tiistai 29. lokakuuta 2013

Elämäni Aakkoset

Hannan innoittamana päätin minäkin kirjoitella teille "Elämäni aakkoset" (vai sittenkin "elämäni paljastukset") postauksen! Tässä se tulee! :)

A- AMK
Vietin 4 vuotta elämästäni opiskellen Ammattikorkeakoulussa matkailun liikkeenjohtoa. Valmistuin restonomiksi (AMK) vuonna 2009.


B-Blogit
Aloitin lukemaan blogeja säännöllisesti muutama vuosi sitten ja ne ovat tuoneet minulle paljon inspiraatiota ja innostusta.Seurailen säännöllisesti useita blogeja, joista suurin osa liittyy (yllätys yllätys) juoksuun, mutta joukossa on myös ratsastukseen, sisustukseen ja muihin treenailuihin liittyviä blogeja.


C- Candy on the Run
Candy on the Runin aloitin maaliskuussa 2013. Bloggaaminen on antoisaa ja motivoivaa hommaa ja toivonkin blogini olevan innostuksen ja inspiraation lähde lukijoille samalla tavalla kuin monet lukemani blogit ovat minulle.

D- D-vitamiini
Pieni pilleripurkki auttaa kroppaa säilymään terveenä ympäri vuoden. D-vitamiinilisää tulee napsittua lokakuulta maaliskuulle.

E- Eläimet
Olen ollut pienestä pitäen eläinrakas ja eläimet ovat kuuluneet elämääni aina. Meillä on ollut perheessä kolme koiraa (kaikki sileäkarvaisia noutajia eli flatteja) sekä akvaariokaloja. Omaa hevosta minulla ei ole koskaan ollut, mutta hoitohevonen kylläkin.

F-Food 
Rakastan ruokaa! Pyrin syömään mahdollisimman terveellisesti, mutta ruokavalion suurten linjojen ollessa kunnossa, myös herkuttelut sallitaan :)

G- Garmin
Hah, G:llä alkavaa sanaa  oli haastavaa keksiä, kunnes mieleeni tuli Garmin. Tässä tapauksessa tarkoitan Garminin syke-ja gps-mittariani, joka on mukana lähes jokaisella juoksulenkilläni ja kuuluu siis elämääni sen vuoksi hyvinkin tiiviisti :)


H- Hevoset
Olen ratsastanut 19 vuotta, joten hevoset ovat kuuluneet elämääni lähes aina. Ratsastus on huippuharrastus, jonka saan ilokseni jakaa yhdessä äidin ja siskon kanssa. 


C: Aliisa Mäkinen
I -Isä
Isi on niitä elämäni tärkeimpiä ihmisiä, johon voi luottaa kuin kallioon. <3 Isi on super hauska tyyppi, jonka kanssa ei koskaan ole tylsää.. :)

J -juoksu
Juoksu on rakas harrastus, joka tuo paljon iloa elämääni. Juoksu on opettanut minulle paljon omasta kehostani ja sen avulla olen saanut upeita kokemuksia ja tutustunut mahtaviin ihmisiin.

tässä hölkkäilemässä Floridassa viime keväänä

K- Karkki
Minua on kutsuttu Karkiksi ihan pienestä pitäen ja kaverit käyttävät yleisesti tätä lempinimeä. Joskus on tilanteita, kun joku ei tiedä, että oikea nimeni on Karoliina... :D

L- Liikunta
Liikunta monissa muodoissaan kuuluu elämääni. Juoksu ja ratsastus ovat "ykköslajeja", mutta tykkään myös käydä jumpissa, uimassa, vesijuoksemassa, hiihtämässä, laskettelemassa sekä pyöräilemässä.

M-Matkustelu
Rakastan matkustamista ja pyrinkin reissailemaan aina kun budjetti antaa myöden. "Go to"-listalla on monia paikkoja, joihin toivottavasti joskus pääsen :) 
 
Vancouverissa syksyllä 2010


N-New York City
Nykki on lempikaupunkini, joka tuli erityisen tutuksi kesällä 2008, kun olin kesätöissä Long Islandilla. Nykissä lempipaikkojani ovat Central Park, SoHo sekä South Street Seaport.


O-Opiskelu
Olen ollut on-off opiskelija vuodesta 2005. Opiskelujen myötä mukaan on tarttunut paljon oppia, uusia kokemuksia ja mahtavia opiskelukavereita :)

P- (Paksu) Perhe 
Oman perheen lisäksi "paksu perhe" eli serkut ja isovanhemmat ovat todella tärkeä osa elämääni <3


Q- Quacamole
Avokadot ovat suosikki hedelmiäni ja niistä valmistettava quacamole niiiiin hyvää, nam!


R- Rakkaus
Elämässäni on onnekseni paljon rakkautta ja rakkaita ihmisiä. Olen siitä kiitollinen joka ikinen päivä <3 

S- Sisko 
Rakas pikkusissi<3 Ratsastus on ollut meidän yhteinen harrastus pienestä pitäen, mutta viimeisen vuoden aikana myös juoksusta on tullut yhteinen juttu! :)


Siskon kanssa Naistenkympin jälkeen
T- Terveys
Terveys on tärkeä juttu, ja sen tärkeyden usein ymmärtää vasta, kun sen hetkeksi menettää. Terveyden vaaliminen onkin elämässäni yksi prioriteeteista, ja siihen kuuluu peruspilareina terveellinen ruokavalio, liikunta, riittävä uni ja stressinhallinta.


U- USA 
Perheellämme on paljon sukulaisia Amerikassa, ja sen myötä siitä on tullut vähän kuin toinen kotimaa. Käymme moikkailemassa ameriikan sukua säännöllisesti rapakon takana. 

V- Veeti
Veeti on perheemme 7-vuotias sileäkarvainen noutaja. Veeti rakastaa rapsutuksia, pallon perässä juoksemista, uimista ja ruokaa ;)W- www
Internetti...ihmeiden maailma, mukana  jokaisessa päivässä. (Oli pakko matkia tämä Hannalta)

X- (E)Xtreme Run
To do-listalla juoksuhaasteiden kohdalla! :)

Y-Yliopisto
Opinahjo, jossa tällä hetkellä vietän aikaani ja pyrin valmistumaan elintarviketieteiden maisteriksi muutaman vuoden päästä :)

Z-zzzzzz
Uni <3 Nukkuminen on lempi harrastuksiani ja pyrinkin nukkumaan vähintään 8h yössä. Siitä puheen ollen...it´s way past bedtime..

Å-Åland
Ahvenanmaa ja etenkin Ahvenanmaan saaristo ovat tulleet tutuiksi ja rakkaiksi paikoiksi veneillessä. Pienenä veneilimme lähes kuukauden joka kesä, nykyään harvemmin. Viimeksi kävimme Ahvenanmaalla ja Maarianhaminassa tämän vuoden heinäkuussa.

Ä-Äiti 
Äiti on maailman paras kokki ja hyvä kuuntelija. Äidiltä saa aina tarvittaessa neuvoja ja äidin puoleen voi kääntyä milloin vaan! <3


Ö- Östra Saverkeit
Rakas "kakkoskoti" sijaitsee saariston perukoilla, Saverkeitin saarella Houtskärissä. Siellä mieli lepää ja kroppa rentoutuu. Viimeksi viime viikonloppuna sain nauttia lepäilystä saariston helmassa. 


Näin!  Olipas hauskaa miettiä näitä! :) Toivottavasti tuli jotain uusia juttuja esille, joita ette tienneet etukäteen. Linkitelkää omia "elämänne aakkosia" kommentteihin, jos olette sellaisia kirjoitelleet!, niitä on tosi kiva lukea! Ja Nyt... koska zzzzzz on tärkeä juttu, tämä lähtee nukkumaan! G´night!


6 kommenttia:

 1. Ooo, Karkki, moi! :D Tässä oppii uutta, kuten sen, että oot asunut Amerikassa kesätöissä! Oli tosi kiva lukea.. ja hei, munkin to do -listallani on ehdottomasti Extreme run ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, moi moi! ;) Jep, hauskaa oli kirjotella tota ja miettiä mitä tulee ensimmäisenä mieleen eri kirjaimilla omasta elämästä. Jep, pitäisiköhän hoitaa Extreme run pois to do-listalta jo ensi keväänä? Mua kyllä vähän pelottaa se rata, hui.

   Poista
  2. Ehdottomasti, bloggaajien Extreme Run jengi! xD Tosin mulla viime keväänä kariutui siihen, että musta se oli vähän liian lähellä Tukholmaa (siis Vantaan Extreme Run)....

   Poista
  3. Jep, se on kyllä aika lähellä Tukholmaa taas...katsellaan! :)

   Poista
 2. Kivoja nämä aakkospostaukset, kun oppii teistä muista bloggaajista kaikkea uutta :) Yhtäläisyyksiä löytyy, sillä avokado on myös mun lempparihedelmä ja itsekin olen ollut töissä New Yorkin lähistöllä vuonna 2008. Ja rakastan matkustamista <3 Ja hei, sulla on aivan ihanan aurinkoinen hymy! Se varmasti tuo paljon valoa sun läheisten ja ystävien elämään :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, missäpäin olit töissä Nykin lähistöllä? Mä olin Oakdalessa, Jenkkeihin tulevien au pairien kanssa tein hommia sillon, ihan huippukesä!! :) Ja voi kiitos, ihanasti sanottu...:) Mukavaa viikonloppua sinne myös!!

   Poista