keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Monta mielenkiintoista juoksujuttua!

Moikkamoi! Tänään onkin monta mielenkiintoista juoksujuttua, jotka haluan jakaa teidän kanssanne! :)

 • Sykesportin "juoksijan Movement-treeneissä" ollaan edetty harjoittelemaan Jukan opissa valakyykkyä, jota kokeilin ensimmäisen kerran kuvauksissa -ja sen kyllä huomaa! Se oli vaikeaa! :D Kyseessä on kuitenkin todella tehokas ja hyvä liike myös juoksuasennon- ja ryhdin parantamiseen. Video löytyy täältä: http://sykesport.fi/juoksu/movement-treenit-juoksijalle-osa-5-liikkuvuutta-ja-lihaskuntoa-valakyykylla/
 • Tänään ilmestyi huhtikuun Cosmopolitan, jossa monen ihanan jutun lisäksi on myös juoksuun liittyvä artikkeli, jossa sain kunnian olla haastateltavana! Artikkelissa haastatellaan kympin, puolimaratonin ja maratonin juossutta henkilöä ja itse pääsin kertomaan kokemuksistani viime vuoden HCM:llä! :)


Tässä vähän esimakua haastattelusta: 


Jos kiinnostaa lukea koko artikkeli niin hankkikaahan Cosmo luettavaksi jostain! Kiitos vielä Cosmolle, oli tosi kiva päästä mukaan tällaiseen artikkeliin! :)

Ja sitten vielä viimeisenä, mutta ei tosiaan vähäisempänä: Jos juoksuhöpinät kiinnostaa niin kääntäkäähän radiokanava tänään the Voicen taajuudelle klo 17 aikaan! Pääsen juttelemaan Voicen iltapäivän ihanan ja aurinkoisen Nooran kanssa juoksujutuista ja HCR:lle valmistautumisesta! Kyseessä on ensimmäinen radiohaastatteluni ikinä, joten hiukan jännittää, mutta olen todella iloinen tästä(kin) mahdollisuudesta, ja toivon, että kuulostan edes hiukan järkevältä! ;)

Ihan huippuja juttuja nämä kaikki, mutta tärkeintä on kuitenkin nauttia juoksusta ja sen tuomasta mahtavasta fiiliksestä! Keli on mitä parhain, joten nyt ylös, ulos ja lenkille! B)

Aurinkoisin terkuin, 

Karoliina 

Candy On the Runia voit seurata myös sosiaalisessa mediassa: Instagram/Facebook/Twitter

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa mihin kaikkeen oot päässytkin mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Täytyy olla kiitollinen kyllä kaikista mahdollisuuksista!

   Poista
  2. Ja noi sykesportin videot on tosi hyviä! Tänäänkin tehty liikkuvuustreeniä :)

   Poista
 2. Hei, mä olin jumppaamassa sun haastattelun aikana, eli jos sitä löytyy jostain netistä, niin linkkaa ihmeessä ;)! Pitääkin katsoa valakyykky video! Valakyykky on mun lemppari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, kun en tiedä löytyykö sitä! Moni kysellyt, kun oli missannut sen! Haha, valakyykky EI OO mun lemppari, olin ihan surkea siinä :D Harjoituksen puutetta!

   Poista
  2. Kyllä munkin valakyykky vielä harjoitusta kaipaa, ja paljon! :)

   Ps. Luin kaupassa tuon Cosmon jutun (sun osuuden). Oli tosi hyvä! :)

   Poista
 3. Hyvä Karoliinus! Hienosti meni!

  VastaaPoista