torstai 17. huhtikuuta 2014

Jalka update ja pääsiäisen viettoon!

Moikka! Täällä sitä ollaan matkalla kohti saaristoa ja pääsiäisen viettoa. Bloggailen kännykällä lauttajonosta! Käy se näinkin! :D Neljän päivän breikki tulee kyllä todella sopivaan väliin, sillä kiirettä on edelleen riittänyt.

Jalan suhteen tilanne on sellainen, että juoksun suhteen otan iisisti vielä hetken aikaa, tilannetta kuulostellen. Kävin tiistaina osteopaatilla ja siellä hoidettiin pelkästään tuota oikeata jalkaa. Penikka oli oikeassa jalassa todella kireänä ja hoito auttoi ehdottomasti, mutta vielä tarvitaan lisälepoa, kylmää ja venyttelyä. Osteopaatin mukaan lantio oli oikealta puolelta kipannut hieman eteen, mikä varmasti osaltaan vaikuttaa penikan kipeytymiseen ja pohjejumiin oikeassa jalassa. Olen kyllä tosi iloinen, että olen löytänyt ihan huipun osteopaatin, joka pyrkii hoidon lisäksi selvittämään, mistä vaiva johtuu, ja miten tilannetta voidaan korjata ja lisäksi jaksaa kuunnella mun paniikinomaista avautumista asiasta! ;) En tosiaan muista milloin mulla olisi viimeksi ollut penikkaongelmaa, mutta nyt on,  ja pitää vaan koittaa olla järkevä asian suhteen ettei ongelma ainakaan omien tyhmien ratkaisujen takia pahene. Vammojen kanssa on pystyttävä elämään ja niinhän se menee. Itse huomaan kuitenkin, että juoksemattomuus ja pienetkin vammat vievät heti omaa yleisfiilistä pakkasen puolelle, mutta ei auta kuin yrittää olla positiivinen. Jos oli vaivaa tullakseen, niin hyvä, että tuli nyt eikä kaksi viikkoa ennen Tukholmaa! (Kopkop).

Loppuun vielä muutama kuva eilisen HCM Kick Off-treeneistä Kaivarissa, joissa itse olin pääasiassa cheerleaderina ja valokuvaajana hienolle juoksijaporukalle! Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille ja pysykää terveinä! :)

-Karoliina

8 kommenttia:

 1. Mukavaa pääsiäistä myös sinne ja tsempit jalan kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja malttia jalan kanssa, niinkuin sulla nyt näyttää olevan :) Ja ihanaa pääsiäislomaa sinne saaristoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mie yritän olla romahtamatta! ;) Kyllä se tästä, se on paljon parempi jo!

   Poista
 3. Tsemppiä ja paranemista jalalle. Kivaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei mulla on mennyt ihan ohi,että sulla oli kipuiluja. Kieltämättä itselläkin välillä tuntuu, että jalat on kovilla..aikamoistahan juoksentelua tää vuosi on ollut ;) Tsemppiä sinne ja toivottavasti jalka pian toipuu venyttelyllä ja hieronnalla! <3

  Ps. Terveisiä Lapista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se tästä! :) Ihanaa lomaa sinne Lappiin! <3

   Poista