tiistai 25. maaliskuuta 2014

Viimeinen viikko ilmoittautua Helsinki City Runille & The Voicen HCR-joukkue!

Moi vaan ja mukavaa tiistaita! Eilen lähti käyntiin viimeinen ilmoittautumisviikko HCR:lle ja ensi maanantaina, 31.3 on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan tämän vuoden Runille! Aikaa HCR:ään on enää 47 päivää! En voi uskoa kuinka nopeasti tämä alkuvuosi on mennyt, ja todennäköisesti vauhti tulee vain kasvamaan kesää kohti. Aikaa treenailla on kuitenkin vielä hyvin, ja ainakin muutamia pidempiä lenkkejä ehtii juoksemaan tässä ennen toukokuun 10. päivää! :) 
Radiokanava The Voice on isosti mukana tämän kevään Helsinki City Runilla. Voice tulee olemaan viihdyttämässä juoksijoita Olympiastadionin eteläisellä kentällä, HCR:n maalihuoltoalueella, jossa tunnelma varmasti on katossa, kun suorituksestaan voi nauttia kuunnellen hyvää musiikkia ja fiilistellen. Toivotaan vielä, että sääherra tulee olemaan suopea, niin luvassa on kyllä ihan mieletön juoksujuhla HCR-päivänä 10.5!

The Voice on myös valinnut kuuntelijoistaan HCR:lle tähtäävän joukkueen, johon valitut jäsenet julkaistaan lähiaikoina Voicen nettisivuilla. Minulla on ilo ja kunnia toimia the Voicen HCR-joukkueen "tsempparina" eli tulen tsemppailemaan ja motivoimaan joukkuetta kohti Helsinki City Runia pääasiassa sosiaalisessa mediassa sekä blogin kautta! Olen innoissani  tästä tehtävästä, ja uskon, että läheiseni ja kaverit ovat vieläkin innostuneempia "jes, nyt se jättää meidät rauhaan niissä juoksuhöpinöissään ja kohdistaa sen innostuksen muihin!" Haha! Tämän tsempparin roolin myötä ääni saattaa kuulua myös muutaman kerran radiotaajuuksilla, mutta siitä lisää enemmän, kun tiedän tarkemmin aikatauluja! :)

Vielä ei tosiaan ole liian myöhäistä aloittaa treenailua kohti HCR:ää, jos vaan peruskuntoa on jonkin verran alla. Omat tavoitteet kannattaa asettaa realistisiksi ja pyrkiä tekemään puolimaratonista mahdollisimman mukava kokemus itselle! :) Juoksun ei tarvitse olla niin vakavaa, pääasia, että on hauskaa ja suorituksesta tulee hyvä fiilis! Kaikista parasta on ainakin omasta mielestäni, jos juoksusta pääsee nauttimaan hyvien kavereiden kanssa! Vaikka, ette juoksisikaan yhdessä niin on ihan mahtavaa päästä fiilistelemään juoksua yhdessä jälkeenpäin eli kannattaa ottaa kaveritkin mukaan. Jaettu (juoksu)ilokin on parasta!

Jos kaipailet motivaatiota tai vinkkejä treeneihin, niin tässä joitakin linkkejä teksteihin, joita aiheeseen liittyen on tullut kirjoiteltua:
Paljon tsemppiä valmistautumiseen kaikille, joilla HCR on tähtäimessä! :)

-Karoliina

6 kommenttia:

 1. oooo, jännittäviä voice-uutisia!! Mahtavaa Karkki :) Juuri kaltaisesi iloinen pakkaus sopii hommaan varmasti aivan mainiosti! Mä olen täällä vielä kahden vaiheilla hcr:n suhteen. Polvi ei ole kestänyt sitä toista viikkolenkkiä, joten olen vaan tehnyt muita juttuja sen sijaan. Mulle terveys ja liikkumisen ilo menevät kuitenkin kaiken muun edelle :) Juoksin tai en, elän silti hcr-fiiliksissä täysillä teidän ihanien, reippaiden juoksijanaisten mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiinuska! <3 Jep, olen samaa mieltä, että terveys menee minkä tahansa juoksutapahtuman edelle! Jos polvi ei meinaa kestää, ei sitä kannata yhden HCR:n takia lähteä riskeeraamaan missään nimessä. Kiva kuitenkin, että oot hengessä mukana jokatapauksessa! :)

   Poista
 2. Sä oot niin oikea tsemppari voice-tiimiin, aurinkoinen Karoliina! :) Niin se HCR lähenee! Omat fiilikset on vähän ristiriitaiset, kun juoksu ei ehkä ihan niin hyvin kulje nyt kuin vuosi sitten, mutta eipä se haittaa, sillä nauttimaan sinne runille lähetäänkin :) Samanlainen keli kuin vuosi sitten, niin olis aika jees! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna! <3 Jep, sama juttu! Hyvää fiilistä hakemaan ja maratonille valmistavaa juoksua. Enkat jää kyllä nyt tekemättä, mutta so what :-) Varmasti tulee hauskaa kuitenkin, kun on niin paljon tuttuja juoksemassa ja epäilemättä hyvä meininki! Tosiaan toivotaan hyvää keliä!!

   Poista
 3. Haluaisin niin olla mukana tuolla HCR:llä, että on melkein pakko pistää silmät kiinni, kun näkee HCR sisältöisiä juttuja/mainoksia. Taitaa olla kolmas kerta 7 vuoteen, kun en ole yleisössä tai juoksemassa. Sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi että, harmi ettet pääse mukaan tänä vuonna, mutta tuleehan noita aina lisää! :) Kiva kuulla, että tykkäät blogista! Kiitos paljon ja mukavaa kevään jatkoa! :)

   Poista