perjantai 7. maaliskuuta 2014

GoExpo viikonloppu!

Pikainen moikkaus täältä ennen kuin suuntaan Messukeskukseen nauttimaan viikonlopun ajaksi GoExpon-tunnelmasta! GoExpo on ehdottomasti oma suosikkini Messukeskuksessa järjestettävistä messuista sen monipuolisen ja mielenkiintoisen tarjonnan vuoksi. Lajikirjo on todella suuri ja paljon uutta nähtävää on luvassa tänä vuonna. Tällaistä heppahöperöä ilahduttaa tietysti myös Helsinki Horse Fair-messut, jotka järjestetään viikonloppuna GoExpon yhteydessä. Toivottavasti pääsen irtoamaan jossain kohtaa katselemaan myös vähän heppoja! ;) Hepoista puheenollen tämänpäivän messuilujen jälkeen suuntaan vielä illalla hyppäämään oman tallin harkkakisoihin 80cm tyyliesteluokkaa. Hauskaa päästä vähän kisailemaan pitkästä aikaa myös heppahommissa! :)

GoExpossa on tällä kertaa uutuutena ainakin meitä juoksijoita ilahduttamassa runSport-alue, jossa pääsee tutustumaan mielenkiintoisiin juoksutapahtumiin, saa treenivinkkejä ja voi napata matkaan parhaat messutarjoukset! :) HCR loungessa on luvassa mm. infoluentoja aiheesta "kuinka selvitä puolimaratonista" ja "näin juokset oikein". Yritän napata teille parhaat vinkit näistä luennoista täällä blogissa jaettavaksi, jos ette pääse viikonloppuna paikan päälle! Pahoin myös pelkään, että paikan päältä löytyy vaikka mitä ihanaa juoksutavaraa ostettavaksi, joten täytynee ehkä jättää luottokortti kotiin! ;)

Lähde: HCR/Facebook
Muutoin tämä viikko on sujunut tenttiin lukien ja lyhyitä juoksulenkkejä tehden. Tämän viikon oli tarkoitus olla treenien suhteen kevyempi viikko, ja sitä se on ollutkin. Kevyitä viikkoja on hyvä pitää aina muutamien viikkojen välein (itse pyrin pitämään vähintään joka neljännen viikon kevyempänä), jotta kroppa ja mieli ehtivät palautumaan kovemmista ja pidemmistä treeneistä. Tärkeintä on kuitenkin levätä aina silloin, kun tuntuu siltä. Kroppa kyllä kertoo, kun sitä kuuntelee! :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja tervetuloa tosiaan moikkailemaan HCR-osastolle GoExpoon, jos messuilla pyöritte! :)

-Karoliina2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa ku en pääse tonne. Tänään tuun kyllä Hartwallille mutta en pääse niin ajoissa lähtemään et ehtis ennen konserttia. Huomenna taas synttärivalmistelut vie koko päivän. Kivaa messuilua :)

    VastaaPoista
  2. Joojoo, kaikki mahdollinen vaan tänne! En pääse paikalle, joten innolla odotan mitä messut pitävät sisällään. Erityisesti kaipailisin vinkkejä juoksuvöistä, kun pakko kai niitä energiageelejä alkaa käyttämään;) Niin minkäsmoisia välineitä siellä suositeltaisiin esm. juomapullolle jne..

    Ja tietty aina se kehonhallinta ja juoksuasento kiinnostaa! :)

    VastaaPoista