keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Hauva-vauva arkea & lenkkitreffit juoksujalkaa!

Noustiin tänään aamulla Milan kanssa hieman ennen seitsemää. Meille on jo alle viikossa muodostunut jonkinlaiset päivärutiinit, jotka alkavat "aamuhengailusta". Päästän Milan ulos pihalle heti kun herätään, annan sille aamuruoan, laitan kahvin tippumaan, teen omat aamupesut ja sitten siirrytään olohuoneen matolle kellimään ja leikkimään. Kun Mila rauhoittuu lepäilemään selailen itse blogeja, ja kuuntelen toisella korvalla Huomenta Suomea. Tästä on tullut ihana tapa viettää rauhallista aamua <3 



Aamukävelyllä ollaan käyty viime päivinä vasta valoisan aikaan. Tänään käveltiin ihanassa, aurinkoisessa säässä ja ihailtiin pilvimuodostelmia taivaalla.




Puolen päivän maissa tuli vieraita kahville ja katsomaan Milaa. Pikkuneiti nauttii kaikesta saamastaan huomiosta, ja on ihanan sosiaalinen tapaus! Vieraiden lähdettyä syötiin molemmat omat lounaamme. Milalle papanoita ja mulle  iso salaatti. 




Kolmen maissa suunnattiin iltapäiväkävelylle ja moikattiin aurinkoa ennen kuin se painui yöpuulle. 



Mila sai lenkin jälkeen ruokaa ja painui taas unille!  Hauva-vauva arki siis täällä pyörii mukavasti, ja Mila on sopeutunut tosi hyvin! <3


Illalla meillä oli sovittuna lenkkitreffit Juoksujalkaa-blogin Lauran kanssa! Ollaan Lauran kanssa tavattu pikaisesti muutamia kertoja eri juoksutapahtumissa, ja sen jälkeen enemmän tutustuttu blogien ja Instagramin kautta, mutta nyt oltiin ekaa kertaa yhteislenkillä! :) Juostiin hieman vajaa kymppi (Lauralle taisi tulla täysi kymppi), ja höpöteltiin sen verran, että matka meni tosi nopeasti! Kaksi bloggaajaa, kun oli liikkeellä niin puheenaiheet liittyivät yllättäen pitkälti juoksuun, ja blogeihin! Kiitos vielä paljon seurasta Laura! Otetaan uusiksi heti ensi vuoden puolella! :)



Juoksutreffejä on onneksi tälle viikolle luvassa vielä lisää, sillä lauantaina mennään taas Hannan johdolla polkujuoksemaan! Jee! :)

Mikä on ollut sun alkuviikon treenikohokohta? Onko loppuviikolla luvassa kivoja treenejä?

Mukavaa keskiviikko-iltaa! 

-Karoliina 


Things are going well with our little puppy. She´s very social and loves to get lots of attention. Tonight, I had a running date with Laura who´s also a running blogger. We ran about a 10k and had really good time. 

Follow Instagram & Facebook 

8 kommenttia:

  1. Voi ihana koiruus ja aina niin säteilevä sinä! ❤ huippua kun yhteislenkkejä järkätään nyt monienkin bloggaajien toimesta! Mun tämän viikon ehdoton treenikohokohta on huominen, kun yhteistreenit personal trainerin kanssa alkaa!! Odotan kauhulla ja innolla :) Viikonloppuna ajattelin tehdä parit kovemmat aerobiset treenit ryhmäliikunnassa ennen joululepoja, ainakin bodyjam ja spinning alustavasti suunnitelmissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Mila on kyllä niin söpö!! Jep, yhteislenkit on kyllä olleet tämän 2014 loppuvuoden teema! Ihan huippuja! Jeeee, siistiä! Kirjoitathan sitten heti yhteistreeneistä?? :) Viikonlopun treenisuunnitelmat kuulostaa hyviltä! En voi uskoa, että joulu on jo ihan kohta!! :)

      Poista
  2. Tuo koiranpentu on kyllä niin ylisöpö!!:) Ja jee, juoksutreffit on jeees!:) Tän viikon yks treenikohokohta oli kyl tämän päiväinen ohjattu tunti, body weight training, jossa tehtiin kaikenlaista toiminnallista treeniä. Hullu treeni ja hiki tuli!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mila on ihanaaa <3 Ja juoksutreffit ehdottomasti parhaita! Jee, ei mene enää kauan, niin päästään sunkin kanssa juoksutreffeille!! Hihii <3 Vitsi, kuulostaa tosi kivalta tunnilta toi body weight training! Just sellaista lihaskuntotreeniä, josta mä tykkäisin :)

      Poista
  3. Toi hauvavauvan masu on niin ihana! Äkkiä ne koirat kotiutuu. Mä oon saanut tänään omasta haukustani lenkkiseuraa ja olipa hän myös vatsalihastreenissä innokkaasti mukana. On ne vaan hauskoja tapauksia. Loppuviikosta treenit varmasti kulkee hyvin, koska loma häämöttää. Huomenna pitkästä aikaa vesijuoksuakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljas masu on kyllä niin suloinen :D Ihana teidän haukku, kun on ollut sun kanssa mukana treeneissä :) Mä luulen, että saan Milasta super kivan lenkkikaverin sitten joskus myös! Tsemppiä vikoihin työpäiviin ennen lomaa!! <3

      Poista
  4. Aivan ihana hauvavauva teillä! Juoksutreffit on ihan parhaita! Varsinkin pimeällä ja kurjalla säällä on kiva, kun on juoksutreffit sovittuna, ei voi jättää lenkkiä väliin tekosyihin vedoten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hän on tosiaan aivan ihana pikkuneiti! <3 Jep, juoksutreffit toimii kyllä tosi hyvänä motivaattorina etenkin näin pimeän aikaan! Monta kertaa olisi tänä syksynä saattanut jäädä lenkki välistä ellen olisi sopinut juoksutreffejä! :) Mukavaa joulunodotusta sinne!

      Poista