maanantai 10. marraskuuta 2014

Synttäriviikonloppu osa 2: Herkullinen brunssi, päivän treeni & pitkästä aikaa tanssimassa

Lauantai-aamuna nousin ajoissa valmistelemaan aamiaista, sillä luvassa oli kauan odotettu tyttöjenpäivä ihanien entisten työkavereideni kanssa. Näemme näiden tyttöjen kanssa porukalla vähintään muutaman kerran vuodessa, sillä kaikki eivät asu enää pääkaupunkiseudulla. Joka kerta, kun nähdään, on ihanan luonnollista aloittaa siitä, mihin viimeksi jäätiin. Meille on yhteistä entisen työpaikan lisäksi muun muassa rakkaus liikuntaan, matkailuun, koiriin ja moneen muuhun asiaan. Näiden tyyppien kanssa voin olla niin oma itseni kuin mahdollista, ja se on hyvän ystävyyden merkki! <3 


Olin luvannut tytöille valmistaa aamiaisbrunssin meillä, jotta saisimme aloittaa päivän rauhassa ja rennoissa tunnelmissa. Aamiaisella tarjolla oli tuoretta leipää, voita, juustoa ja kinkkua sekä vihanneksia. Smoothiet, tuoremehua ja kahvia sekä tietysti herkkuja. Lisäksi tein "kananmunapaprikat", jotka ovat super helppoja tehdä, ja näyttävät kauniilta aamiaispöydässä. 


Kananmunapapritkat: Leikkaa paprikasta sopivan kokoisia renkaita, laita ne pannulle ja riko kananmuna paprikarenkaan sisälle, paista, mausta ja tarjoile! :) Nam!

Tytöt saapuivat kymmenen maissa, ja lauloivat mulle onnittelulaulun edellisen päivän synttäreiden johdosta! Lisäksi sain kortin ja pienen, ihanan lahjan (kauniissa, isossa lasipurkissa sekoitus pähkinöitä, mulpereita, gojimarjoja ja kookoslastuja). Kiitos! <3




Nautittiin aamiaista rauhassa ja vaihdettiin kuulumisia, kunnes oli aika suunnata tekemään päivän treeni nostalgisesti Esportille, jossa ollaan yhdessä vietetty aika monta työpäivää antamassa koodeja joukkuetreenaajille, jumppareille tai vanhemmille. Vanhat ajat tulivat mieleen, kun marssittiin porukalla Arenalle, jossa oli kuten aina, viikonloppuisin, korvia huumaava meteli, ja paljon porukkaa. Perus Arena-meininki siis! :D 

Päivän treeninä meillä oli kahvakuulatunti, jota ennen käytiin lämmittelemässä juoksuradalla. Aluksi hölkättiin muutamia kierroksia, ja kun lihakset oli lämmitelty, niin tehtiin 4x n.100m vedot. Vedot oli ihan huippuhauskoja porukalla, koska muista sai niin paljon vetoapua! Mulla ei ollut sykemittaria, mutta uskon, että aika lähellä maksimeja paukuttelin, koska vedot meni suht kovaa itselleni, ja ilokseni vauhti irtosi aika hyvin! Matka oli tosin lyhyt, mutta silti! :) Arenan juoksuradat on kyllä taas talvea ajatellen ihan pelastus, jos aina ei houkuta tarpoa ulkona tai tampata juoksumatolla. Arenalle saa myös 10-kerran juoksukortteja. Lisää infoa täältä.



Kahvakuula oli myös tosi kivaa, ja siellä tehtiin paljon ihan perusliikkeitä, mistä tykkäsin. Turha lähteä kikkailemaan liikaa, varsinkin silloin, kun kahvakuula ei ole niin tuttu väline. Treeni oli tosi tehokas, ja tuntui etenkin pakaroissa ja vatsoissa! Kaipailen tällä hetkellä hieman uusia tuulia lihaskuntotreeneihin, joten senkin vuoksi oli kiva käydä kahvakuulailemassa pitkästä aikaa. Tunnin jälkeen käytiin vielä salilla tekemässä vähän vatsoja, ja tehtiin vatsalihashaasteen seuraavan päivän treeni jo etukäteen, koska tiesin, että haluan pitää sunnuntain treenivapaana. 

Saunomisten, laittautumisten ja pienen välipalan jälkeen suunnattiin keskustaan syömään. Meillä oli pöytä varattuna Manalasta, joka ei pettänyt tälläkään kertaa! :)




Manalan hinta-laatusuhde on erinomainen ja ravintolan palvelu on aina hyvää, mutkatonta ja ystävällistä. Syötiin (uskokaa tai älkää) kaikki ihan samat annokset: alkupalana etanoita ja pääruokana jokirapu-ceasarsalaatit. Maistui! :) Jälkkäriksi otin itse Irish coffeen, joka oli myös tosi hyvää. 






Manalassa vierähti useampi tunti ruuan ja juomien äärellä, nauraen ja höpöttäen. Oli aivan ihanaa viettää laatuaikaa hyvien ystävien kanssa, kun kenelläkään ei ollut kiire minnekään. Manalasta jatkettiin vielä iltaa Erottajalle, jossa ilta jatkui ihanan (kamalaa) karaokea kuunnellen, laulaen, tanssien ja nauraen! Myös ystäväni Saara liittyi meidän seuraan, mikä oli tosi kiva juttu! :)


Ilta meni kohtuullisen myöhäseen, mutta välillä on vaan parasta tanssia jalat kipeiksi, nauraa paljon ja tehdä spontaanisti sellaisia juttuja, jotka tuntuvat juuri silloin hyviltä! Tällaisista "ystäväpäivistä" saa taas energiaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa! :)

Kiitos vielä seurasta Jenny, Kati, Krista ja Saara! <3

Sunnuntaina vietettiin isänpäivää brunssin merkeissä, ja kotona hengaillen! Miten sun viikonloppu meni? En voi uskoa, että taas alkoi uusi viikko! Mihin tämä aika menee?? Kivaa maanantaita tyypit! :)

-Karoliina

10 kommenttia:

  1. Ystävien kanssa on kyllä niin parasta viettää aikaa ♡. Me oltiin tytön kanssa reissussa ja oli kiva nähdä sukulaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Kuulostaa ihanalta sunkin viikonloppu! Ja niin totta, ystävät tuo kyllä paljon iloa <3

      Poista
  2. Ihana hyvänmielen postaus!:) Sulla on kyllä ollut aivan täydellisen ihana synttäriviikonloppu ❤

    Tosi kiva idea brunssille nuo paprikapannarit! Yksinkertainen, mutta tosi hienon näköinen :) Ja tuonne Manalaan pitää kyllä päästä pian! Oiskohan se hyvä pikkujoulupaikka meidän tyttöjen lukupiiriille, hmm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Oli kyllä paras mahdollinen viikonloppu, mutta täytyy myöntää, että maanantaina olinkin sitten aika väsynyt :D Mutta oli se sen arvoista! Juuu, menkää Manalaan ihmeessä, se on ihanaa vaihtelua kaiken fine diningin keskellä! ;) Mutkatonta ja hyvää!

      Poista
  3. Kuulostaa kyllä niin huipulta viikonlopulta:) Ihanasti kaikkea kivaa ja liikkuminen tietty myös mukana vkl:n jutuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Satu! No oli kyllä aika lyömätön yhdistelmä kaikkea kivaa! :) Mä luulen, että tän tyyppinen viikonloppu odottaa sitten myös tammikuussa :) Hihiii! <3

      Poista
  4. Ihanan näköistä ruokaa! Täytyy itsekin kokeilla noita paprikoita. Ja nuo etanat! Mulle sellaiset nyt heti kiitos ;) ystävistä saa kyllä paljon voimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Jep, ruoka on tärkeätä, haha! :D Noi etanat maistuis mullekin vielä iltapalaks! ;) Kivaa viikon jatkoa!

      Poista
  5. Joo namm, tässähän tulee nälkä :P :D Kivan kuuloinen päivä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sori! Niin mullekin tuli, meen nyt tekee iltapalaa :D Ja oli kyllä ihan huippu päivä! <3

      Poista