sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Treeniviikon kuulumiset!

Historian havinaa! Taitaa olla ensimmäinen kerta ikinä, kun julkaisen kaksi postausta samana päivänä! Valitettavasti ei taida tulla tavaksi, mutta nautitaan nyt, kun on ollut tänään aikaa myös kirjoitella! :) Luvassa on siis katsausta tämän viikon treeneihin. Alkuviikosta kurkussa asui pieni kaktus, joka pesiytyi sinne ihanan viime lauantaisen polkujuoksulenkin jälkeen…jalkojen kastuminen, ja märillä kengillä juokseminen ei ollut ihan paras juttu, mutta ehdottomasti kuitenkin sen arvoista. Kaktus ei kuitenkaan äitynyt sen pahemmaksi, joten alkuviikosta riitti,kun otin tiistain ja keskiviikon hieman kevyemmin, ja palailin sitten normaaliin treenirytmiin.  

Maanantai oli "normipäivä" treenien suhteen eli ilta meni heppailemassa, ja ratsastin 2 tuntia, esteitä ja koulua. 

Tiistaina juoksemisen sijaan nautin illalla reippaasta, reilun tunnin kävelylenkistä tihkusateessa ystävieni Jennyn ja Empun kanssa. Lenkin jälkeen mentiin vielä saunaan ja syötiin (ainakin mulle) tämän vuoden ekat joulutortut ja piparit. Vatsalihashaasteen vatsat tuli myös rutisteltua läpi jossain vaiheessa päivää. 

Keskiviikkona olin töiden jälkeen melko väsynyt ja hieman huonotuulinen, joten pieni tuulettumislenkki oli paikallaan. Juoksin reilut 25 minuuttia ja tein päälle vatsalihakset. Fiilis parani huomattavasti, kun kroppa pääsi edes vähän liikkeelle! 



Torstai-aamuna kävin pitkästä aikaa Bodypumpissa, ja se ei ollutkaan niin kamalaa kuin olin ajatellut! Tauko oli taas vierähtynyt muutamiin viikkoihin, joten pelkäsin, että pumppi on ihan tuskaa, mutta ei onneksi ollut! Juoksin myös lyhyen verkan juoksumatolla, ja tein vatsatreenin. 

Perjantaina tein kouluhommia kotona, joten pääsin keskellä päivää juoksemaan ulos, ja nauttimaan hetkeksi päivänvalosta! Se teki niin hyvää, vaikka päivä olikin harmaa kuin mikä… Juoksin rauhallista vauhtia hieman yli 7km. Ihan paras tapa aloittaa viikonloppu <3






Lauantaina luvassa oli viikon piristys treeni eli Bodyattack!! :) Ihan mahtava treeni oli jälleen kerran! Attackin jälkeen kävin vielä salilla tekemässä vatsahaasteen toiseksi viimeisen päivän vatsat! 



Tänään sunnuntaina oli eilisen valvomisen, ja pikkujoulujen jälkeen kevyen treenin vuoro. Olossa ei sinänsä ollut mitään valitettavaa, mutta en jaksanut kuitenkaan huhkia! ;) Lyhyt 2km hölköttely juoksumatolla ja viimeiset vatsatreenit saivat riittää sunnuntain kotitreeniksi! Vatsalihashaaste on nyt ohi, ja huomenna alkaa uudet haasteet! :) Vatsahaasteesta myös tunnelmia huomenna lisää!




Tässä treeniviikossa olen tyytyväinen siihen, että sain tehtyä mukavasti lihaskuntotreenejä ja kuuntelin kroppaa etenkin alkuviikosta, kun tuntui siltä, että saatan tulla kipeäksi. En tullut! Ainakaan vielä! :) 

Mites teidän treeniviikko ja viikonloppu meni? Huomenna on joulukuu! <3 Ihanaa! Tunnelmallista sunnuntai-iltaa! 


-Karoliina

Seuraa myös Instagramissa @candyontherun!

5 kommenttia:

  1. Hyvä treeniviikko sulla taas! Pelkkää hyötyliikuntaa tää viikko mutta tänään kävin tosi kevyen lenkin josta reilu 2km kävellen ja 4 kevyttä hölkkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Hyötyliikunta kuulostaa myös hyvältä! Pääasia, että pysyy liikkeessä! Kivaa viikon alkua ja joulukuuta Tanja!

      Poista
    2. Onneks ei mennyt pelkäksi makoiluksi :). Kyllähän noistakin jo kilsoja kertyy :)

      Poista
  2. Sullahan on ollut monipuolinen treeniviikko! Mun treeniviikkoon kuului 3 juoksulenkkiä, kuntopiiri kotona ja pari vähän tavallista pidempää kävelylenkkiä miehen ja koiran kanssa. Melko hyvä viikko, vaikka alkuviikosta pohkeet ilmoittelivat merkkejä ylirasituksesta. Onneksi pari lepopäivää, venyttelyt ja foam roller-rullailut korjasivat tilanteen. :)
    Ihanan tunnelmallinen tuo viimeinen kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii! :) Kiitos, lopulta oli kyllä ihan kivan monipuolinen viikko! Sunkin viikko kuulostaa tosi kivalta!! :) Hyvä, että pohkeet tuli kuntoon nopeasti, rullailu ja venyttely kyllä auttaa, mulla ihan sama juttu! Kivaa treeniviikkoa sinne!

      Poista