torstai 15. toukokuuta 2014

HCR 2014 & kuulumiset

Heippa! Mitä kuuluu? Joko on HCR:stä toivuttu? Onnittelut vielä kaikille, jotka juoksitte! Hienoja suorituksia!! Itse olin super ylpeä pikkusiskostani Katista, joka juoksi ekan puolikkaansa HCR:llä! :)Oma HCR-päivä sujui mukavasti! Kuvailtiin Sykesportin kanssa vähän videoita aamupäivällä ja sitten kävin moikkaamassa Voicen HCR-joukkuetta Voicen teltalla. Porukalla oli hyvä meininki päällä ja juoksutkin sujuivat mallikkaasti! Kiitokset vielä koko porukalle hyvästä tsempistä ja koko projektista, oli hauskaa olla mukana, vaikka tsemppari olikin ainoa, joka ei itse juossut!  :)Klo 15 jälkeen pääsin seurailemaan juoksua lähtöön, Auroransillan kohdalle ja maaliin. Aika hauska kokemus oli olla myös katsojana, kun en koskaan aikaisemmin ole ollut. Tuli kannustettua tuttuja ja tuntemattomia ja nautittua fiiliksestä! Illalla käytiin HCR Street teamin kanssa syömässä ja skoolaamassa jo perinteiseksi muodostuneet HCR-margaritat! ;) Sen jälkeen nopea piipahdus Night Runille ja olin valmis nukkumaan piiiitkään seuraavana aamuna.


HCR edustusta!:)
Se etten päässyt itse juoksemaan (ts. päätin olla juoksematta) ei harmittanut juurikaan lauantaina. Olin aika väsynyt, joten ajatus juoksusta ei tuntunut houkuttelevalta. Mutta rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että harmitus iski sitten sunnuntaina, kun mietin kuinka kivaa olisi ollut juosta TERVEILLÄ JALOILLA, mutta juoksun väliin jättäminen oli ehdottomasti oikea päätös. Jalat saivat yhteensä viikon juoksulevon, joka katkesi eilen, kun kävin ihanalla aamulenkillä. Juostessa pohje tuntui ihan hyvältä tai siis ei mitään outoja tuntemuksia, mutta lenkin jälkeen päivällä se alkoi taas vähän oireilla.. huoh! 

Tänään kävin osteopaatilla saamassa hoitoa, joten toivotaan, että sillä mennään taas vähän eteenpäin. Pidän teidät ajan tasalla, miten tilanne kehittyy, koska omat ajatukset ovat tietysti Tukholmassa ja siinä, pääsenkö lähtöviivalle. Voin kertoa, että viimeisten viikkojen aikana fiilikset ovat sahanneet sellaista vuoristorataa tämän pirun pohkeen takia, että terve..Harmittaa, ärsyttää ja synkistyttää, mutta koitan löytää sen positiivisuuden taas jostain, jonka tiedän asuvan sisälläni. Tällä hetkellä en ehkä ole parhaimmillani tämän bloginkaan kanssa, joten kirjoitustahti on varmasti harvempi senkin takia, koska en halua täällä pelkästään synkistellä..

Mutta kaipa tämä tästä, voisi ne asiat huonomminkin olla! :) 

Kivaa viikonloppua! 

<3 Karoliina 


10 kommenttia:

 1. Voi Karkki, sulla on oikeus synkistellä, vaikka tahotkin jakaa positiivista energiaa ympärille! Ei tuossa tilanteessa varmasti paljon hymyilytä! Mutta vielä on aikaa saada jalka iskuun ja sitten uskot vaan omaan kuntoosi, jonka olet tässä kevään aikana luonut! Se riittää varmasti pitkälle, kunhan saat levolla ja hoidoilla jalan vain juoksukuntoon! Mä pidän täysillä peukkuja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ootte ihania kun tsemppailette ja elätte mukana!

   Poista
 2. Tsemppiä pohkeen kanssa! Pidän peukkuja, että se tulee pian kuntoon!

  Samoja fiiliksiä täällä. Ei haluais synkistellä, mutta kun on vähän liikaa aihetta siihen.. Pakostikin tulee harmiteltua näitä juttuja blogissa, vaikka toki mieluummin kirjoittelisi kaikkea mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos paljon! :) Alkaa olla tilanne huomattavasti parempi jo!! Tsemppiä sulle myös!

   Poista
 3. Täällä pidetään kanssa kovasti peukkuja, että saat pohkeen juoksukuntoon!

  VastaaPoista
 4. Isot tsempit ja ja voimahalit täältäkin sinulle! Kyllä välillä saa harmittaa, jos tavoitteiden eteen tulee esteitä...En oikein osaa sanoa oikeita sanoja, vaikka itsellänikin tietyt haaveet ovat kariutuneet polven kipeytymiseen. Silloin suurimmasta harmituksesta toivuttuani olen saanut voimaa ja motivaatiota monipuolisuudesta. Toisaalta mulle juoksu ei koskaan ole ollut aivan niin ykköslaji, eli sen vähentäminen (ainakin hetkeksi) suhteessa muihin oli sikäli ehkä vähän helpompaa. Olet saanut sun jalan kuntoon ennenkin ja uskon täysin, että saat sen nytkin! Onneksi maratoneja ja muita juoksutapahtumia järjestetään paljon pitkin vuotta ja joka vuosi... Tärkeintä on kuitenkin terveys! Iloa kevätpäiviisi kaikesta huolimatta ihana Karoliina! <3 :) Pidän kans täysillä peukkuja, että pääset kuitenkin vielä lähtöviivalle Tukholmassa :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppihalit täältäkin!! Voi kurjuus nuo kivut. Mutta täytyy kyl sanoa, että myös ihailen sua, että oikeasti kuuntelet sun kipujasi, etkä vaan juokse kipujen kanssa ja saa entistä pahempaa vammaa. <3

  Mutta voin kuvitella, ettei ihan jaksa koko ajan hymyillä. Mä oon kyllä sun postauksia ikävöinytkin.. Oot mielessä.

  Mullekin iski vielä joku flunssanpoikanen, mutta josko menis pian ohi..

  Tsemppiä ja aurinkoisia päiviä!! Ois hurjan kivaa, jos jaksaisit kirjoitella miten elät seuraavat valmisteluviikot... Ootko syömisiä tms suunnitellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Jeps, on sitä virheistä jotakin opittu ettei niiden kipujen läpi kannata juosta! Tai siis pitää osata arvioida ne kivut joiden läpi voi juosta ja joiden läpi ei kannata juosta! ;) Mutta mutta..kyllä me nähdään laivalla ens pe! <3 Pastapartyt!!!

   Poista