vaiheessa kaveri oli sitä mieltä, että "mitä ihmettä sä puuhaat, matka jatkuu hei.." :DLenkin lopuksi meitä oli kaksi iloista naamaa! :) 

Juoksin tänään pitkästä aikaa Mizuno Waweridereilla, jotka hankin viime syksynä Jenkeistä. Tuntuivat tosi hyviltä jalassa, ovat pikkasen kevyemmät kuin Nimbukset, joilla olen juossut viime aikoina.  Näillä voisi hyvin juosta vk-lenkkejä jatkossa. :)

Aamulenkin jälkeen oli ihana nauttia rauhassa hyvää aamiaista! :) 

Tällaista täällä! Mukavaa viikonloppua kaikille!! :) Pidetään peukkuja Leijonille illalla Venäjää vastaan!! :)

2 kommenttia:

  1. Turun saaristo <3 Siellä oon viettänyt kaikki lapsuuden kesäni, veneillen. Kaipuu sinne on kova!

    Kiva lenkki ja hyvä seura sulla ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, täällä mieli lepää aina! :) Vielä on vähän viileetä lähteä merelle, mutta pian pian!! :) Juu, ei voisi parempaa seuraa olla kuin tuo musta uskollinen karvaturrimme! :) <3

    VastaaPoista