maanantai 2. joulukuuta 2013

Marraskuu 2013: suosikit!

Marraskuun suosikki juoksumaisema <3 Espoon rantaraitilta 26.11


Marraskuu oli melko hektinen, mutta myös hyvin antoisa kuukausi kaikin puolin. Blogin puolella marraskuu oli myös aktiivinen, ja postailin  huomattavasti useammin, kuin alunperin ajattelin. Kirjoittaminen on tuntunut mukavalta ja olen ollut intoa ja ideoita täynnä. Toivottavasti jatkuu samalla tavalla, koska tykkään kyllä tosi paljon tästä bloggailusta ja erityisen mukavaa on saada enemmän kontaktia lukijoihin, joten saa tosiaan kommentoida ja laittaa palautetta jatkossakin :) 

Tässä marraskuun kymmenen suosituinta postausta:
 Marraskuun vapaa-ajan otoksia:

 Marraskuun parhaat pöperöt! :) Melkoista "pupunruokaa" on kerääntynyt kollaasiin, mutta ruokaisat salaatit vain on mun juttu, joten haitanneeko tuo! :)  Marraskuun treenivaate-kollaasia:


Sellaista marraskuussa! Olisiko toiveita tai ideoita joulukuun blogipostausten suhteen? Ottaisin niitä mielelläni vastaan, vaikka omassa ideapankissakin niitä on jonkin verran! :) 

Mukavaa alkaa viikkoa kaikille! 


4 kommenttia:

 1. Enpä lähde neuvomaan, mistä bloggaat, kun uskon omien aiheidesi olevan hyviä, janiistä sinulla on varmastikin mielenkiintoista sanottavaa. Blogisi on ollut minulle innostuksen lähde ja pitää osaltaan yllä uskoani, että kyllä minäkin voin vielä jonain päivänä oppia pitämään juoksemisesta. Olet niin kiehtovan innostunut lajista, että toimit hyvänä mannekiinina lajille. Juuri tämän blogin vuoksi sulattelen parhaillaan omassa mielessäni kysymystä, pitäisikö lähteä mukaan HCR:n puolimaratonille.

  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau. Kiitos paljon ihanasta kommentista, lämmittää mieltä ja toi hymyn huulille! :) Ja todellakin lähdet mukaan HCR:lle ja otat haasteen vastaan!!! :) Nyt on vielä todella hyvin aikaa alkaa valmistautumaan ja nostaa juoksumääriä ja kuntoa vähitellen, jotta harjoittelu pysyy turvallisena eikä tule liikaa yhtäkkiä kropalle tai mielelle. Puolimaratonin juokseminen on todella siisti kokemus ja HCR:ssä super siistiä on vielä maaliin tulo Olympiastadionille,voin kertoa, että kylmät väreet menee siinä hommassa ja fiilis on aika mieletön! :) Kerro kun olet tehnyt päätöksen, lupaan tsemppailla sua kovasti, jos leikkiin ryhdyt! Ja tottakai muutenkin :)

   Poista
  2. Asiaa pitää sulatella tovi. Katsotaan, miten käy, ilmoittaudun sitten tsempattavaksesi, jos päätän lähteä mukaan. Kiitos kannustuksesta!

   Poista
  3. Juu tottakai :) Ei kannata lähteä siihen projektiin puolivaloilla, vaan motivaation tulee olla kunnossa! ;) Ja jos nyt ei tunnu olevan oikea aika puolikkaan juoksemiselle, niin ehtiihän sitä myöhemminkin! :)

   Poista