lauantai 13. joulukuuta 2014

Kuulumisia viime päiviltä & blogisuosituksia!

Heippa ja mukavaa Lucian päivää! 

Täällä ollaan ihmetelty uutta hauvavauva-arkea nyt noin 36 tunnin verran, ja toistaiseksi ainakin, hyvin menee! Mitä nyt, mulla on hieman sellainen olo kuin olisi krapula (hah), kun yöllä tuli pari kertaa herättyä, mutta muuten Mila on aivan ihana ja reipas pikkuneiti. Yöllä vähän itkettää, mutta saatiin onneksi nukuttua kuitenkin. Nyt hän makoilee tuolla olohuoneen pehmeällä isolla matolla, ja vetää sikeitä, kun mä bloggailen! Siitä on selkeästi tullut jo hänen lempipaikka! Eikä ihme sillä matto on niin pehmeä, että voisi itsekin sen päälle nukahtaa! :) 


Jos pentukuvat kiinnostaa, niin kannattaa seurailla mun Instagramia. Kuvia päivittyy myös sinne yleisön pyynnöstä. Instan sisältö on siis tällä hetkellä pitkälti juoksu/treenikuvia, ruokajuttuja ja hauvavauvaa! :)


Koko eilinen perjantai oli oikea herkkupäivä! Ystäväni Kati kävi päivällä kylässä Sophie-vauvan kanssa, ja toi meille isot ihanat Kakkukeisarin korvapuustit, jotka nautittiin kahvin kanssa, ja llalla herkuteltiin sushilla ja Punnarin herkuilla! Nam! 

Sushia sohvalla ja laseissa pepsi-maxia! Meidän 2v. kihlajaispäivän traditio! ;) 

Mulla on ollut keskiviikosta alkaen vähän kurkku kipeä, joten treenit on jäänyt väliin ke-pe. Tänään kurkku ei tunnu enää ikävältä, joten ajattelin tehdä LBD-haasteen päivät 10,11 ja 13 kaikki samalla kertaa, joten treenistä tulee aika kivan tehokas:

LBD-kotitreeniyhdistelmä 

  • 30x jumping jacks 
  • 30x burpee
  • 30x polvennostojuoksu
  • 30x lantio nosto
  • 30x tasakyykyt
  • 30x askelkyykyt
  • 30x ojentajadipit
  • 30x vuorikiipeilijä
  • 70sek lankku 

Huomenna toivottavasti pääsen sitten juoksemaan! Loppuun vielä muutamia blogipoimintoja viime ajoilta:
  • Luottohierojani Sanni, joka on myös fyssari on alkanut kirjoittamaan blogia! Kannattaa tsekata esimerkiksi tämä teksti juoksijan alaselän kivuista, ja syistä siihen! Tosi hyvää ja mielenkiintoista tekstiä! 
  • Tuukalla on viime aikoina ollut ihan huippuja ruokavalioon liittyviä juttuja, olen hänen kanssaan todella samoilla linjoilla! Kannattaa kurkata tämä viimeisin postaus myös, jossa Tuukka liputtaa "helpomman ruoan puolesta". 

Olisiko sulla suositella hyviä blogitekstejä/artikkeleita, joita olet lukenut viime aikoina? Kuinka montaa blogia luet tällä hetkellä ja miltä aihealueilta? 

Itse luen tällä hetkellä varmaan 20-30 blogia. Tein tässä syksyllä ison karsinnan lukulistalle, koska sinne oli kerääntynyt aivan hirveä määrä blogeja, ja niistä alkoi tulla enemmän stressiä, kun en ehtinyt lukemaan..Säilytin ainoastaan ihan lempparit, ja nyt on paljon kivempi fiilis! Toisinaan luen myös listan ulkopuolelta blogeja, mutta bloggerissa olevat ovat pääasiallisia luettavia. Omalta lukulistalta löytyy nykyään liikunta/juoksublogeja, hyvinvointiblogeja, yksi ns. muotiblogi, yksi ns. parisuhdeblogi, yksi ns. sisustusblogi ja myös useita sosiaalisen median/markkinoinnin blogeja, joita seurailen työ/gradu mielessä. 

Kivaa viikonloppua! <3

-Karoliina



Mila has been at home with us about 36 hours now, and she is doing well! She has been a really good little girl. Some "crying" happened during the night, but still we all slept ok. If you want to see more pictures of her, I recommend following my Instagram! There will be lots of puppy pics! :) In other news  I have had a little sore throat during the last 3 days, so I haven´t been exercising, but I will get back to it today! I hope you have a wonderful weekend! 

Follow on Facebook & Instagram

6 kommenttia:

  1. Mä luen ehkä n. 20 blogia, joiden aihealueet vaihtelee perhe/vauva/äitiysbloegista urheiluun ja matkailuun. YRitän pitää blogimäärän kohtuullisena, koska on pöllöä ahmia kauheasti blogeja joita ei kuitenkaan ehdi ajatuksella lukemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Oon huomannut ihan saman, että jos blogeja on lukulistalla liian paljon, niin puolet lukunautinnosta menee, kun vaan nopeasti niitä selailee! Mun mielestä on myös ihanaa, ihan rauhassa lueskella ja nautiskella lemppariblogeista! <3 Kivaa sunnuntai-iltaa sinne!

      Poista
  2. Kiitos linkkivinkeistä! Mulla on seurannassa noin 35 blogia, joista ehkä 10-15 on sellaisia, joita seuraan aktiivisesti ja loppuja silloin, kun aihe puhuttelee :) Pääasiassa seurailen liikunta- ja hyvinvointiblogeja, mutta joukkoon mahtuu myös muutama matka-, ruoka- ja kirjablogi. Se on jännä miten joihinkin blogeihin ja bloggaajiin melkeinpä "kiintyy" ja on melkein järkytys, jos joku lemppari lopettaa bloggaamisen :D Mulla on tässä parin vuoden aikana jäänyt mieleen pari kirjoittajaa, joiden kuulumisia joskus mietin, vaikka eivät ole bloganneet enää aikoihin. On tämä some-maailma aika eriskummallinen, mutta mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Joo, mulla on ihan sama juttu, että on tietyt, jotka luen aina,ja sitten ne joita kurkin, jos otsikko vaikuttaa mielenkiintoiselta! Otsikolla siis on aika paljon väliä! :) Joooo, mulla on kans muutama bloggaaja, jotka on lopettanut, ja yhdestä tuli ihan jopa järkyttynyt olo,kun se lopetti :D Niin bloggaajiin vaan kiintyy, ja tulee sellainen olo, että tuntee, vaikka vaan lukee blogia :) Jep, olen samaa mieltä, some-maailma on sairaan mielenkiintoinen!! Ja eriskummallinen! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

      Poista