lauantai 18. toukokuuta 2013

Voitto!

Huhhuh! Pikaisesti piti tulla kertomaan ennen pitkikselle lähtöä, että eiliset ratsastuskisat meni aikas nappiin! :) Otettiin mun siskon kanssa kaksoisvoitto 90cm tyyliluokassa! :) Naurettiin pikkasen, kun kuultiin, että meillä oli tasan samat pisteet, vaikka hieman erilaiset arvostelupöytäkirjat. Haha, kumpikan ei suuttunut, kun ei hävinnyt toiselle! ;) 
Meidän rata meni vauhdikkaasti ja Pate-kisaheppani oli lievästi sanottuna innoissaan! Minä sitten yritin pysyä mukana mahdollisimman hyvin ja välillä vähän "vikistä", että houhou, jos mentäisiin hieman hittaammin, ettei tulla aidoista läpi! ;)Hauskaa oli ja olen tosi tyytyväinen, että kerrankin oikeasti ratsastin koko radan ja tsemppasin, en lopettanut ratsastamista missään vaiheessa radalla, vaikka haasteita riitti. Sama juttu kuin juoksussa tai missä tahansa lajissa, että "it aint over until you´re at the finish line" :) Joskus se tsemppaaminen sitten palkitaan! :)
Ct: Aliisa Mäkinen
Nyt hyvillä mielillä juoksukengät jalkaan ja ulos juoksemaan pitkis! <3 Ihanaa viikonloppua kaikille ja hyviä juoksutreenejä/kisoja!

2 kommenttia:

  1. Oijj, onnea!! Ja mukavaa pitkistä! Samat suunnitelmat täälläkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hanna! :) Ihan täydellinen juoksukeli oli, voi vide! :)) Toivottavasti sun juoksu meni myös kivasti!

      Poista