keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Mitä kesään kuuluu?

Heippahei! Täällä taas! :) Viime viikot ovat kuluneet aika pitkälti tehden muita asioita kuin treenaten, joten kovasti ei ole päivitettävää treeniblogiin riittänyt eikä aikaakaan ole sen puoleen juuri ylimääräistä ollut. Muutamat hyvät treenit on kuitenkin tullut tehtyä viime viikkojen aikana, vaikka kokonaisuudessaan urheilut ovat jääneet kesäkuun aikana melko vähälle. 

Ensimmäinen pitkä lenkki maratonin jälkeen tuli juostua sunnuntaina 15.6. Juoksin reilun 16km lenkin yksinäni nautiskellen hieman pidemmästä treenistä kotimaisemissa. Jalat tuntuivat hyviltä ja 5:49 keskivauhti kulki kivasti.

Keskiviikkona 18.6 meillä oli viimeiset HCM Kick Off-yhteistreenit. Tapaamispaikkana oli tällä kertaa Paloheinä, josta juostiin verryttelynä n. 5km lenkki Pirkkolaan ja siellä radalla 2x2000m vedot maratonvauhtia. Minä ja HCR Street teamin Siiri juostiin yhtä matkaa ja tsempattiin toisiamme, vaikka väsymys painoikin kumpaakin likkaa. Loppuverkkana juostiin porukalla takaisin Paloheinään, ja yhteensä treenille tuli pituutta 13,5km. Maraton-special-treeni siis check! Kiitokset vaan vielä kaikille, jotka olette olleet mukana HCM Kick off-treeneissä läpi kevään ja kesän! :) 

Ryhmäkuvaa viimeisistä HCM Kick off-treeneistä
Lisäksi on tullut tehtyä joitakin lyhyempiä treenejä ja juoksulenkkejä viime viikkoina.Tällä viikolla olen ehtinyt muutamalle ryhmäliikuntatunnillekin, Poweriin ja Xyclingiin. Treenien suhteen olen tällä hetkellä hieman "välikaudella", sillä en juuri nyt ole treenaamassa kohti mitään tapahtumaa. Voi siis tehdä mitä huvittaa eikä tarvitse miettiä, että pitäisi saada edes ne ja ne lenkit juostua. Itse ainakin kaipaan tällaista "nollauskautta" treenisyklien välissä, jotta pääkoppa pysyy mukana ja juoksutreenit maistuu jatkossakin. Tarkoituksena on kuitenkin asettaa syksylle jokin tavoite, joka todennäköisesti tulee olemaan puolimaraton. Nämä tavoitteet tosin lyön lukkoon vasta myöhemmin, sillä seuraavat kaksi viikkoa tulee menemään lomaillessa. Loman myötä blogi tulee edelleen olemaan hiljaisena, mutta Instagramissa @candyontherun on mahdollista seurailla seikkailuja Atlantin toisella puolella! :)

Lauantaina on THE BIG DAY<3, joten sitä kohti mennään jännityksellä! :) 

Mitä teille kaikille kuuluu?! Kivaa loppuviikkoa! <3

-Karoliina


10 kommenttia:

 1. Välillä on mukavaa pitää sellaisia välikausia treeneistä, tehdä kaikkea mitä huvittaa, monipuolisesti ja ilman kummempia tavoitteita! Sit jaksaa taas painaa erilailla sen jälkeen. :) Ihanaa!! Kaikkea hyvää teidän suureen päivään ja sen jälkeen reissuun. :) Instassa seuraillaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippaa! :) Kiva, kun ihan ajallaan vastailen näihin kommentteihin ;) Kiitos paljon! Suuri päivä oli huikea ja reissu myös ihana! <3 Nyt paluu arkeen..Kivaa kesää Hilla! <3

   Poista
 2. Oi, olkoon suuri päivänne ikimuistoinen! ;) Mukavaa kesää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se oli ihan huikea päivä! <3 Samoin sinne!!! :)

   Poista
 3. Ihana suurta päivää Karkki <3 Haluaisin niiin nähdä sun puvun! Onkohan instaan tulossa kuvaa? :) Ja mukavaa matkaa myös Atlantin toiselle puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiinuska! <3 Lisäsin sut FB:ssä niin näät kuvia ;) Ihanaa kesää sinne! <3 Ja kiva kun oot taas alkamassa kirjottelemaan blogia! :)

   Poista
 4. En oo ikuisuuksiin kommentoinut tänne mitään vaikka vakkaristi luenki kaikki siun postaukset innolla :) ihana lukee näitä juoksujuttuja, tsemppiä kesään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ninni! :) Harmi kun en ole juurikaan uutta luettavaa tänne viime aikoina saanut, mutta tälläistä se on välillä! :) Kivaa kesää sinne myös!! :)

   Poista
 5. AIVAN IHANIA HÄÄKUVIA!!! Olit superkaunis morsian! Ihanaa häämatkaa, ottakaa rennosti ja nauttikaa! Palataan hommiin syksymmällä ;)

  VastaaPoista