lauantai 25. tammikuuta 2014

Tämän viikon pitkän lenkin fiiliksiä!

Moikka! Mukavaa lauantaita! :)

Tänään oli vuorossa tämän viikon pitkä lenkki. Viime viikkoiseen tapaan päätin juosta sen sisäradalla Esportilla, vaikka pakkanen ulkona onkin hieman lauhtunut. Tällä kertaa sain onneksi seurakseni ystäväni Jutan, jolla on myös tavoitteena Tukholman maraton. Oli ihan huippua saada seuraa ja höpötellä koko lenkin ajan, koska ilman seuraa olisi tänään kyllä ollut haastavaa. En tiedä olisiko pää kestänyt! :) Meidän vauhti ja harjoittelutapa on todella samanlainen, joten yhteisten lenkkien juokseminen ei ole ongelma. 


Aamulla ennen Arenalle lähtöä söin aamiaiseksi smoothien, join kahvia ja vettä. En tankkaillut sen kummemmin, koska olin eilen illalla syönyt hyvän iltapalan, joten uskoin energian riittävän. Nappasin mukaan geelit, mutta en tarvinnut niitä. Ennen lähtöä rullailin vielä hetken jalkoja, ja sitten menoksi. Treffattiin Jutan kanssa ysin jälkeen ja juoksemassa oltiin hieman ennen 9.30. Ihanan myöhäinen aloitusaika tällä kertaa :) 

Juostiin aluksi aika rauhallista vauhtia, ja loppua kohti hieman kiristettiin menoa. Juoksu ja jalat tuntuivat tosi hyvältä 12km asti, mutta sitten alkoi vasemman jalan it-jänne taas hieman kiristellä. Ei kuitenkaan mitään pahempaa kiristelyä, ja sen kanssa pystyi hyvin juoksemaan. Juostiin yhteensä 18km, eli 45x400m. Huh. Aikaa meni n.2:07. Tosi hyvä treeni ja olin kyllä sellaisissa endorfiinihöyryissä lenkin jälkeen, että huhhuh :) Ihan mahtavaa! Tästä on hyvä suunnata katsetta ensi sunnuntain Miamin puolikkaan lähtöviivalle! Iiiik!! Sain muuten lähtönumeroni kisaan, ja se on 27152!! Pari juoksijaa siis kaverina siellä! :D

Juoksun jälkeen venyttelyt
FIILIS HYVÄ! :) Kiitos seurasta Jutta!! :)
Juoksun jälkeen pikaisesti kotiin ja suihkuun ja suoraan urheiluhierontaan, jossa "rääkättiin" jalkoja oikein olan takaa ja teki kyllä tosi hyvää. No pain no gain tässä kohtaa on ihan totta! :)

Nyt valmistautumaan iltaan kavereiden kanssa. Mukavaa viikonlopun jatkoa! :) 

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa  & Facebookissa

4 kommenttia:

 1. Olet sinä mahottoman kova tyttö treenaa :) Itsellä pitkän treenin palkintona toimii sauna eli on vähän niin kuin mitali kaulaan hyvästä treenistä ja vähän huonommastakin. Itsellä ollut nyt pariviikkoa flunssaa ja vähän lämpöäkin, et treenit jääneet väliin. Harmittaa, kun
  ulkokelitkin alkaa nyt kelien lauhduttua olemaan suosiolliset jopa retkiluistelulle. Tänään tarkoitus kokeilla, josko kroppa kestäisi taas treeniä? Aiemmin oli puhetta makeutusaineista, aamusta tuli neloselta ohjelma (Jaksa paremmin), jossa mainittiin kookospalmusokeri ja intiaanisokeri, jotka varmaankin hyviä vaihtoehtoja stevialle?

  Mahtavaa reissua ja toivottavasti kaikki menee ns. nappiin, kelit suosii ym.! + saat lisää positiivisia fiboja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jep, se on hyvä palkita itseään jollain sopivalla tavalla kovemman treenin jälkeen, niin voi sitten käyttää sitä vaikka motivaattorina treenin aikana :) Pitääpä tutkia lisää noista kookospalmusokerista ja intiaanisokerista, kiitos vinkistä. Ja kiitos, uskon, että tulee hyvä reissu, olen ainakin loman tarpeessa, jos ei muuta! :)

   Poista
 2. Kyllä olisi henkinen kantti koetuksella sisäradalla juoksemisessa =) Tai no, täähän on vain mielikuva en ole koskaan kokeillut.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se onkin koetuksella! Mutta se on hyvää kestävyystreeniä myös päälle maratonia ajatellen! :) Ja helpottaa todella paljon jos on kaveri mukana, joka nyt onneksi oli. Tai sitten musiikkia! Aika usein myös kelailen päässäni koulujuttuja, blogijuttuja, treenejä ja vaikka mitä, joten niidenkin avulla saa aikaa menemään nopeemmin. :)

   Poista