sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Synttäriviikonloppu osa 1: juoksua & herkkuruokaa!

Täällä on takana ihan huippu synttäriviikonloppu! Kiitos vielä kerran kaikille, jotka onnittelitte blogin, Facebookin tai Instagramin kautta tai ihan kasvokkain! <3 Oli aika jännää  täyttää vikaa kertaa kakskytjotain. Täytyy sanoa, että 29 vuotta tuntuu hyvältä juuri nyt, enkä kaipaa ollenkaan "villejä nuoruusvuosia", vaikka ei ne kovin villejä olleetkaan! Jollain tapaa kuitenkin ikä tuo sellaista tasapainoa elämään, ja tietää enemmän mitä haluaa, kuin kaksikymppisenä. Kolmenkympin kriisiä ei (vielä ainakaan) ole näkyvissä, eikä vanheneminen pelota, vaan tuntuu itseasiassa aika kivalta. Kuten ihana Satu mun Facebook wallille kirjoitti: "Se alakais niiku vika "kakskyt jotain". Teiniajan kriiseilyt on ohitse, joten se alkaa niiku elämän paras vaihe! Unohetaan kaikki kolomen kympin kriisit, vaan mennään ennakkoluulottomasti kohti uusia unelmia, hymy huulilla, jalat maassa mutta pää pilvissä! " Se on kuulkaa just näin! Tää tyttö on valmis vikaan vuoteen kakskymppisenä, ja unelmia kohti mennään! :)


Kirjoittelen tästä synttäriviikonlopusta kaksi postausta, koska muuten tästä tulisi kilometrin mittainen! Perjantai, eli synttäripäivä alkoi mitä parhaimmalla tavalla, sillä mulla oli vapaapäivä, ja sen kunniaksi olin sopinut ihanan Lauran kanssa pinkit juoksutreffit! No ei oikeasti oltu sovittu pinkkejä treffejä, mutta yllättäen kumpikin pamahti paikalle varsin pinkeissä juoksukamoissa, jotka sopivatkin harmaaseen päivään paremmin kuin hyvin! Treffattiin Haukilahdessa, Mellstenin rannassa, ja lähdettiin siitä juoksemaan rantaraittia pitkin Kivenlahden suuntaan. Keli oli tosiaan harmaa ja sateinen, mutta tuulta ei ollut ollenkaan, ja ilma oli sopivan happirikas. Juostiin hieman alle 1,5h tosi rauhallisella vauhdilla (6-7min/km) ja vaihdettiin suut vaahdossa kuulumisia ja naurettiin paljon. Ihan parhautta, kiitos vielä Laura seurasta! <3 Ja tietysti, kun liikkeellä oli kaksi juoksubloggaagaa, niin juoksukuviakin piti ottaa! :D 





Meidän tiimikengät! :) 

Rauhallisen hölköttelyn ja höpöttelyn ohessa tehtiin myös muutamat vedot, joista nämä kuvat on otettu. Niistä näkyy mun juoksutekniikan suurimpia haasteita: kädet&hartiat, kanta-askellus sekä vauhdin kasvaessa askeleen alastulo toisinaan hieman liian eteen eikä painopisteen alle. Kovasti odotan helmikuussa alkavaa Vauhtisammakon juoksukoulua, jotta pääsen työstämään omia heikkouksia! :) Kiitos Lauralle näistä kuvista! 





Juoksulenkin jälkeen suuntasin pikaisesti kotiin suihkuun ja vaihtamaan vaatteet, ja riensin lounaalle Tapiolaan tapaamaan mun ystäviä Marjaa & Marikaa sekä heidän pikkusiaan! Käytiin syömässä Tapiola Gardenissa, jossa lounas on ihan ok hintainen (10 euroa), mutta ei mitenkään erikoisen kehuttava. Kivaa oli kuitenkin nähdä tyttöjä ja vauvoja! Kiitos vielä seurasta! <3

Illalla vietettiin mun synttäreitä ihan kotona kaksistaan. Hubby teki mulle aivan mielettömän synttäri-illallisen, ja ei tosiaan harmittanut, ettei lähdetty ravintolaan syömään. Veikkaan, että pöperöt omassa pöydässä oli huomattavasti parempaa tasoa, kuin monessa raflassa! ;) Alkuruokana oli avokado-savulohisalaattia (tehty periaatteessa samalla ohjeella kuin the avokadopasta, mutta jätetty pois pasta, ja korvattu se vuonankaalilla ja savulohella). Se oli niiiiiiiin hyvää, että olisin voinut syödä sitä, vaikka kuinka paljon! Tästä tulee varmasti hitti, ja suunniteltiin jo, kuinka se sopisi hyvin esimerkiksi Vappubrunssille, koska maku oli kesäisen raikas! :) Kannattaa kokeilla, originaali avokadopasta resepti löytyy täältä. 

Savulohi-avokadosalaatti <3
Pääruokana oli kana-ananas fried rice, joka oli myös aivan loistavaa. Juuri sopivan mausteista, ja annos suli suussa. NAM! Tämä oli täysin kokin omasta päästä, joten ei ole reseptiä jaettavana valitettavasti, koska kokki ei osaa kertoa määriä mitä on laittanut mitäkin! :)


Ja aterian kruunasi mojito-rahka, jossa oli minttu-dominokeksejä… :) Nam! Ihanan raikas jälkkäri, joka oli myös täysin omaa keksintöä.. Osaisinpa mäkin tehdä ruokaa näin hyvin, mutta mielellään voin kyllä vain syödäkin näitä herkkuja! ;) 


Kuva: Instgram
Kaiken kaikkiaan aivan täydellinen synttäripäivä, ja hauskuus jatkui heti lauantai-aamusta, jolloin tein tyttöjen päivän kunniaksi ihanan brunssin rakkaille ystäville. Siitä lisää seuraavassa postauksessa! :) 

IHANAA ISÄNPÄIVÄÄ KAIKKI ISIT ja etenkin oma isi & pappa! <3

-Karoliina

Seuraa Candy on the Runia myös Instagramissa & Facebookissa!

16 kommenttia:

  1. "yllättäen kumpikin pamahti paikalle varsin pinkeissä juoksukamoissa" :-D

    Kyllä mä joskus yllätän ja tulen paikalle kokomustassa juoksuasussa ;) Kiitos seurasta, Karoliina - juoksulenkki oli mahtava harmaan päivän (pinkki) piristysruiske!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, yllättäen todellakin! Meillä ku ei koskaan ole pinkkiä päällä! ;) Ja haha, en kyllä usko sun musiin pukeutumista hetkeäkään! ;) Kiitos ittelles vielä! <3 Otetaan pian uusiksi!!

      Poista
  2. Hyvä synttäriä sulle! :) kuulostaa tosi kivalta sun synttäriviikonloppu ja näyttää hyviltä noi sapuskat! <3 Mullakin oli synttärit, tosin 6 päivä :) ja aamu alko jo kukonlaulun aikaan juoksulenkillä koiran kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ja hei onnea sullekin!! :) Vitsi kuinka moni on syntynyt marraskuussa! :D Mä oon aina iloinnut, että tässä kuussa on edes synttärit, koska muuten on vähän synkkää! ;) Kuulostaa hyvältä sunkin synttäripäivän aloitus! :)

      Poista
  3. Kuulostaa mukavalta sun synttäripäivä! Ja mitä herkkuja, näyttää niin hyvältä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna, oli kyllä tosiaan aivan ihana päivä, ja noi herkut oli niiiiiin hyviä! Kivaa viikkoa sulle! :)

      Poista
  4. Melkoinen kokki toi sun hubby ;) Nam nam! On kyl onni, kun toinen on kiinnostunut ruuanlaitosta! Sun viikonloppu kuulosti tooosi ihanalta! Ja hyvä asenne, nyt eletään elämän parasta aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aijaa! :D Jep, se on tosi kivaa, että ruoka kiinnostaa! Omalla kohdalla se pyörii mielessä aika paljon myös opiskelun ja duunien kautta, joten on ihan kiva, että voi kiinnostuksen jakaa toisen kanssa! :) No todellakin, ihan parasta aikaa <3

      Poista
  5. Ihana sinä <3 voi että, miten mahtava vkl sulla onkaan ollut!! :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Jep! :) Ihan mahtava! Tällä jaksaa taas painaa ens viikonloppuun asti! ;) Kivaa viikkoa!

      Poista
  6. Synttärionnea täältäkin! Kuulostaapa mukavalta viikonlopulta! Ihanaa, että olet välttynyt kolmenkympin kriisiltä! Mulla se kriiseily meinaa välillä nostaa päätään, mutta ei nyt kovin pahasti, ainakaan vielä (olen n. 3 kk sua nuorempi). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Suvi! :) Kiitos paljon! Oli kyllä aivan ihana viikonloppu!! Jaksaa tällä taas pitkään!:) Hihii, voi olla, että mun kriisit on vasta edessä, joten ei kai pitäisi hihkua, ettei niitä ole! Mutta toistaiseksi kolmeakymppiä lähestyessä on enemmän kyllä alkanut selkeytymään nämä elämän jutut, mikä on aika kivaa! :) Toivotaan, ettei sullekaan tulee mitään pahempia kriisejä, aina se vene tietysti heiluu vähän, mutta pitää yrittää pitää se balanssi siinäkin kohtaa, niin ei keikahda nurin kokonaan! ;) Kivaa viikon alkua sulle, ja kiva kun kommentoit!

      Poista
  7. Kivalta kuulostaa ja näyttää herkulliselta :). jatko-osaa odotellessa :)
    Mulle pukkas kyllä vähän kriisiä kun kolkyt alko lähenemään, mutta itseasiassa mä oon nyt varmaan paremmassa kunnossa ku ikinä kakskymppisenä ja muutenkin kaikki ok :). Mä oon siis -84 syntynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Hyvä kuulla, että sun "kriiseilyt" meni ohi! :) Voi olla, että ne mullekin ehtii vielä iskeä moneen kertaan! :D Toivottavasti ei! Kivaa keskiviikkoa Tanja!

      Poista
  8. Kivaa oli meilläkin <3

    VastaaPoista