tiistai 10. joulukuuta 2013

Alkuviikon kuulumisia ja treenejä!

Heips! Täällä on meneillään viimeinen puristus opiskelujen suhteen syyslukukaudella! Tenttiin lukua ohjelmassa torstaihin asti ja perjantaina edessä tämän lukukauden viimeinen kirjatentti, jonka jälkeen saan (melkein) aloittaa joululoman! :) Opiskelijan joululomahan tarkoittaa töitä, mutta onneksi niitäkin on nyt tiedossa hieman vähemmän, joten ehdin toivottavasti hieman rauhoittumaan tämän hektisen syksyn jälkeen. Paljon hauskaa on tapahtunut ja olen ollut tosiaan intoa ja ideoita täynnä, mutta tällä hetkellä se into ja ideointi haittaa esimerkiksi hieman tuota tenttiinlukua, koska se ei valitettavasti kohdistu lukemiseen, vaan esimerkiksi gradu- ja blogiaiheiden ideointiin! ;) Koitan nyt kuitenkin jaksaa vielä puristaa ja keskittyä muutaman päivän ja sitten saan viskata tenttikirjat nurkkaan loppiaiseen saakka. (jee)

Lukemisen lomassa tänään ja eilen olen ehtinyt kuitenkin:
  • Maanantaina aamupäivälenkille: juoksin reilut 7km. Ensimmäiset pari kilometriä olin jäässä ja ikävöin kesää, mutta kropan lämmetessä alkoi jo hymyilyttämään. Talvijuoksu on kivaa! <3 Ainakin näillä alle -10 asteen pakkasilla! :)
Rantaraitin varrelta. Ihanan rauhallista ja kaunista <3

Tässä vaiheessa lenkkiä oli lämmin ja kivaa! ;)
  • Ratsastamaan ja saamaan heppaterapiaa tallille! <3
Discus, siskon vakkariheppa on aikamoinen halinalle :)
  • Poweriin! Uusi ohjelma tokaa kertaa ja täytyy vain todeta, että huhhuh..Onpa rankka setti, mutta jollain tavalla todella koukuttava ja kiva. Sellainen, jossa on paljon tosi hyviä liikkeitä kuten dynaamiset askelkyykyt, ojentajapunnerrukset, lankut vatsalihasbiisissä ja jäätävät sarjat rinnassa ja olkapäässä, mutta haastetta ainakin riittää! :) If it doesn´t challenge you it doesn´t change you vai miten se meni! ;)
  • Osteopaatille saamaan hoitoa selkään ja lantion alueelle. Kirjoittelen tästä tarkemman postauksen myöhemmin, mutta sain taas todella hyvän liikkeen lisättäväksi liikepankkiin, jolla harjoittaa lantionhallintaa. Oikea puoli on mennyt sen verran heikoksi, että hommia joutuu tekemään, jotta lihastasapaino saadaan kohdilleen, mutta oikeaan suuntaan ollaan varmasti menossa ja siitä kiitos asiantuntevalle hoidolle Suomen Urheilyfysio Oy:ssa! :)
  • Jungle Juice Bariin herkuttelemaan, kun ennen käyntiä osteopaatilla meinasi iskeä kiukkunälkä. Nappasin mukaan "Green Gorilla"-smoothien, joka oli todella hyvää! Pyysin myyjältä suositusta jostain hänen suosikkismoothiesta, ja hän suositteli tätä! Sisältää mangoa, appelsiinimehua, päärynää, taatelia, minttua, tammenlehtisalaattia, pinaattia ja jäitä. NAM! Kannattaa kokeilla, jos et vielä ole testannut! Smoothiesta jäi todella ihanan raikas olo ja oli välipalaksi tosi täyttävä ja mikä parasta: myös terveellinen. 

 Huomenna aamulla spinnailemaan ja sitten laatuaikaa tenttikirjojen kanssa! Jihuu! ;)

Mukavaa viikon jatkoa!

-Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti