torstai 13. helmikuuta 2014

Uudet Asics Gel Nimbukset & blogihaaste 11

Moi taas! Onpa ollut harmaa viikko! Valehtelisin, jos väittäisin etten kaipaisi takaisin Floridan aurinkoon nauttimaan lämmöstä ja valosta! Hyvä puoli tässä on kuitenkin se, että lumet sulaa ja kevät toivottavasti tulee pian, sitä odotellessa! :) 


Miamin aurinko <3
Eilen testailin juoksumatolla uusia Asics:n Gel Nimbuksia, jotka ostin reissusta. Nimbus on suosikkijuoksukenkäni ja nämä taitavat nyt olla kuudes pari Nimbuksia käytössä. Ostan juoksukengät mielellään matkoilta USA:sta, sillä ne ovat siellä huomattavasti edullisempia. Nämä maksoivat 145 dollaria. Sovitin kahta eri Nimbus15-kenkää, mutta nämä istuivat samantien todella hyvin jalkaan ja tiesin heti, että nämä ne ovat. Hassua kuinka erilaiselta saman mallin kaksi eri kenkää voivat tuntua jalassa! Aina kannattaa  siis kokeilla, vaikka kyseessä olisikin malli, jota on käyttänyt aikaisemmin! :) Juostessa kenkä oli myös todella hyvän ja pehmeän tuntuinen.  


ASICS Gel Nimbus 15
Ihana Satu arjenhetket.blogspot.fi-blogista laittoi minulle eilen haasteen, jossa tulee vastata 11 kysymykseen. Kysymykset ja vastaukset tulevat tässä :) Kiitos Sadulle kivasta haasteesta!

1. Mikä on ikimuistoisin matkasi?
Olen onnekas, sillä olen saanut matkustella elämäni aikana melko paljon. Ikimuistoisia ja mahtavia reissuja on todella monia, mutta sellainen, jota en varmasti koskaan unohda on matka maailmanympäri perheeni ja kahden ystäväperheen kanssa v.1999-2000. Olimme kuukauden verran reissussa joulu-tammikuussa ja reissu oli todella mahtava.

 2. Mikä sai sinut viimeksi hymyilemään?
Kävin tänään aamulla ärrältä ostamassa kahvia, ja siellä piti valita kahvikupeista joko punainen #varattukuppi tai vihreä #sinkkukuppi. Se hymyilytti! Hauska idea :) Sitä ennen naureskelin itselleni venäjän tunnilla, koska venäjän ääntämiseni oli  aivan järkyttävää…ei voinut muuta kuin nauraa! :)

 3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Olen muuttunut enemmän aamuihmiseksi. Pyrin menemään nukkumaan suhteellisen ajoissa, jotta aamuherätykset eivät tuntuisi niin pahoilta. 

 4. Miten vietät ystävänpäivää?
En mitenkään erityisesti. Juoksua, kahvittelua isoisäni kanssa, kotoilua, olympialaisia, hyvää ruokaa ja seuraa :)

 5. Oletko unelma-ammatissasi?
Hmm…en vielä, koska olen edelleen opiskelija. Nykyään kuitenkin tiedän enemmän minkätyyppisiä juttuja haluan tehdä tulevaisuudessa, ja teen töitä jatkuvasti niitä kohti! :) 

 6. Haaveiletko asuvasi joskus ulkomailla?
Mahdollisesti. Voisin muuttaa Nykkiin vaikka heti! ;)

 7. Mikä on parasta talvessa?
Kauniit aurinkoiset talvipäivät. Eipä ole taas hetkeen näkynyt! 

8. Lempiruokasi?
Rakastan ruokaa, se ei varmaan tule yllätyksenä! Erilaiset ruokaisat salaatit ovat sellaisia, joita voisin syödä lähes aina! :)

 9. Muistatko ensisuudelmasi?
Heh…tätä piti miettiä niin pitkään, että täytyy vastatata, että en muista. Ei tainnut olla siis kovin ikimuistoinen kokemus! :D

 10. Mikä on parasta bloggaamisessa?
Bloggaamisessa on parasta omien kokemusten jakaminen ja vastavuoroisesti muiden kokemuksista lukeminen ja uusien asioiden oppiminen. Lisäksi bloggaamisen sosiaalinen aspekti, innostavat ihmiset, uudet ideat ja inspiraatiot, motivointi ja positiivinen henki ovat sellaisia juttuja, jotka saavat minut jatkamaan bloggausta.

11. Kenelle bloggaajalle haluat antaa erityissuosituksen?
En osaa valita vain yhtä, joten tässä muutamat suositukset:
Hanna Satu Tiina Laura P.  -->Huikeita mimmejä ja blogeissa hyvä meininki :) 

Sellainen haaste :) Nämä ovat aina hauskoja lukea muilta ja kiva oli tähän vastaillakin!

Huomenna tosiaan luvassa viikon pitkä lenkki, tarkoituksena juosta reilu pari tuntia ainakin. Lauantaina pidetään blogitapaaminen Hannan, Sadun ja Tiinan kanssa! Meillä on suunniteltuna päiväksi paljon hauskaa tekemistä, joten siitä riittää varmasti myös raportoitavaa! Olemme muun muassa menossa testailemaan crossfittiä (APUA!), joten mielenkiintoisia hetkiä on luvassa! Palataan niihin viimeistään viikonlopun jälkeen.

Mukavaa viikonloppua ja ihanaa ystävänpäivää hieman etukäteen! <3

-Karoliina


Candy on the Run sosiaalisessa mediassa: Instagram/Facebook/Twitter

7 kommenttia:

 1. Hihiih ihanaaa:) Kiva kun otit haasteen vastaan. Samoin sinne mukavaa ystävänpäivää, ja voi että. Täällä kimpsut jo kasassa, ja tänä iltana nokka kohti etelämpää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tervetuloa tänne loskan keskelle! ;) Pian nähdään, turvallista matkaa!!

   Poista
 2. Ihanaa lauantaipäivää teille! Raporttia odotellaan sitten taas! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ens kerralla pitää järkätä isompi miitti, vaikka kesällä! :)

   Poista
  2. Joo! Oon heti mukana! Olis kiva nähdä teitä livenä. :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja tässä :) Oot niin ihanan aurinkoinen! Jaiks mitenhän ne crossfittailut lauantaina sujuu?! Mä pidän huomenna lepoa, että jaksais edes jotenkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiinuska! :) Heh, oon kyllä yleensä aika positiivinen ja iloinen, mutta kyllä sitä tempperamenttia ja ärräpäitäkin löytyy... Saa nähdä tuleeko ne huomenna esille crossfitissä :D Mä en pitänyt tänään lepoa, koska piti saada pitkis juostua, joten saa nähdä miten jaksan huomenna, mutta varmasti tulee ainakin hauskaa! :) Huomiseen!

   Poista