perjantai 9. toukokuuta 2014

Helsinki City Run: DNS

Pikainen moikkaus täältä ennen nukkumaan menoa! Huomenna on edessä monelle yksi kevään tai vuoden päätavoitteista, HCR! Tänään jännitys oli aistittavissa kisahallin expon tunnelmassa. Olin itse hommissa HCM-osastolla ja oli mukava tavata useampiakin lukijoita, jotka kävivät moikkaamassa paikan päällä! :)

Omalla kohdallani huominen juoksu jää väliin eli tuloksena tulee olemaan DNS -did not start. Tein päätöksen tänään ja syynä on tuo oikea pohje, joka on kiukkuillut viime aikoina. Se ei ole kunnossa, enkä halua lähteä riskeeramaan sitä, että se menee huonommaksi. Tärkein tavoitteeni tälle keväälle on kuitenkin Tukholman maraton, jonka lähtöviivalla pitäisi olla kolmen viikon päästä. Haluan ainakin yrittää päästä sinne terveillä jaloilla, joten päätös jättää HCR väliin oli tehtävä. Harmittaa ihan pirusti, voitte vaan kuvitella, mutta uskon, että päätös on oikea tässä tilanteessa. Olen kuitenkin hengessä mukana ja Night Runillekin on tarkoitus suunnata illalla Street teamin porukan kanssa, joten toivottavasti siellä nähdään! :)

Paljon tsemppiä teille kaikille, jotka olette juoksemaan menossa!! Tulkaahan kertomaan tänne sitten miten sujui, niin pääsen elämään juoksut teidän kautta! :) Nauttikaa menosta ja uskokaa itseenne vaikeilla hetkillä. Jalat jaksaa huomattavasti pidempään, kuin mitä aivot yrittävät sanoa! ;) Onnea matkaan, toivotaan, että keli suosii eikä vettä tule ainakaan kaatamalla!

-Karoliina


17 kommenttia:

 1. No voi harmi. Mutta varmasti kuitenkin fiksu päätös jättää nyt juoksu väliin! Oot sitten iskussa Tukholman lähtöviivalla! :)

  VastaaPoista
 2. Voi nakki! Päätökseksi oli varmasti hankala, mutta oikea. Ei kannata lähteä ottamaan riskejä näin lähellä Tukholmaa! Nähdäänpäs sitten Tukholmassa viivalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtiinpäs jo eilen! ;) Toivottavasti Night Runit sujui hyvin loppuun asti! :)

   Poista
 3. Oikea päätös, niinkuin eilen sulle sanoinkin - ja kuten itsekin mietit! Mut harmi, en tajunnut, että sulla vieläkin pohje kiukkuilee. :( Nyt vaan toivotaan että lepo ja muut hoidot auttavat, ja saisit vielä vaikka ens viikolla juostua muutaman hyvän lenkin, ehkä yhden pitkän ja sitten olisit tuoreena Tukholman lähtöviivalla. Tsemppiä, aurinkoinen Karkki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli se oikea päätös, pohje tuntuu paremmalta jo, mutta pitää nyt ottaa iisisti. Se on ollu välissä ihan ok, mutta ärtyi sitten taas…mutta juu, nyt yritän kaikin keinoin saada jalat kuntoon, jotta pääsen Tukholmaan :) Onnea vielä hyvästä juoksusta eilen!!

   Poista
 4. Voi kun et päässyt mukaan :( Jospa saisit kuitenki pohkeen kuntoon piakkoin!
  Mäki oon kärsiny pohjekivuista ja sen takia en juossu kolmeen viikkoon ollenkaan,mut siltiki ylitin tänään maalilinjan aikaan 2:32 ja olen kyllä tyytyväinen!! Pikkuvarpaassa sekä jalkapohjassa on rakot muistoina, mutta mieli on iloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jee, paljon onnea hyvästä suorituksesta ja pääasia, että itse on tyytyväinen!! :)

   Poista
 5. Toi on kyllä niin harmi mutta varmasti oikea päätös niin olet sitten Tukholmassa kunnossa. Tsemppiä pohkeen kanssa :) Mulla meni hyvin. Tavoite täyttyi ja aika 2.17.41

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! Mahtavaa, onnea hienosta suorituksesta!! :) Jep, uskon, että oli oikea päätös ehdottomasti..tyhmää olisi ollut juosta jalalla, joka ei ole täysin kunnossa.

   Poista
 6. Harmi homma, ettet päässyt mukaan. Keli oli loistava ja fiilis mahtava. Innostit varmasti monta muuta lähtemään; juuri sinun innostamanasi minäkin ilmoittauduin tälle elämäni ensimmäiselle puolimaratonille, ja juoksu oli positiivinen yllätys.

  Erinäisistä syistä oma juoksutreenaukseni oli jäänyt ihan olemattomiin, ja vähän jänskätti, miten käy, kun en ole ikinä noin pitkää matkaa juossut. Mutta iloisessa juoksijajoukossa tuntemattomien ihmisten kannustaessa reitin varrella juoksu meni hämmästyttävän vaivattomasti.

  Oma loppuaika oli tälle ekalle puolikkaalle 2 h 19 min, jolla jäi taakse vaatimattomat 14 % oman ikäluokan (40 v.) miehistä, mutta itseä vastaanhan tässä oltiin kilpailemassa, ja jo maaliin pääsemistä näin kivuttomasti voinee pitää voittona. Jos olisi tullut edes vähäsen treenattua, olisi varmaan aika helposti saanut kymmenen minsaa pois.

  Tänään tuli jo guuglailtua seuraavaa puolimaratonia tälle kesälle, siihen saattaa jo tulla aikatavoitekin. Eli suuret kiitokset säteilevästä innostamisestasi, vieläkin hymyilyttää, kun oli niin kivaa! Aika harvassa olivat otsaa kurtistelevat juoksijat, itseäni hymyilytti koko matkan, kun fiilis vain oli niin hyvä, positiivista energiaa oli ympärillä sellainen määrä.

  Hoida kinttusi kuntoon, päätöksesi jättäytyä pois oli varmasti oikea. Vaikka puolikas ei niin mahdoton juoksusuorituksena kunnossa olevin jaloin olekaan, sillä saa varmasti oikkuilevat koivet ärtymään niin paljon, että niistä on vaivaa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Onneksi sain olla mukana kuitenkin aistimassa tunnelmaa ja seuraamassa katsojan roolissa! :) Onnittelut sinne puolimaratoonarille, hieno suoritus!! :) Ja ihan mahtavaa, että jo katselet uusia haasteita! Ja kiva kuulla, että täältä on tullut inspistä juoksuhommiin! Hyviä treenejä ja juoksuja jatkossakin!! :)

   Poista
 7. Mulla oli ensimmäinen puolikas ikinä, ja näin 15kg painosta tiputtaneena, 31v kolmen pienen lapsen äitinä tuntui kyllä aivan sairaan hyvältä juosta maaliin hyvillä mielin. Olin ilmoittautumishetkellä epävarma mikä tavoiteaika voisi olla, joten lähdin viimeisessä porukassa. Kevään mittaan ahkera harjoittelu nosti kuitenkin kuntoa tosi hyvin, ja asetin itselleni tavoitteeksi tulla johonkin 2h-2:15 väliin. Niin kävikin, 2:10 oli aika. Olen siihen tyytyväinen, mutta olisin voinut pinnistellä kovempaankin aikaan. Toisaalta nyt oli tosi kiva tunne koko juoksun ajan, missään vaiheessa ei väsyttänyt liikoja ja loppukiriin jäi mukavasti puhtia. Eikä tänään pahasti kolota. Huippumeininki, seuraavaksi naisten kymppi, sitten pari paikallisjuoksua Sipoossa, sitten ehkä Espoon rantamaratonille puolikkaaseen.. Ah, huippuharrastus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ihana kuulla, että olet noin fiiliksissä ja ihan mahtava aika ekalle puolikkaalle, onnea!! :) Uskon, että on ollut ihan huippufiilis maaliin juostessa! Sun juoksusuunnitelmat kuulostaa tosi kivoilta, hyviä juoksuja sinne jatkossakin!! :)

   Poista
 8. Viisas, vaikkakin varmasti kivulias päätös. Mulla kans uudestaan nuljahti nilkka ihan hitusen pari viikkoa sitten. Ei ois tähän saumaan tarvinnut tulla, mutta onneksi ollut vaihtoehtoisia harjoitteita nyt aika paljonkin.. Mutta pian mennään. Ens viikolla vielä kovaa! Mutta ihanaa että olet ollut tsempparina- se on äärettömän arvokasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kivaa päästä tsemppailemaan mun siskoa! Mulla oli kyyneleet silmissä sen lähdössä ja maaliin tullessa, olin niin ylpeä siitä! <3 Hieno kokemus oli seurata katsojanakin HCR:ää joka toimi kuin junan vessa viime vuoteen verrattuna! ;) Oma harmitus jäi aika hyvin taka-alalle tapahtumapäivänä, mutta tänään oli hetken vähän fiilis mustana tän jalan takia, mutta lets hope for the best. On se onneks paljon parempi jo, mutta pitää vaan tavoitteita vähän miettiä Tukholman suhteen uusiksi, pääasia kuitenkin on nyt päästä sinne ensin. Jos en pääse niin MIE romahan, mutta toivottavasti ei tartte romahtaa ja nähdään kolmen viikon päästä!!!

   Poista
  2. Todellaki toivon, että molemmat ylitetään maaliviiva niin alussa kuin lopussa. <3 Tsemppiä!

   Poista