tiistai 3. joulukuuta 2013

Ei voisi uskoa, että on joulukuu.....(ja eilisen juoksulenkki)

...nimittäin näistä kuvista, jotka otin eilen aamupäivällä juoksulenkillä! 

Keli oli taas eilen aivan mieletön! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pakkasta oli muutama aste, ihan täydellinen juoksusää jälleen, lukuunottamatta pientä liukkautta paikka paikoin, joka ei onneksi kuitenkaan ollut häiritsevää. Juostessa mietin, että ei voisi uskoa, että on joulukuun toinen pvä! Tuntui enemmänkin lokakuulta... ihanaa! Juoksin reilun 6km:n lenkin (tarkalleen 6,4km), koska en osannut arvioida ihan täydellisesti matkaa, joten tuli 400m plussaa suunnitelmaan, mutta ehkä se ei haittaa! :) Vauhti oli rauhallinen, Garminin mukaan keskivauhti hieman alle 6min/kilometri ja nautiskelin taas vain menosta ja ihanista maisemista rantaraitin varrella

 Millainen on sinun lempijuoksureittisi ja missä se menee? Juoksetko aina samaa reittiä vai vaihteletko?
Itse juoksen todella paljon Espoon rantaraittia pitkin ja usein samoja lenkkejä, mutta hieman muunnellen. Rakastan juosta meren läheisyydessä ja myös hiekkatiet houkuttelevat enemmän kuin asvaltti. Pitkiksillä olen heittäytynyt vallan "villiksi" ja lähtenyt tutkimaan ihan uusiakin maisemia! :) Uudet juoksureitit ja vaihtuvat maisemat antavat mielestäni juoksuun uutta puhtia, joten välillä on hyvä ihan tosissaan vaihtaa sitä maisemaa!

Tämä suuntaa nyt Elixialle poweriin nostelemaan painoja, ja Tiinan tekstistä innostuneena ajattelin tänään haastaa itseäni ja lisätä painoja askelkyykkyyn, tasakyykkyihin ja haukkariin. Saa nähdä kuinka tytön käy! ;) Kivaa tiistaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. Ihania maisemia, ihanaa meininkiä ja fiilistä! :) Toi rantaraitti on upea juosta! Itellä tosiaan oli lempilenkit, mutta nyt ne menee uusiksi muuton vuoks! Pitkiksillä tulee usein etittyä uusia reittejä, käydää kaverin kanssa välillä hänen kulmillaan, välillä minun tai joskus teen niin että juoksen keskustaan ja junalla kotiin sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos, eilen oli kyllä hyvät fiilikset ja maisemat kohdallaan! Jeem mutta nyt pääset sitten ettimään uusia juoksureittejä sieltä uuden kodin kulmilta myös :) Mulla oli sama elokuun lopussa muuton jälkeen ja aika paljon on löytynyt uusia reittejä, joista en aikasemmin tiennyt! Tuonut vähän vaihtelua, vaikka en olekaan niin kaukana vanhoista lempireiteistä :)

   Poista
 2. Moikka! Löysin blogiisi Hannan blogin kautta ja tykästyin heti. Täällä siis ilmoittautuu blogisi uusi lukija. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jee, kivaa, tervetuloa!! :) Kävinkin sulle just kommentoimassa sitä vaihtojuttua, mistä olit kirjoitellut. Tosi kiva blogi sulla! :)

   Poista
 3. Siis whaat! En oo tajunnut,ettei siellä ole lunta. Täällä pohjoisemmassa on jo maa ihan valkoisena:) ja oli kyllä kuule kaunista täälläkin. Eilen ihan mietin, että oiskohan helpompaa, jos ei olis ihan näin tunteellinen. Kävin pitkällä kävelylenkillä, ihastelen valkoista maisemaa ja auringon kimmellystä hangen päällä. Pakkasen narske kuului jalkojen alla... oih. Talvi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Kunnon fiilistelijä! :) Joo, ei täällä Etelä-Espoossa ole näkynyt kuin pikkaisen valkoista maassa, ja sekin on jo sulanut pois. Ei voi siis sanoa, että olisi tullut lunta täällä vielä! Täytyy sanoa, että mua se ei vielä ole haitannut, koska olen nauttinut sulilla teillä juoksemisesta, mutta olisi se kivaa viimeistään jouluksi saada tännekin lunta, tulee lisää joulufiilistä, ja jos jopa pääsisi niille suksillekin tässä jossain vaiheessa! :)

   Poista