torstai 5. joulukuuta 2013

"All I want for Christmas" Ideoita sporttailijan joululahjaksi!

Jos lähipiirissäsi on innokkaita sporttailijoita tai kaipaat itsellesi ideoita "joulupukin listalle" niin tsekkaa Candy On the Run Pinterestissä! Sinne olen koonnut Sporttailijan joulutoivelistan, josta löytyy  ihania juoksuvaatteita, kenkiä, jumppatarvikkeita sekä rennompia sporttivaatteita. Saisipa joulupukilta toivoa näitä kaikkia! ;) Vink vink vaan omille joulupukeilleni! ;)

Olen koonnut pinterest-tauluuni paljon tuotteita, joita voi tilata netin kautta tai niitä löytyy kaupoista Suomesta. Lisäksi mukana on myös sellaisia, joita ei valitettavasti tänne kauas pohjolaan pysty tilaamaan suoraan, mutta ne voi laittaa  vaikkapa ostoslistalle, jos on jossain vaiheessa suuntaamassa Jenkkeihin, kuten minä helmikuussa! :)

Muun muassa näiltä sivustoilta löytyy kivoja sporttisia vaatteita, kenkiä ja vaikka mitä muuta! Tilaus Suomeen onnistuu myös tai ovat suomalaisia sivustoja:

http://www.eu.lululemon.com/  -->Todella kattava ja laaja valikoima sporttivaatteita!

www.zalando.fi --> Zalandolla on todella suuri valikoima eri brändien urheiluvaatteita ja kenkiä! Sieltä löytyy mm. ASICS, Nike Performance ja Adidas!

H&M Sport --> Olen viimeisen vuoden aikana ostanut useita Hennesin sporttivaatteita! Niiden taso on mielestäni noussut todella paljon, ja saatavilla on toppeja, juoksutrikoita, takkeja jne. monipuolinen valikoima. Hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin isoilla brändeillä. Todennäköisesti laatu ei ole ihan niin kestävää, mutta kaikki ostamani tuotteet ovat kyllä pysyneet hyvinä :)

ja tietysti tutut www.stadium.fi ja www.intersport.fi Näiden kahden kohdalla nopealla vilkaisulla näyttäisi siltä, että nettikauppojen valikoima ei ole yhtä laaja, kuin kaupoissa itsessään, joten jouluruuhkiin kannattaa ehkä kuitenkin suunnata nettishoppailun sijaan! :)


Tässä muutamia poimintoja omista suosikeistani, jotka kaikki löytyvät Pinterestistä

Asics Huppari (Saatavuus: Asicsamerica.com)


Nämä taidan ostaa itselleni "jouluhjaksi" Jenkeistä helmikuussa, ASICS Gel Nimbus 15, (Saatavuus Asicsamerica.com)

H&M Sport juoksutakki (Saatavuus: hm.com/fi)
ASICS juoksuhanskat (Saatavuus: Intersport)
Lisää ihania juttuja löytyy tosiaan Pinterestistä, käykääpä kurkkaamassa :) Lisäilen sinne aina kun löydän lisää kivoja juttuja netin ihmeellisestä maailmasta!

Tänään on ollut aikaa tällaisiin höpsötyksiin, koska tulin sitten kuitenkin kipeäksi. Kurkku on karheana ja olo ei niin 100%, mutta vitskuja naamaan ja lepoa niin eiköhän se tästä :) En olekaan ollut kipeänä koko syksynä, ja menin sitten ihmettelemään asiaa ääneen toissapäivänä ja palkinnoksi heräsin eilen kipeän kurkun kanssa.... #fail.

Joka tapauksessa mukavaa itsenäisyyspäivää ja ihanaa viikonloppua!

-Karoliina







4 kommenttia:

  1. Hihiiih,ihania juttuja. Mä toivon joulupukilta haglöfsin juoksutakkia;) se ois niin niin kiva!! Oispa mun joulupukki tosi rikas;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, no eikö ookkin!! :) Kerrankin oli aikaa käydä nettikauppoja läpi ihan rauhassa, kun en oikein jaksa tehdä mitään järkevää kipeen olon takia..jotain positiivista siis tässäkin :) UU wau, millanen on Haglöfsin juoksutakki? Laita linkki!! :) Ja joo...rikas joulupukki ois tosi kiva! ;)

      Poista
  2. Hei vaik ei oo yhtää kiva et oot kipee niin ihanaa kuin paljon oot ehtiny postailee ja ideoimaan joululahjoja meidän muiden puolesta :) Kaiken kaikkiaan tää blogi toimii nykyään yhtenä mun innoituksen lähteenä ja odotan aina innolla uutta tekstiä!

    VastaaPoista