torstai 12. joulukuuta 2013

BLOGIARVONTA: VOITA OSALLISTUMINEN VUODEN 2014 HCR:LLE!!!

Noniin! :) Nyt on hauska blogiarvonta tulossa, joka suoritetaan yhteistyössä Helsinki City Runin kanssa! Olen tänäkin vuonna mukana HCR Street teamissa, ja meidän street teamilaisten tehtävänä on vapaaehtoisesti viedä iloista HCR-juoksusanomaa eteenpäin muun muassa sosiaalisen median ja blogien kautta.

Tässä arvonnassa kahdella onnekkaalla henkilöllä on mahdollista voittaa osallistuminen ensi vuoden HCR:lle! :) HCR 2014 tulee olemaan uudistunut ja entistä parempi tapahtuma, jossa kannattaa varmasti olla mukana! Lisätietoa uudistuksista voit lukea täältä
Osallistuminen arvontaan tapahtuu seuraavasti: 
 • Kommentoi tätä postausta ja vastaa seuraaviin kysymyksiin: Miksi juuri sinä juokset? Monesko vuoden 2014 HCR on sinulle? 
 • Jätä kommenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jos et halua meiliäsi muiden tietoon, lähetä se minulle sähköpostilla candyontherun@gmail.com, kerro osallistuvasi blogiarvontaan
 • Aikaa osallistua arvontaan on ensi viikon torstai-iltaan 19.12.2013 klo 23 asti. Arvonnat suoritetaan random.orgin avulla perjantaina 20.12 ja kahdelle voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse
 • Jos voittajiin ei saada yhteyttä ma 23.12 mennessä, suoritetaan arvonta uudelleen :) 
 • Voittaja voi halutessaan luovuttaa osallistumisoikeuden eteenpäin kaverille/perheenjäsenelle, jos oma osallistuminen ei ole mahdollista tai olet jo ilmoittautunut HCR:lle. Kerro siis kommentissasi, jos osallistut voittaaksesi palkinnon jollekin toiselle.
 • Kun voittaja on ilmoitettu HCR:lle 2014, ei osallistujaa voi enää vaihtaa. 
Ja nyt...

Miksi juuri sinä juokset? Monesko vuoden 2014 HCR on sinulle? 


TSEMPPIÄ ARVONTAAN!! :))


-KAROLIINA 


ARVONTA ON SULJETTU.KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE. 

26 kommenttia:

 1. Aloin juoksemaan puhtaasti laihdutus mielessä,mutta hetken päästä hurahdin juoksemiseen täysin ja siitä tuli intohimoinen harrastus. On palkitsevaa huomata kehitystä. Osallistuin tänä vuonna ensimmäisen kerran HCR:lle,joten ensi vuonna on vasta toinen juoksu kyseisen tapahtuman yhteydessä tiedossa:)
  swallgre@ulapland.com

  VastaaPoista
 2. Juoksen fiiliksen takia ja se on hyvä liikunta muoto. Tämä olisi kolmas HCR:ni. :) ;)
  jutta.vesterinen@helsinki.fi

  VastaaPoista
 3. Miten HUIPPU arvonta!! :) Jos tästä osallistumisen voittaisin, niin ei voisi kyllä olla selkeämpää merkkiä siitä, että minun kuuluu juosta ensimmäinen puolikkaani juuri HCR:ssä 2014. Sitten ei kyllä olisi enää epämääräiselle epäröinnille ja päätöksen lykkäämiselle sijaa :))

  Minä aloitin juoksemisen tasan vuosi sitten, kun olin todella kyllästynyt olemaan ylipainoinen ja jatkuvasti väsynyt. Sain idean puolimaratonista, ja sitten jo mentiinkin vauhdilla (ja vaihtelevasti) eteenpäin! Puolimaraton jäi viime kesältä, mutta juoksemisen kautta löysin kokonaisvaltaisen hyvän olon ja liikkumisen ilon, mistä olen nyt (ja aina) hyvin kiitollinen, vaikken juuri tällä hetkellä juoksua kovin säännöllisesti treenaakaan. (PT aikoo tosin kuulemma pistää hommaan vähän rotia nyt, kun menin viime viikolla sanomaan, että tavoitteeni on puolimaraton toukokuussa!). Minuun saat parhaiten yhteyttä blogin kautta tai parempiapolkuja@gmail.com :)

  VastaaPoista
 4. Hih, mä oon miettinyt boikotoivani HCR:ia viime vuoden toilailjujen vuoksi, mutta... ehkä jos voittaisin, niin osallistuisin! Kyseessä olis mun neljäs perättäinen HCR, ja olishan hienoa jatkaa omaa putkea! :)

  Juoksen, koska se tuntuu yksinkertaisesti niin hyvältä! :) ..kyllä sä Karkki tiiät, miks juoksen kun oot blogiani lukenut ;)

  hanna.taimen(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaah! Tuntuu kuin omaa vastaustani olisin lukenut!! :):)

   Paras harrastus, toinen HCR olisi. :) satu.arjenhetket(a)gmail.com

   Poista
 5. Vähän pelottaa vastata tähän, jos vaikka arpaonni osuiski tällä kertaa... En nimittäin ole kertaakaan puolikasta juossut mutta tavoitteena se kyllä on. Vähintään 2015.
  Juoksen koska se on "helppo" harrastus; kengät jalkaan ja ovi auki ja treenin voi aloittaa. Juoksu on myös tehokas apu painonhallinnassa. Ja aika usein juoksu on myös aikas ihanaa kunhan sen oven vaan avaa :)

  VastaaPoista
 6. Juoksen, koska se on hyvä keino nollata päätä ja saada ajatukset lentämään. Lisäksi tunnen oloni enrgiseksi ja vahvaksi, kun jaksan juosta pitkähköjä matkoja. Rakastan sitä fiilistä, mikä hyvän lenkin aikana ja etenkin sen jälkeen tulee! HCR14 olisi minulle toinen, edellisen kerran juoksin 2009 ja nyt on ollut pitkä tauko rasitusvammojen yms takia.

  sinihaleppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Juoksen, koska se on erinomainen tapa tuulettaa ajatuksia, eikä juokseminen ole aikaan tai paikkaan sidottua. Tänä syksynä juoksin ensimmäisen puolimaratonin aikaan 2.08.xx. Nälkä kasvaa syödessä ja ensi keväänä tavoittelen kahden tunnnin aikaa! Tämä olisi siis ensimmäinen HCR minulle.

  Heta

  VastaaPoista
 8. Minna K:n arpa: (hän laittoi osallistumisen meilin kautta) "Juoksen siitä vapauden ja onnellisuuden tunteesta, jonka saa juostessa. Rakastan juosta aamuisin, ennen jopa klo 6, jolloin ei ole juuri muita liikeellä, on usein tyyntä ja jotenkin rauhallista. Vain minä ja citykanit :) Silloin tunnen suurta kiitollisuutta siitä, että voin juosta. Samalla, tarvittaessa, on hyvä miettiä asioita ja prosessoida niitä. Tai vain olla omassa maailmassaan ja chillailla musiikin tahtiin. Tai kuunnella aamuradiojuontajien levotonta juttua :)"
  En ole juossut yhtään HRC:tä. Aloitin niin sanotusti hieman väärinpäin. Juoksin ensin koko maratonin tänä vuonna Tukholmassa :) olisi kiva päästä testaamaan vauhtia ennen vuoden 2014 Tukholmaa..

  VastaaPoista
 9. Juoksen, koska se on helppoa; lenkkarit jalkaan ja menoksi. Nautin omista hetkistä omien ajatusten kanssa. HCR:ään en ole koskaan osallistunut, muille puolikkaille kyllä. puhmir (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Mä juoksen koska se antaa mulle niin paljon! Jos pää on täynnä kysymyksiä ja ongelmia ni eikun lenkille ja kaikki tuntuu paljon paremmalta. Se on myös aika helppoa, lenkkarit jalkaan ja menoksi. Lisäksi olen tehnyt niin paljon työtä sen eteen, että pystyn juoksemaan pidempiäkin lenkkejä. Aloitin pari vuotta sitten ihan nollasta oikeastaan, ja viime keväänä juoksin ekan HCR:nä ja samalla ekan puolimaratonini. Nyt mietiskelen josko kokopitkän maratonin vuoro on jo ensi vuonna, vai vasta 2015 ;).

  sanna.r (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Juoksen, koska siitä tulee niin hyvä olo. Puolimaratonin verran kisoissa olen juossut vain kerran rämpiessä erikoispitkänmatkan suunnistuksen metsässä. Olisi kiva käydä juoksemassa ensimmäinen oikea puolimaraton ja ylittää kynnys lähteä ylipäätään juoksutapahtumiin. usvametsantaikaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hei,
  Minä juoksen koska liikunnasta tulee hyvä ja virkeä olo. Juoksen koska halua haastaa itseni. Juokseminen ei ainakaan minulle ole mitenkään erityisen helppoa, mutta on mukava huomata että kehittyy. Vuoden 2014 HCR olisi minulle ensimmäinen ja samalla myös ensimmäinen puolimaraton koskaan =) Olisi mukava jos arpaonni suosii.
  silja.nieminen85@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Juoksemiseeni on useita syitä:

  - erinomainen keino joko koota ajatuksia tai saada pää tyhjäksi
  - mahdollisuus nauttia ulkoilmasta ja maisemista
  - helppoa saada treeni käyntiin heti kotiovelta
  - loistava tapa tutustua kaupunkeihin
  - tehokasta painonhallintaa
  - Karkin innostava esimerkki ;)
  - ja lopulta se tärkein: se on vaan yksinkertaisesti nautinnollista ja hauskaa!

  Vuoden 2014 HCR on itselleni toinen, takana ensimmäinen räpiköinti vuodelta 2010. Nyt 2013 tuli juostua Rantapuolikas, joten kaikkinensa kyseessä kolmas puolimaratonini. Mailini on joonaspartanen85@gmail.com, toivottavasti arpaonni suosii :)

  VastaaPoista
 14. Olen juoksijana uusi, juoksen koska se tekee hyvää mielelle ja kropalle. Tavoitteeni on juosta ensi keväänä 2014 ensimmäinen puolikas. Muutamia tapahtuma 10 km on takana. Innolla kevättä kohti uusin juoksuhaastein. krista_autio@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Juokseminen on minulle henkireikä. Se on minulle omaa aikaa ja siitä tulee niin kokonaisvaltaisesti hyvä olo. Siinä pystyy haastamaan itseään ja on hieno tunne, kun huomaa kehitystä tapahtuvan ja tekee omia ennätyksiään. Se myös antaa voimaa ja auttaa jaksamaan arjessa paremmin. Ensi keväänä olisi tarkoitus juosta ensimmäinen puolimaratoni, HCR 2014. salla.tolvanen@ra-sk.fi

  VastaaPoista
 16. Aloitin juoksun syksyllä 2010, kun halusin jonkun harrastuksen, että pääsen pois arjesta, mutta ettei se oli aikasidonnainen ja jaksoin juosta yhtäjaksoisesti 3 km ja olin ihan innoissani. Viime keväänä juoksin ensimmäisen puolikkaani juurikin HCR:ssa ja olin ihan fiiliksissä, kun jaksoin juosta! En ollut alunperin aatelllut ilmoittautua uudestaan, mutta tällä viikolla aloin kuitenkin ajatella asiaa uusiks....Ja töissä sanoin työkavereilleni, että jos voitan osallistumisen arvonnassa, niin sitten kai se on lähdettävä toiselle puolikkaalle;) tarja.kangas@kase.fi

  VastaaPoista
 17. Juoksen, koska siitä tulee älyttömän hyvä olo. Sitä voi harrastaa joka päivä eikä kyllästy. Juoksutapahtumissa on aina niin ihana tunnelma, kun tuntemattomat ihmiset kannustaa toisiaan. Minussa on pientä kilpailuhenkisyyttäkin, joten myös siksi juoksen, että pääsen aina parempiin tuloksiin ja ehkä voitan jonkun kavereistani, Olen juossut 10 puolimaratonia. HCR 2014 olisi kuudes kerta, kun juoksen kyseisessä tapahtumassa. Mailini on petra91@netti.fi

  - Petra

  VastaaPoista
 18. Syksyllä kämppikseni innoittamana lähdin valloittamaan lenkkipolkuja. Kehitystä on tapahtunut huimasti jo muutamassa kuukaudessa. Nyt jos en pääse muutamaan päivään lenkille niin sen kyllä huomaa, tulee heti väsynyt ja veltto olo.

  Tästä tulee ensimmäinen puolimaratonini, ja siten myös ensimmäinen HCR:ni :)
  -Hanna, hanna-tin[@]hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Hahaa, ei tämmösiä saa mainostella facebookissa (pelottaa jo ajatuski tän skaban voittamisesta)
  Juokseminen on yks rentouttavimmista asioista. Puolikas houkuttelis aika paljon - en oo koskaan missään tapahtumissa juossu. Jos ilmottautuis HCR:lle, ni pysyis ehkä tasainen juoksutahti tässä koko ens kevään. Mulla on aina ollu vähän kausittaista nimittäin tää juoksuharrastus ;)...
  Terkuin lotta.luoto@helsinki.fi

  VastaaPoista
 20. Tämä olisi ensimmäinen juoksutapahtumani ikinä. Aloin juoksemaan ensimmäisiä kertoja syksyllä ja nyt menee 10km ihan hyvin niin kevääksi olisi hieno tavoite tuo puolimaraton :) Juoksen koska ekan 2 km jälkeen se on kivaa ja tyhjentää pään mukavasti. Jenni jennifre78(at)hotmail.con

  VastaaPoista
 21. Miksi juuri sinä juokset? Koska siitä tulee hyvä olo. Pitäisi juosta enemmän....
  Monesko vuoden 2014 HCR on sinulle? Ensi keväällä on tarkoitus juosta kolmas puolimaraton. En ole kyllä vielä ilmoittautunut.
  Petra, bmb9pehe@suomi24.fi

  VastaaPoista
 22. MIRKAN arpa (tullut meiliin): Miksi juuri minä juoksen? Monesko vuoden 2014 HCR on minulle?

  No niimpä! Minä, joka olen aina vihannut juoksemista. Mulla ei ole edes juoksijan kroppaa. Lähellekään! Mutta juoksen silti. Tai siis, tällä hetkellä vielä HÖLKKÄÄN. Mutta nautin siitä kerta kerran jälkeen enemmän ja enemmän. Nyt menee 10 kilometriä tuntiin ja se on mulle huikea saavutus! Sen pidempää matkaa en ole koskaan juossutkaan. Tavoite on silti HCR 2014!

  Mulla on kolme lasta ja olen 35-vuotias työssäkäyvä vähän pullukka äiti-ihminen.
  Nyt jos koskaan on aika tavoitella omia unelmia ja haastaa itsensä. Kesällä kavuttiin Kebnekaisen huipulle. Helmikuussa meinaan osallistua Finlandia-hiihtoon. Toukokuussa sitten puolimaraton.
  Ja se on siis minun ENSIMMÄINEN!

  VastaaPoista
 23. Juoksukärpänen puri 2,5 vuotta sitten, sitä ennen inhosin juoksemista, mutta tuon jälkeen juokseminen on vain tuntunut hyvältä :) Juoksukisat motivoivat vielä enemmän tsemppaamaan lenkeillä ja parasta on kun askel rullaa kevyesti. Vuoden 2014 HCR olisi kolmas kerta. suvikor@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Pari vuotta sitten tulin aloittaneeksi juoksemisen puhtaasti laihdutusmielessä, mutta nykyään sitä tulee tehtyä harjoituksen antaman fiiliksen vuoksi. 2014 olis tarkoitus käydä juoksemasssa elämäni ensimmäinen kisa ja mikäs sen parempaa jos sen voisi aloittaa juoksemalla HCR :)
  Janne, intothevoid@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Katariinan arpa (tullut meiliin to ennen klo 23):

  Juoksen fiiliksen mukaan, joka auttaa pysymään hyvässä kunnossa.
  Se rentouttaa rankan työpäivän jälkeen ja on hyvää liikuntaa toimistossa istutun työpäivän jälkeen.
  Samalla saa raitista ilmaa ja voi nautiskella kauniista maisemista. Kesällä saa aurinkoakin ja tasainen
  rusketus on taattu, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla :) Juokseminen on myös hyvää vaihtelua sisätiloissa oleville tanssitunneille.

  HCR:lle olen osallistunut viime vuonna ensimmäisen kerran. Juoksu meni paljon paremmin mitä osasinkaan odottaa.
  Kiva fiilis jäi siitä, joten ei toinen kerta pahitteeksi olisi :) Sieltä voisi mahdollisesti saada jonkun mukavan juoksukaverinkin.

  T:Katariina

  VastaaPoista