keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tällä hetkellä elämässä...

Tällä hetkellä mielessäni pyörii usein koulujutut. Sain vihdoin tehtyä tutkintotodistuspyynnön kandin tutkinnostani, joten muutaman viikon kuluessa saan toivottavasti ETK:n eli Elintarviketieteiden kandidaatin paperit. Jihuu, olen taas yhden askeleen lähempänä valmistumista! Mielessä pyörii tietysti myös gradun aloittaminen. Ilmoittauduin tammikuun graduseminaariin, joten ennen tammikuun puoltaväliä on tutkimussuunnitelman oltava valmiina. Koulujuttujen lisäksi olen miettinyt kovasti viime aikoina  omaa ajankäyttöä, ja tärkeiden asioiden priorisoimista. Arjessa tapahtuu paljon, ja haluaisin ehtiä keskittymään yhteen asiaan, ja hetkeen kerrallaan. Muuten asiat vilahtaa ohi niin nopeasti, eikä perjantaina enää muista, mitä maanantaina teki..ei hyvä. 

Tällä hetkellä olen todella kiitollinen ihanista ja rakkaista ihmisistä  ympärilläni, sekä siitä, että olen ollut terve, ja saanut liikkua kuten haluan koko syksyn ajan. 

Tällä hetkellä pimeän marraskuun treenisuosikkeja ovat juoksutreffit kavereiden kanssa sekä Bodyattack. 

Tällä hetkellä aamupalaksi teen lähes joka aamu smoothien. Laitan smoothien pohjaksi useimmiten rahkaa, ja lisään hieman vettä. Viime aikojen suosikkihedelmiä/marjoja on ollut mango, banaani, mustikat, avokado ja persimonit. 


Tällä hetkellä lempibiisini on Elastisen Naurava kulkuri. Alan jammailemaan heti, kun kuulen sen biisin. Ei vaan voi olla laulamatta ja tanssimatta, ja pieni tanssi piristää aina päivää! ;)

Tällä hetkellä suosikki TV-ohjelmani on Welcome to Sweden. En juurikaan ehdi katsomaan telkkaria, mutta tämän sarjauutuuden pongasin viime viikolla, ja se on ihan hervottoman hauska. Tervetuloa Ruotsiin tulee AVA:lta maanantaisin, mutta katsomon kautta sitä voi seurata silloin, kun haluaa :) #hilarious

Tällä hetkellä suosikki radio-ohjelmani on NRJ:n Kultakerho. Kuuntelen radiota useimmiten autossa, ja aamuisin on viime viikkoina viihdyttänyt NRJ:n Tuija & Laura. Tytöt ovat hauskoja, vaikka välillä käyvätkin hieman hermoille hihityskohtauksineen! ;) 

Tällä hetkellä ruoka, joka pelastaa kiireisen, on  kasvismunakas. Se on ollut super helppo pyöräyttää sellaisina päivinä, kun ruokaa on pitänyt saada nopeasti, ja viime aikoina se on ollut usein! Se on nopea tehdä, täyttävä ja terveellinen ruoka. Blogin Facebook-sivulta voit kurkata tarkempaa ohjetta tekemääni versioon. 


Tällä hetkellä suosikkiherkkuni on paahdettu ruisleipä, maapähkinävoilla ja banaanilla. #Herkutvähemmälle kuukaudella pitää hieman soveltaa, mutta tämä käy  todella hyvin herkusta viikolla! Viikonloppuna saattaa mennä sitten jotain vielä makeampaa, mutta kohtuudella. :)

Tällä hetkellä eli justiinsa nyt asuni on Cubuksen musta jakku, Hennesin pitkähihainen paita ja ASICS:n "puumatrikoot". Vaihdan koti-asuun aina ensimmäiseksi, kun tulen kotiin! :)



Pelaa mukana, ja kerro kommenttiboksissa muutama sun "tällä hetkellä"- juttu. Voit kertoa joko näistä tai keksiä omia! :)

Mukavaa keskiviikko-iltaa! <3

-Karoliina

11 kommenttia:

  1. Tsemppiä gradun tekemiseen! :)
    Mulla on pääasiassa ollut mielessä valmistuminen. Työ lähti tällä viikolla tekstintarkastukseen ja näyttäisi siltä että kuukauden päästä olen virallisesti insinööri. :)
    Näyttää hyvältä tuo kasvismunakas. Oon joskus tehnyt vähän vastaavaa pakastekasviksista, mutta ne ei kyllä ole niin hyviä kuin tuoreet. Mä odottelen täällä jo lunta että tulis valoa tänne pimeyteen, kohta voisi jouluvalotkin jo ripustaa pihalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anna! :) Kiitos paljon! Ihan mahtavaa, että olet jo noin pitkällä, ja kohta sulla on insinöörin paperit käsissä! Woop woop! Paljon onnea!! Toi kasvismunakas on niin hyvää!! Mulla tulee aina vaiheita, että teen jotain tiettyä ruokaa tosi paljon (kunnes kyllästyn), ja tää on just tällä hetkellä sellainen! Ahh, joo..jouluvalot <3 Vois kyllä tulla vähän lunta, oon samaa mieltä. Kivaa viikon jatkoa, tuutko lauantaina poluille? :)

      Poista
    2. Joo, mulle käy usein samoin, sitten täytyy pitää pidempi tauko samasta ruuasta, että alkaa taas maistua. :) Ja kyllä mä oon lauantaina tulossa poluille. Ilmeisesti sinäkin olet? :) Kivaa loppuviikkoa myös sulle!

      Poista
  2. Hei tää oli hauska :) saatan apinoida postausidean...jos et pahastu? :D
    Tällä hetkellä oon toista yövuorossa, enää 8h jäljellä! Ouh jeh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ninni! Kiva kuulla, tottakai saat! :) Voi vitsi, toivottavasti sun yövuoro meni hyvin! Sun tällä hetkellä-postausta odotellessa! :)

      Poista
  3. Tällä hetkellä mietin, kuinka kiva tämä sun postaus oli ;) Määkin saatan joskus apinoida tän idean, ehkä! Mulla on nyt niin paljon ideoita mielessä, etten taida ehtiä kirjoitella kaikkea!! Työt häiritsee huvia! ;)

    ONNEA kandin papereista ja tsemppiä Gradun aloittamiseen!!

    Me syödään munakasta usein viikonloppuisin aamupalan ja lounaan "välimaastossa", vähän täyttävämpi setti :)! Tykkään niistä kans kovin. Joskus oon kokeillut myös uunissa tehtynä.

    Tällä hetkellä tykkään uintitreeneistä kovasti, ja yritän löytää siihen rentoutta. Tällä hetkellä seuraan Homelandin 4.kautta tv-sarjoista. Tällä hetkellä nautin arkisesta elämästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, anna mennä vaan! :) Tiedän tunteen, aika ei meinaa riittää kaikkeen, mutta se on positiivinen ongelma, että luonnoksia on paljon, eikä niin ettei keksisi mitään kirjotettavaa! KIITOS, graduun etenkin onnea kaivataan, heh! Sun "tällä hetkellä"-jutut kuulostaa hyviltä! Pitääkin tsekata toi Homeland! :) Nähdään la <3

      Poista
  4. Tällä hetkellä
    - iloitsen uintitreeneistä, joissa oon todella hyviä tekniikkavinkkejä
    - tänään alkaa mun "viikonloppu"
    - lapsuudenystävä tulee tänään kylään! JEE!:)
    -istun vielä yökkäripäällä ja kohta pitää mennä jo.. --> :)

    Mukavaa viikkoa ja kiitos pirtsakasta tekstistä. Tsemppiä opintoihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihania juttuja! :) Kiitos paljon tsempeistä!! Sinne myös mahtavaa viikonloppua ja nauti ajasta sun lapsuudenystävän kanssa! :)

      Poista
  5. Tällä hetkellä:
    - makaan kotona kipeänä :(
    - mietin myös tämän idean apinointia
    - suunnittelen ruokailua
    - haaveilen juoksulenkistä
    -odotan joululomaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiii, ja höh, pikaista paranemista!! :) Saat tehdä samanlaisen tietty! Toivottavasti tuut kuntoon pian!

      Poista