keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kurkistus elämääni blogin takana

"Karkki, teetkö sä mitään muuta kuin juokset?"

En tiedä onko tuota kysymystä ihan noin aseteltu viime aikoina, mutta siihen suuntaan olen aina välillä saanut vastata kysymyksiin. Kirjoittelen täällä blogissa pääasiassa liikunnasta ja ruokajutuista, ja helposti saattaa vaikuttaa siltä, että en oikeastaan tee enkä ajattele mitään muuta kuin urheilua tai ruokaa. Tosiasiassa liikunta ja syöminen vievät aika pienen osan ajastani. Kun siihen lisätään blogin kirjoittaminen, aika hieman lisääntyy, (koska tämä on yllättävän aikaa vievää puuhaa), mutta silti vuorokauteen ja viikkoihin jää aika paljon tunteja tehdä muita asioita. Olen ihan tarkoituksella rajannut tämän blogin aihealueita pääasiassa liikuntaan, hyvinvointiin, terveyteen ja ruokaan, koska koen, että niistä asioista kirjoittaminen on itselleni kaikista mielenkiintoisinta.


Tämän päivän aamiainen ja kone valmiina blogitykitykseen! ;)

Tänään ajattelin kuitenkin mennä pois mukavuusalueeltani, ja kirjoittaa postauksen elämääni liittyvistä muista asioista, joista toisinaan mainitsen muutamalla sanalla blogissa, mutta harvemmin kirjoitan enempää.  Toivottavasti tykkäätte tällaisestä postauksesta! Itsestäni on aina mielenkiintoista lukea enemmän kirjoittajasta ja tämän elämästä bloginsa takana. Mitään suuria paljastuksia ei ole luvassa, sen voin luvata. Ei siis seiskamatskua täällä, joten jos sitä etsit, olet väärässä paikassa! ;) 

Mitä siis kuuluu elämään blogijuttujen lisäksi?

Syksyä:
Päätin tänä syksynä, että jos se on minusta kiinni, niin  en vaivu syysalakuloon, joka yleensä vie mennessään tähän aikaan vuodesta. Päätin, että teen kaikkeni sen eteen, että tästä syksystä tulee mahdollisimman kiva. Uskon, että se on aika paljon asenteesta kiinni, ja toistaiseksi olen tykännyt tästä syksystä tosi paljon, enkä vähiten huikeiden juoksukelien takia! ;) Olen pyrkinyt suunnittelemaan viikonloppuihin kivoja juttuja, poiminut mielenkiintoisia luentoja ja seminaareja, joihin mennä hakemaan tietoa ja inspiraatiota, sopinut kavereiden kanssa liikunta- ja lounastreffejä, viettänyt viikonloppua maalla rentoutumassa jne. Paljon pieniä isoja asioita, joita odottaa, ja joista tulee hymy huulille. Tämän viikon kivoimpia juttuja on huomenna alkava Helsinki International Horse Show eli HIHS! :)




Töitä:
Aloitin lokakuun alussa uudessa työpaikassa, jossa työskentelen tutkimusassistenttina muutaman päivän viikossa. Työ on mielenkiintoista ja pääsen analysoimaan asiakaspalvelun laatua ja asiakaskohtaamisia. Oma työkokemukseni on kerääntynyt pitkälti asiakaspalvelusta, sekä työntekijä-että esimiestehtävistä, joten koen työn hyvin mielenkiintoiseksi ja opettavaiseksi. Uuden työn ohella teen erilaisia keikkoja muuallekin. Tänään esimerkiksi suunnittelen Facebook kampanjaa entiseen työpaikkaani, jossa tein asiakaspalvelijan/myyjän työtä. Sosiaalisen median jutut kiinnostavat todella paljon, joten olen innoissani tästä hommasta, eikä se edes tunnu kovin työltä..jonain päivänä teen somejuttuja ja sisältöä joka päivä…. ;) 

Opiskeluja ja gradua:
Opiskelut Viikissä taloustieteen laitoksella ovat siinä vaiheessa, että aloittelen gradua ihan lähiviikkoina eikä muita opintoja sen lisäksi ole jäljellä kuin ihan muutama juttu. Gradun suhteen alkaa aihealue olla selkeä, mutta tarkemmin tutkimusongelmaa ja kysymystä en ole vielä määrittänyt. Se tulee liittymään ylläri ylläri elintarvikkeisiin ja sosiaaliseen mediaan. Olen gradusta jopa innoissani, koska aihealue kiinnostaa niin paljon. Motivaatio on siis varsin hyvä ison G:n taklaamiseksi, mutta tiedän hyvin, että kyseessä on iso ja aikaa vievä projekti, ja tulen sen kanssa vielä valuttamaan hikeä ja kyyneleitä.. Toivottavasti kuitenkin valutan enemmän sanoja paperille! ;) 

Rakkautta:
Ensi viikolla ollaan oltu naimisissa 4 kuukautta! Woop woop :) Meillä on edelleen kivaa, eikä elämä juuri naimisiin menosta muuttunut! It´s all good <3



Ratsastusta:
Mun rakas harrastus juoksun lisäksi on tuonut tänä syksynä paljon iloa! Olen ollut tosi motivoitunut oppimaan lisää ja saanut ratsastaa hevosia, jotka ovat opettaneet paljon. Tänä syksynä tulee 20 vuotta, kun aloitin ratsastuksen eli se on ollut tosi tärkeä osa mun elämää jo pikkutytöstä asti. Maanantai-illat vietän aina tallilla, ja se on yksi mun viikon suosikkipäivistä. 



Treenejä (Behind the scenes edition)
Olen liikkunut tänä syksynä määrällisesti vähemmän, kuin aikaisemmin. Olen ottanut aika rennosti kaikkien puolimaratonien välissä, ja kuunnellut kroppaa. En tiedä onko se ikä vai muuten vaan järki, joka ei enää pakota treenaamaan hulluna ja paljon. Tykkään tästä rennommasta otteesta tosi paljon, ja siitä etten stressaa liikkumisesta. Missään nimessä ei kannata vain jäädä sohvalle, mutta jos ei huvita hikitreenata ihan hulluna, on ihan okei vaan lähteä vaikka kävelylle, jos siltä tuntuu. Sen oppiminen on vienyt aikaa, mutta nyt aletaan olla siinä pisteessä. :)




Perhettä ja kavereita:
Olen viime viikkoina nähnyt kavereita viikottain, ja se on ollut tosi piristävää! Kaikki ovat niin kiireisiä nykyään, että on ihanaa vaihtaa kuulumisia muuallakin kuin facebookissa! :) Viime sunnuntaina pidettiin myös isommalla ystäväporukalla sushi-iltamat. Tehtiin itse iso kasa susheja ja nautiskeltiin yhdessäolosta. Oli niin kivaa olla isolla porukalla iltaa viettämässä rennoissa tunnelmissa. Perhettä (siskoa ja vanhempia) nään (lähes) viikottain, ja jos ei nähdä niin soitellaan ainakin, jotta pysytään ajan tasalla kuulumisista. <3


Veeti metsäkoira <3 Kuola naamalla kovassa menossa ;) <3

Sushitehdas <3

Ninan kanssa Iloveme-messuilla! 
Vapaita viikonloppuja
Viimeiseen kymmeneen vuoteen ei ole ollut syksyä, jolloin joka viikonloppu saisin olla vapaalla ja poissa töistä. Olen lähes aina ollut vuorotöissä, ja usein viikonloput on mennyt opiskelujen ohessa töitä tehdessä. Nyt nautin ihan mielettömästi vapaista viikonlopuista, ja siitä, että niihin voi suunnitella kaikkea kivaa miettimättä työvuoroja. 


Viikonloppu brunssia :) 

Kipeitä hartioita
Tämä on ainoita negatiivisia kuulumisia tällä hetkellä! Viime aikoina olen istunut koneella niin paljon, että hartiat ja selkä ovat jumissa. Onneksi pääsen tänään hierontaan, toivottavasti siellä helpottaa. Koneella kykkiminen huonossa asennossa ei tosiaan tee hyvää! #noteself

Sellaista mulle kuuluu. Entä sulle? Mitä kuuluu sun arkeen? :) Ois kiva, jos kertoisit kommenttiboxissa! <3

Kivaa keskiviikkoa! :) Tänään illalla pääsen juoksutreffeille kahden ihanan tyypin kanssa, ja odotan sitä jo innolla! :)Nähdään illalla H&H! :)

-K


PS. Tykkää Candy on the Runista Facebookissa! Päivittäistä motivaatiota, mielenkiintoisia artikkeleita, treenipäivityksiä ym! www.facebook.com/candyontherun

23 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa ja ihana sun asenteesi syksyä kohtaan :). Mun elämään kuuluu tavallista perhearkea. Omalla ajalla treenaan ja yleensä nään kavereitakin treenin ohessa. Nyt kun iso G on tarkastuksessa, mulla on ollut päivisin enemmän aikaa olla ja hoitaa päivän treenit jo silloin pois alta. Huomenna oon kuitenkin menossa töihin (teen sijaisuuksia kouluissa), samoin ens viikolla :). Mieli on ollut pari päivää vähän maassa ja haikea kun hyvä ystävä muuttaa pois Suomesta ja ikävä tulee, totuttiin näkemään aika usein kun treenattiin maralle ja nyt ei sit nähdäkään. Vapaat viikonloput on muuten parasta. Mä tein kans opintojen alussa viikonloput duunia ja se oli aika kuluttavaa, kun ei koskaan ollu aikaa miehelle tai ystäville. Tsemppiä gradun kanssa! Sä kyllä hoidat sen kotiin (mäkin siitä selvisin). Mutta kyllä sen kanssa välillä voi iskeä epätoivokin, mutta se menee sitten ohikin ja taas homma pelittää :). Toivottavasti sulla ei ole tosi tiukka aikataulu sen kanssa? Toivottavasti hieronta auttaa. Mulla alko vanha rannevamma kiukuta kun kirjotin joka päivä :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, uskon tosiaan, että hyvällä asenteella tästä pimeydestä selvitään ainakin pikkusen paremmin! :) Voi että, toi on niin haikeata, kun ystävä muuttaa pois! :/ Mutta onneksi voitte tsempata toisianne puhelimitse ja virtuaalisesti vaikkapa. Eihän se tietysti sama ole, mutta auttaa ehkä pikkusen! Kiitos gradutsempeistä!! Niitä tarvitaan, saatan kysyä sulta sitten yleisvinkkejä jossain kohtaa! :) Ei ole kiire aikataulu onneksi, joten ei stressiä…vielä :D Hieronta auttoi tosi paljon, Sanni mun hieroja on paras <3 Kivaa loppuviikkoa Tanja! :)

      Poista
    2. Onneks on fb ja skype jne ni helppo pitää yhteyttä. Kysy vaan, annan vinkkejä jos osaan :). Hyvä, ettei aikataulu ole tiukka. Meillä teki moni samaan aikaan alottaneista sen jo kevääksi, mutta mä jätin suosiolla syksyyn kun kerran pystyin. Kivaa loppuviikkoa sulle myös :)

      Poista
  2. Tulipa tästä hyvä mieli! Kivahan tällaisia on lukea:) Mäpa taidan vastatakin omaan blogiini mitä mun arkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Hyvä teksti, parempi mieli vai miten se nyt meni? ;) <3

      Poista
  3. naws, tää oli kiva postaus :) itse asiassa just eilen mietin, että mitäköhän muuta sun elämään kuuluu ku juoksu :'D
    Itse olen liki 25-vuotias sairaan-/terveydenhoitaja ja terv.keskuksen päivystyksessä 8-16 töissä. Kotoa löytyy reilu 7kk labbisnarttu Ronja, sekä avomies-ambulanssikuski, jonka tapasin viime työpaikassa vuosi sitten ja muutettiin yhteen kesällä. Taustalta löytyy syömishäiriötä ortoreksian muodossa ja siitä on nyt pikkuhiljaa alettu kuntoutua. Syöminen on edelleen välillä hankalaa, mutta liikunta on nykyään salikiellon jälkeen hyvää oloa tuovaa ja rentouttavaa - ei pakkopullaa (kuten salilla käymisestä tuli). Juoksen 5-25 km viikossa vailla suurempia määränpäitä (esim kisoja). Toki välillä huomaan, että saatan lähteä ulos vaikka tekisi mieli jäädä sisälle, mutta siinä missä ennen pakotin itseni juoksemaan, tyydyn nyt kävelyyn ja se useimmiten tekee vain hyvää kun saa raitista ilmaa :) Salikielto tosiaan tuli kun vedin itseni ylikuntoon ja makasin sängynpohjalla niska-selkä-kivun, sekä huimauksen vuoksi. HCR juoksin 2 vuotta takaperin 02:09 ja siihen olin tyytyväinen :) Entinen heppailija olen myös ja nyt olen alkanut himoitsemaan talleille palaamista ja vuokrahevosta etsiskelen para-aikaa. Nuoresta iästä huolimatta olen kotirotta, rakastan kotona oloa ja puuhailua ja vastapainoksi sitten yksinäni juoksua ja ulkoilmaa. Baareissa en enää viihdy (huimauksen vuoksi, jonka kunkku-alkoholi aiheuttaa ;)) mutta lasillinen tai pari punkkua perjantai-iltaisin on mieleeni - kuten myös ruisleipä oivariinilla ja juustolla, tumma suklaa, makaronilaatikko ketsupilla sekä rahka omppusoseella ja siemenillä :D Ainiin. Syön paljon.
    Että sellainen lukija täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Hahaha, no hyvä, että kirjoitin sulle sitten tän ihan tilauksesta! ;) Eli juu, teen tosiaan aika paljon muutakin kuin juoksen, ja tosiasiassahan mun viikkokilometrit on todennäköisesti keskivertojuoksijaa vähäisemmät muutenkin, että ei juoksuun niin paljon aikaa tosiaan kulu! Kiva kuulla sun elämästä, hauska tutustua, jos niin voi sanoa somessa! :D iiiiks, toi teidän Ronja <3 Aivan ihania ne kuvat!! Meillä on itseasiassa kanssa ollut mietinnässä metsästyslinjainen labbisnarttu <3 Meidän perheessä on aina ollut koira (sileäkarvaisia noutajia 3kpl), mutta nyt ollaan alettu haaveilemaan omasta koirasta. Pitääpä kysellä sulta vielä tarkemmin hauvajuttuja <3

      Poista
    2. Hahaa, korjaus mutta mein Ronja on kaikessa ihanuudessaan (nimim. eilen se söi 3 tuikkua..) itseasiassa näyttelylinjainen, mutta emäntäänsä tullut ja timmi-mimmi ;)

      Poista
    3. Aaaaa :) No enpä tajunnut! Tosi timmejä mimmejä molemmat ootte! ;)

      Poista
  4. kiva postaus!taidan myös vastata omassa blogissani laajemmin(kiitti vinkistä)oon myös tykännyt blogisi fb sivusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Merituuli! :) Kiitos paljon, ihana kuulla!! Ja kiva, että oot tykännyt myös Facebook-sivusta!Laittelen sinne aika paljon juttuja, jotka eivät aina blogiin päädy, niin mukavaa, että seurailet sielläkin. Mäpä meen lukemaan sun blogia n-y-t nyt! Kivaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  5. moikka. mä olen edelleen jatkannut juoksemista tampereen puolimaraton jälkeen käyn ryhmän kanssa juoksemassa tiistai ja torstai aamuisin klo6 ja sunnuntaina klo9 n 90min juoksulenkki ja mulla on tavoitteena on juosta tukholman maraton 2016 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Hieno juttu!! :) Ja jee, Tukholman mara on ihan mahtava, hyvä tavoite!! Kivoja treenejä sulle ja tsemppiä maratonharjoitteluun. Kiitos kun kommentoit! :)

      Poista
  6. Olipa kiva lukea tällainen erilainen postaus! Toki juoksujutut kiinnostaa, mutta vaihtelu piristää ja se on aina kiva kurkkia "kulissien taakse" :D toivottavasti niskajumitkin helepottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ninni! :) Kiva kuulla, että tykkäsit!! Mä tykkään näistä itse myös muiden kirjoittamina, mutta oli kyllä pieni kynnys kirjoittaa näistä…mutta hyvä, että kirjoitin, kun on tykätty! :) Niskajumit helepotti hieronnassa, kiitos vaan <3

      Poista
  7. Tosi kiva behind the scenes -kurkistus! Mun mielestä on kans tosi kivaa lukea tällaisia välillä :) Mun arkeen kuuluu nyt vähän juhlaa, kun Barcelonan retki lähestyy! Muutenkin sellaista perushyvää syksyfiilistä, vaikka aurinkoa jo vähän kaipailenkin :) Niskahartiakivut on tuttuja täälläkin, kun istun sen 37,5 tuntia koneella per viikko + bloggailut. Auts! Paljon saa huoltaa ja hieroa, mutta kaikista parasta ois ennaltaehkäisy... Ps. Sun ammatilliset tulevaisuuden haaveet kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii <3 Kiva kuulla, että behind the scenes oli mielenkiintoinen! ;) Ja ihanaa Barcelonan reissua, se kaupunki on niin <3!! Niska-ja hartiakivut onneksi helpotti hieronnassa tällä kertaa, mutta oikeassa olet..ennaltaehkäisy olisi tärkeintä! Hihiii, mulle on vasta viime aikoina alkanut selvitä, mitä haluan ammatillisesti tehdä, ja pikku hiljaa mennään kohti unelmia! :) Halit ja ihanaa reissua!

      Poista
  8. Törmäsin sun blogiin ehkä kuukausi sitten ja luin pikkuhiljaa taaksepäin ihan ekaan merkintääsi asti. Nyt sitten mukana reaaliajassa ;) kiitos mielenkiintoisista, hyödyllisistä ja inspiroivista jutuista!

    Itse aloin juosta viime keväänä. Olen jäänyt totaalisen koukkuun. Naisten Kymppi tänä vuonna oli eka juoksutapahtuma, johon osallistuin, ja nyt houkuttaa puolimaraton. Lenkillä käyn nelisen kertaa viikossa, juoksen aina koirani kanssa.

    Aloin myös harrastaa ratsastusta ekaa kertaa elämässäni tänä syksynä, joten tää vuosi on ollut mulle oikeeta itseni ja kivojen juttujen löytämisen aikaa.

    Mulla olisi muutama postaustoive: miten nopeuttaa juoksuvauhtia? Onko ne intervallit se salaisuus? Mikä sulla on sellainen perusjuoksuvauhti? Jos nyt juoksen vaikka 6-7 min/kilometri, niin millä aikavälillä järkevästi harjoittelemalla on mahdollista saavuttaa vaikka vauhti 5min/kilometri jollain kympin lenkillä tai puolimaratonilla? Ja mitä sen saavuttaakseen käytännössä pitää tehdä?

    Kuulin äskettäin sattumalta urheilukaupassa myyjän sanovan lenkkariostostoksille tulleille, että juoksijan pitäisi juosta erilaisilla kengillä. Oletko kuullut tällaisesta? Mitä mieltä olet, pitäisikö olla useammat lenkkarit (eri merkkiä/mallia), joita vaihtelee?

    Kuinka usein/minkä kilometrimäärän jälkeen pitää ostaa uudet juoksukengät?

    Miten pukeudut talvijuoksuun? Onko suosituksia nastalenkkareista?

    Siinähän niitä tuli :D

    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Piia! :) Ensinnäkin, KIITOS! Aivan ihana kuulla, että olet tykännyt mun höpötyksistä niin paljon, että olet lukenut kaikki! :D Ihan mieletöntä, wau! Huippua, että olet innostunut juoksusta ja vielä aloittanut ratsastuksenkin! :) Siinä on kyllä kaksi ihan parasta lajia (hieman puolueellinen mielipide, mutta se sallittakoon)! Kiitos postaustoiveista, pyrin toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan! :) Tässä vielä vastaukset lyhyesti: Itse pyrin parantamaan juoksuvauhtiani tekemällä nimenomaan eripituisia intervalleja, eli vähitellen lisäämään matkaa, jonka juoksen kovempaa vauhtia. Esimerkiksi 2min reipasta vauhtia, 1min hölkkää/kävelyä. Tällaisia harjoituksia on todella paljon erilaisia! Nopeus vaatii tietysti myös voimaa, joten jalkojen lihaksiston pitää olla kunnossa ja tasapainossa, eli lihaskuntoa ei kannata unohtaa! Kyykyt ja askelkyykyt on hyviä. Pakarat pitää saada vahvaksi! :) Spurtit mäkeen ovat myös hyviä, ne on "köyhän miehen kuntosali" eli kannattaa etsiä hyvä mäki (ei liian jyrkkä) ja juosta vaikka alkuun mäki ylös esim.3-5 kertaa ja aina pyrkiä pääsemään ylhäällä pidemmälle (juokse ylös esim.minuutin ajan) ja hölkäten alas. Mun perusjuoksuvauhti on varmaan 6minsan kilsavauhtia. Esimerkiksi eilen juostiin lenkki tosi kevyesti 6:30min/km vauhdilla. On tosi tärkeätä juosta suurin osa lenkeistä rauhallisella vauhdilla, että peruskunto kehittyy ja voi siitä lähteä rakentamaan nopeutta! :) Eli sulle suosittelisin, että juokset vaikka 3 lenkkiä viikossa sitä sun helppoa vauhtia ja otat sitten yhden intervalli/mäkitreenin mukaan, jossa vähän haastat itseäsi nopeuksien kanssa. Mä en vielä itsekään ole saavuttanut sitä, että juoksisin 5min/km koko ajan puolikkaalla, joten sitä odotellessa :D Vaatii aika paljon kestävyyttä! Sanoisin, että kärsivällisyyttä ja vähitellen sitä kohti, ei ainakaan liikaa juoksua ja hirveitä paineita vauhdista tai muihin vertailua. Juoksun pitää olla kivaa! :) Juoksukengistä…olen myös joskus kuullut tuosta, että pitäisi olla useita kenkiä, joita vaihtelee. Ajatus on taustalla on se, että jalka saa hieman erilaista ärsykettä eri kengistä eli esim. jos juokset pitkät lenkit hyvin vaimennetuilla kengillä, niin voisit välillä juosta intervallitreenin kevyemmällä kisakengällä. Tärkeintä kuntojuoksijalle on kuitenkin mun mielestä se, että on oikeanlaiset ja itselle sopivat kengät! :) Mulla on Nimbuksia muutamat (sama malli ja merkki), joita vaihtelen silloin tällöin. Voisi kuvitella ottavani Nimbusten rinnalle vähän kevyemmän "kisakengän" joskus. Juoksukenkien kulumisesta menee erilaisia mielipiteitä, ja ne vaihtelee mun mielestä n. 800-1000km väliltä, eli kun se määrä on juostu niin alkaa olla aika vaihtaa. MUTTA tässäkin pitää itse kuulostella ja katsoa miten kenkä kuluu! Se riippuu paljon mm. omasta askelluksesta. Talvijuoksuun pukeudun seuraavasti: alle alustrikoot, päälle juoksutrikoot, usein kompressiosäärystimet. Yläosaan aluspaita, juoksupaita ja hieman paksumpi juoksutakki. Juoksupipo ja hanskat. :) Toivottavasti näistä oli apua! :) kiitos vielä kun olet tullut lukijaksi ja kivaa viikonloppua sulle!

      Poista
    2. Oi, kiitos ihan mielettömästi vastauksista! :)

      Pitää joo pitää pää kylmänä ton juoksuvauhdin suhteen. Oon kieltämättä sortunut vähän tohon muihin vertailuun ja se ei tietenkään kannata, tulee vaan paha mieli :D Oon tyytyväinen jo siihen, että tästä on tullu rutiini ja oon löytäny lajin, josta saan iloa ja jaksamista. Menin sitten hitaasti tai kovaa. Mutta kyllä noi intervallitreenit on kans välillä kivaa vaihtelua, voisin kyllä tosiaan pidentää sitä kovaa juostavaa matkaa, nyt oon lähinnä vetänyt spurtteja lyhtypylväiden välillä. Sykemittariakaan mulla ei vielä ole, sellainen täytyy hankkia.

      Jään ilolla seuraamaan blogiasi :)

      Piia

      Poista
    3. Kiva kuulla! Se on jo iso askel, että saa juoksusta tehtyä itselle säännöllistä! Sitä kautta sitä vauhtiakin tulee, kun jaksaa säännöllisesti harjoitella,ja muistaa myös levätä ja syödä riittävästi! :) Tsemppiä vaan juoksutreeneihin!

      Poista
  9. Olipa kiva lukea vähän muutakin sun elämästä kuin juoksua! Paljon tsemppiä gradun tekemiseen. Minulla on insinöörityö (amk) työn alla ja itseasiassa jo loppusuoralla eli jouluksi pitäisi valmistua. Gradu on toki laajempi työ kuin tuo mun eli nostan hattua. Hyvä jos aihe on kiinnostava! :)
    Niin kysyit mitä mun elämään kuuluu, niin tällä hetkellä tuo lopputyö, työ ja harrastukset. Mulla on viikossa 2 salitreenit ja 3 kertaa juoksua. Muita harrastuksia ei oikein tällä hetkellä elämään mahtuiskaan. Nyt ehtii olla miehen ja koiran kanssa välillä kotona ja nähdä myös kavereita. :)
    Huomenna tuusula trail run, elämäni eka polkujuoksutapahtuma! :) vähän jännittää mutta ajattelin juosta sen aika rennosti fiilistelymielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anna! :) Kiva kuulla, että tykkäsit! Ja kiitos gradutsempeistä, niitä tarvitaan!! AMK lopputyö on kyllä iso juttu myös! Muistan kun väänsin mun restonomin tutkinnon opparia ihan hikihatussa aikoinaan! Tsemppiä siis sullekin! :) Heijee, paljon tsemppiä sinne Tuusulaan! Kerro sitten miten meni!! :)

      Poista