lauantai 29. marraskuuta 2014

Ajatustenvirtaa ja joulukuun treenihaasteen pohdintaa!

Heippa ja mukavaa lauantaita! 

Täällä aamu alkoi aikaisin isolla kahvikupillisella koneen ääressä. Laitoin kynttilän palamaan, ja nautiskelin hiljaisuudesta. Näistä viikonloppuaamuista on tullut mulle parasta "työaikaa". Tykkään kirjoitella blogijuttuja, tehdä opiskeluhommia ja töitä ihan rauhassa. Olen huomattavasti tehokkaampi aamuisin kuin keskellä päivää, ja kun aamulla tekee hommia muutaman tunnin tehokkaasti, voi loppupäivän viikonloppuna pitää vapaata. Tämä sopii ainakin mulle! :)

Kuva: Instagram 

Tänään heti aamusta oli luvassa opiskelua, sillä 1,5 viikon päästä on edessä yliopistourani viimeinen pakollinen tentti, jossa aiheena on tuotehinnoittelu. Ollaan onneksi tekemässä tiimityötä muutamien opiskelukavereiden kanssa, jotta saadaan helpommin kahlattua artikkelit läpi. 
Eilen illalla käytiin pitkästä aikaa IKEA:ssa ostoksilla! Meillä oli oikea "Ikea date night", haha! Muut menee Gaijiniin, Farangiin tai Brondaan, ja me Ikeaan hodareille ja jätskille, todella fancya! ;) (Ihan välihuomautuksena: Mun #kuukaudenkiristely ei kyllä ole mennyt ihan putkeen, mutta onneksi se ei ole niin vakavaa!) 

Eilisessä päivässä positiivista oli myös #tahdon asia <3. Mielestäni oikeus ja tasa-arvoisuus toteutui tässä asiassa, ja olin todella iloinen ja ylpeä suomalaisista eilen! En ole myöskään pitkään aikaan nähnyt mitään tuollaista ilmiötä, joka saisi sosiaalisessa mediassa noin paljon tuulta alleen. Omalla News Feedillä vilisi statuksia ja kuvia asiaan liittyen, enkä nähnyt omissa piireissä yhtään negatiivista kommenttia asiasta. Toisaalta mietin myös, että jos tästä asiasta olisi eri mieltä, niin nyt kannattaisi vaan pysyä hiljaa. Ihmiset olivat sen verran intohimoisesti asiaan suhtautumassa, mikä on täysin ymmärrettävää.. :) 

Ja sitten hypätään treenijuttuihin.. 

Tämän kuvan perusteella "arm challenge" voisi olla hyvä! ;) 

Marraskuun vatsalihashaaste päättyy huomenna, ja edessä on vielä kaksi tiukkaa vatsatreeniä. Kuten varmasti olette huomanneet, pidän kovasti treenihaasteista, jotka motivoivat liikkumaan ja treenaamaan sellaisia juttuja, jotka muuten saattaisivat omista treeneistä jäädä pois, tai olla ainakin huomattavasti pienemmässä osassa. Olen päättänyt, että haluan myös joulukuulle jonkin treenihaasteen! Kyselin eilen ideoita sekä Instagramissa  että Facebookissa, ja hyviä vinkkejä tulikin! Ja tässä omia suosikkejani: 

Mikä treenihaaste mun pitäisi ottaa teidän mielestä? Onko joku muu mukana joulukuun treenihaasteissa? Tuleeko muita hyviä ideoita näiden haasteiden lisäksi? Tällä hetkellä eniten ehkä houkuttaa tuo LBD-haaste! Se olisi kivan monipuolinen ja uudeksi vuodeksi olisi sitten super LBD-kuosissa! ;) 

Nyt tää lähtee jumppailemaan, kivaa lauantaita! Ja illalla edessä "vain" 3 pikkujoulut! 

Kivaa pikkujoululauantaita kaikille, olkaahan kiltisti ja pitäkää hauskaa! ;)

-Karo


Seuraa myös Instagramissa @candyontherun!

6 kommenttia:

 1. Haasteet on kivoja. Kesällä 2013 tein joka kk jonkun haasteen. Mä oon tehnyt siis lankkuhaasteen, käsihaasteen ja kyykyt ja lisäks sen missä on vatsat ja kyykyt ja dippihaasteen. (Ja ton vatsahaasteen kaks kertaa mikä sulla on nyt).Tota LBD:tä en oo uskaltanut yrittää mutta susta varmaan olis siihen :). Ja siinä tosiaan tulis noita kaikkia treenattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon samaa mieltä! Tykkään treenihaasteista etenkin talvella!! :) Kesällä mulle riittää juoksu, se aktivoi ihan tarpeeksi, mutta tähän aikaan vuodesta kaipaan motivaattoreita! Musta toi LBD vaikuttaa kyllä tällä hetkellä kiinnostavimmalta…hmm, huomenna teen päätöksen! :)

   Poista
  2. Mä en silloin kesällä kauheesti salille ehtinyt niin oli hyvä että tuli edes jotain lihaskuntoa juoksun kaveriksi. Viime keväänä tein kanssa jotain haasteita. :)

   Poista
  3. Joo, ei ois ollut mullekaan huono vaihtoehto, ja se lihaskunto jäikin aika paljon kesällä! Noista monet on just hyviä, että voi tehdä vaikka siellä mökkilaiturilla treenin, jos haluaa! :)

   Poista
 2. LBD kuulostaa melko hc:ltä :D mä taidan aloittaa sen reisihaasteen, sais peppu kyytiä ja jalat muotoa :) kyykkyhomma ois kanssa siihen hyvä mutta ei kestä polvet. Kivoja pikkujouluja ja Tsemppiä loppurutistuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, HC on just hyvä! Kunhan se on sellainen, johon pystyy! Reisihaaste kuulosti myös hyvältä, mutta mulla tulee niitä kyllä treenattua Attackissa muutenkin…kyykkyhomma kuulostaa vähän tylsältä, vaikka hyödyllinen varmasti olisikin! Kiitos paljon, varmasti hauska ilta tiedossa.. :)

   Poista