lauantai 18. tammikuuta 2014

Mango-banaani-avokado smoothie

Moikka ja mukavaa lauantaita! 

Olen viime aikoina innostunut aivan valtavasti smoothieista, eikä vähiten siitä syystä, että sain ihanan Wilfan blenderin joululahjaksi, joka on huomattavasti isompi ja tehokkaampi kuin vanha blenderini. Clean eating-haasteen aikana aamiaiseksi on alkanut vakiintua kananmunat erilaisissa muodoissa (munakkaana tai paistettuna), vähän vihanneksia sekä joku ihana raikas smoothie. Olen kokeillut viime aikoina monenlaisia erilaisia makuyhdistelmiä, ja kaikki ovat olleet todella hyviä, mutta nyt löytyi ehdottomasti oma suosikki, jossa yhdistyy ihana makeus mangosta ja banaanista (+hieman lisämakeutusta steviasta, mutta ei välttämätön) sekä raikkaus avokadosta. Lisäksi smoothie on vielä hyvin ravinteikas ja terveellinen, koska se sisältää sekä hiilihydraatteja, proteiinia että hyviä rasvoja. Tässä teille ohje tämän hetken suosikki-smoothieeni: 



Mango-banaani-avokado-smoothie

  • n.150g mangopaloja pakasteena 
  • 1/2 banaani
  • 1/2 avokado
  • rasvatonta maitoa
  • n.125g Valion pehmeää täyteläistä maitorahkaa
  • 1 annospussi steviaa/truviaa makeutukseen

ENJOY!!! :)
Q: Millaisia smoothieita olette itse tehneet viime aikoina? 

Nyt treenin kautta brunssille, mukavaa viikonloppua! 

-Karoliina


Seuraile myös Instagramissa  & Facebookissa

6 kommenttia:

  1. Nam! Kuulostaa hyvältä! Pitääpi kokeilla! Mä oon kans innostunut oman Wilfani ansiosta joulun jälkeen smoothien tekoihin, koska onhan se blenderillä paljon iisimpää kuin sauvasekoittimella. ;) Suosikki oli ehkä omena-kaneli, jossa laitoin omenan, banaanin, vähän omenamehua, mantelimaitoa, rahkaa ja kanelia. Yleensä mulla on aina makeuttamatonta mantelimaitoa, rahkaa/jugurttia ja marjoja/hedelmiä. Myös mustikasta ja kookoshiutaleista tuli hyvä yhdistelmä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, todellakin nam, kokeile!! :) Ja toi Wilfa on ihan huippu!! Noi sun yhdistelmät kuulostaa myös tosi hyville, kiva saada uusia ideoita, kiitos! :)

      Poista
  2. Parin viikon aikana oon syönyt joka ilta tällaisen smoothien: purkillinen maitorahkaa, mansikoita tai mustikoita, banaani, hieman maitoa. Ihan älyttömän hyvää! Nams:) Ja sekaan vielä pähkinöitä! Tykkään sellaisesta smoothiesta, joka on vähän tujakkaa, ja joutuu syömään lusikalla:) Mutta tuokin näyttää tosi hyvältä, ja pitääkin marjojen loppuessa siirtyä hedelmäisiin versioihin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kuulostaa hyvältä! :) Mä tykkään kanssa paksummasta koostumuksesta, ei mitään vesilitkuja! ;) Olin ehkä hetken vähän kyllästynyt marjoihin ja sen takia hyppäsin hedelmiin, eli kannattaa kokeilla! Vaihtelu virkistää, kohta taas alan himoita mustikoita! :)

      Poista
  3. Oi kuulostaapa namille! Mangoo en ookkaan älynny laittaa smoothieen. Mäkin tykkään paksuista smoothieista, joissa on pieniä sattumia esimerkiks pähkinöistä. Mustikoita, banaania, rahkaa ja loraus maitoa. Simppeliä, mutta niiiiin hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ollaan näköjään kaikki samoilla linjoilla paksujen koostumusten ja simppelien smoothieiden suhteen! ;) Ja mango on tosiaan ihan super hyvää myös smoothiessa, ja noi Pirkan mangokuutiot pakasteena on vielä edullisiakin, joten ehdottomasti suosittelen kokeilemaan!! :)

      Poista