lauantai 20. joulukuuta 2014

Rakkaudesta polkujuoksuun ja kiitos teille lukijoille!

Heippa! Ja mukavaa lauantaita! Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia oikein paljon kommenteista edelliseen postaukseen! On todellakin ymmärrettävää, ettei aina ehdi tai jaksa kommentoida blogipostauksia, mutta pointtina olikin, että edes välillä lukijana kommentoisi ja kertoisi bloggaajalle sitä kautta, että "hei, täällä ollaan ja luetaan"! :) Olin tosi iloinen jokaisesta kommentista, ja niitä oli ihana lukea! KIITOS! <3

Kuva lauantain polkujuoksulenkiltä :) <3 #noneedforfilter 

Selkeästi bloggaajat tuntuvat tykkäävän kommenttien saamisesta! Itse olen sitä mieltä, että niiden eteen pitää kuitenkin tehdä hieman töitä, sillä ei kommentit itsestään tule! ;) Pitää esimerkiksi kirjoittaa kiinnostavia postauksia,  jotka inspiroivat lukijaa, kommentoida myös muiden blogeihin ja kehottaa lukijoita sekä muita bloggareita vastavuoroisuuteen. Itse useimmiten esimerkiksi kysyn jotain aiheeseen liittyvää postauksen lopussa, koska haluan tietää teidän mielipiteitänne tai kokemuksianne, muttei se tarkoita sitä, että pitäisi vastata vain niihin kysymyksiin, vaan voihan sitä kommentoida ihan jotain muutakin, mitä mieleen tulee. 


Yksi aihe, joka myös nousi esille oli vanhoihin postauksiin kommentoiminen. Itsestäni on mukavaa, tuli kommentti mihin tahansa postaukseen! Ei siis väliä, onko postaus hieman vanhempi, jos se inspiroi kommentoimaan enemmän kuin vaikkapa uusin postaus! "Blogimaailma" on nopeatahtinen, ja blogeja on nykyään todella paljon! Iso kiitos, kun luette täällä, ja olette aktiivisesti mukana! <3 Arvostan sitä todella paljon, eikä blogin kirjoittaminen olisi yhtään kivaa, ilman vuorovaikutusta lukijoiden kanssa! Toiveena on useammalta lukijalta ollut myös yhteislenkkiä tai muuten blogitapaamista! Katsotaan mitä keksitään ensi vuodelle! Pysykäähän kuulolla! :) 

Random lounas-kuva tähän väliin! :) Marissan Instagramista! 

Ja sitten ihan muihin aiheisiin… Kuinka monella on jo alkanut joululoma? Mulla ainakin alkoi eilen töiden jälkeen, ihanaa! Joululoman alkamisen kunniaksi päästiin tänään taas Hannan johdolla polkujuoksemaan Espoon Pirttimäkeen. Mukana oli Hannan lisäksi myös Kaisa, Tanja, sekä Ninni, jonka kanssa tavattiin ihan ensimmäistä kertaa! Kiva, kun tulit Ninni mukaan ja oli hauska tavata! :) 




Juostiin poluilla ja metsässä reilu 10km lenkki Hannan johdolla, ja oli taas niin siistiä! Märkää ja mutaista, mutta niin hauskaa! Olen kyllä täysin menettänyt sydämeni polkujuoksulle! Se on vain niin mahtavaa! Metsässä sielu lepää ja kroppa kiittää, kun alla on pehmeä alusta, jota tampata juoksuaskelin ja välillä kävellen vaikeakulkuisemmassa maastossa. Ja luonto on niin kaunis! <3 Piti taas pysähtyä kuvailemaan vaikka kuinka paljon! 






Lenkin jälkeen käytiin vielä Pirttimäen kahvilassa syömässä välipalaa/lounasta. Mulle maistui ihana kalakeitto, sämpylä, kahvi ja Cokis Zero! Ai että oli ihanan makuista lenkin jälkeen! Onneksi oli myös vaihtokengät ja sukat mukana, koska jalat oli metsässä (suossa) rämpimisestä ihan märät ja mutaiset!


Tärähtänyt tyyppi! :D
Ihan huippu lenkki, kiitos Hanna ja muut tytöt!! <3 Tästä on hyvä suunnata kohti illan glögijuhlia! :) Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

Mikä teidän lauantaitreeni oli vai pidittekö lepopäivän tänään? Kuka olisi kiinnostunut lähtemään blogin yhteislenkille, jos sellainen järkätään (todennäköisesti Espoossa)? Teen alustavaa kyselyä tässä vaiheessa! :)

-Karoliina

We went trail running again today! We ran about 10k and it was a blast. Trail running = happiness for your mind and body! I love it! :)

Follow on Instagram & Facebook

34 kommenttia:

  1. Kiitos teille. <3 Ehdottomasti on kiinnostusta lähteä mukaan! On tuo kyllä hauskaa vaikka välillä sitä miettii,että onko siinä nyt mitään järkeä juosta tuolla soissa tossut märkänä :D. Mutta on se sen arvosta varsinkin kun seura on priimaa :). Ootte niin kivoja koko porukka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on se niin siistiä tosiaan! <3 Hulluilla on katsos halvat huvit! ;) Hyvä tietää, että oot kiinnostunut lähtemään munkin järkkäämälle lenkille…lupaan että se juostaan kuitenkin kuivalla maalla ja poissa metsistä, joissa voi eksyä….:D

      Poista
  2. Meinasin tulla mukaan polulle mutta laskin etten ehi sieltä ajoissa mummon 91v synttäreille joten päätin tehdä oman aamulenkin - joka oli kyllä myös aivan mahtava! Upea ilma, juoksu kulki ja rauha maassa :) vain muutamia koiranulkoiluttajia mun lisäksi.
    Mua ehdottomasti kiinnostaa yhteislenkki mutta vaikka nykyään onkin noi viikonloput päätyöstä vapaat, niin oon sen verran kova tyttö keräilemään kaikkee oheistoimintaa, että noi aikataulut on aika haastavat. Mutta jos päivä sopii niin mukana ollaan! Tosin kun oma vauhti on aika rauhallinen niin vähän kyllä jännittäis pysyykö mukana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa tollainen rauhallinen aamulenkki! <3 Jeps, hyvä tietää, että oot mukana jos päivä sopii! :) Koitan katsoa sen hyvissä ajoin valmiiksi ja ilmoittelen sitten niin mahdollisimman moni pääsisi mukaan! Eikä tarvitse jännittää pysytkö mukana, juostaan varmasti ihan rauhallista vauhtia :)

      Poista
  3. Eilen tuli hieman juhlittua, joten tänään olen pitänyt lepopäivää. Jännä katsoa noita kuvia, Kuopiossa on nimittäin tullut vain lisää lunta ja täällä on nyt täysi talvi :) Huomenna luvassa siis lumessa juoksentelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Good call…juhlien jälkeen lepopäivä on usein tarpeen! ;) Tännekin satoi tänään vähän lunta! Ihanaa <3 On ollut niin pimeätä ilman sitä! Toivottavasti tämän päivän lenkki meni lumessa kivasti :) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  4. Kiitos hei, olipa hauska tavata livenä teitä kaikkia :D <3 toi cokis-kuva on huippu... :D mä söin masun täyteen ja painuin parin tunnin päikkäreille, nyt yritän saada itteeni hereille eli makaan sohvalla ja katson Mamma Mia - leffaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei kiitos itsellesi, SAMOIN! :) <3 Tosi kiva oli tavata! Ihanaa, Mamma Mia on just hyvä leffa ja päikkärit kuulostaa myös hyvältä…mäkin haluun! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja näyttää olleen teillä jälleen hyvä meininki!:) Mutta voi että, siellä on ihan lumetonta vielä - toivottavasti jouluksi sinnekin tulisi valkoinen maisema:) Mä oon tänään töissä, mutta huomenna pääsen jouluvapaille. Tapsan tansseiksi sitten takas töihin. Mukavaa päästä pitkästä aikaa maaseudulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa <3 Oli tosi hyvä meininki ja hauskaa! Arvaas mitä? Tänään saatiin vähän lunta tännekin, jeeeee =) Ihanaa jouluvapaata sinne! <3

      Poista
  6. No niinhän siinä kävi että piti kommentoida sun edellistä postausta pari päivää sitten, sitä missä oli puhe kommenteista, mutta siinä sitten tuli jotakin äkkinäistä ja kun en heti sitä tehnyt niin se unohtui. Halusin sanoa, että usein kiireessä jää kommentoimatta, jos ei keksi heti jotakin nasevaa sanottavaa. Pitäis vaan kommentoida enemmän välittämättä mitä sitä höpöttää, ainakin itse olen kovin ilahtunut kommenteista aina. Tykkään sun tyylistä, pirtsakkaa ja iloista, kiva kun kirjoitat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Soile! :) Kiva, kun kommentoit nyt! Kiireessä kommentoinnit jää, ei sille voi mitään! :) Ja se on ihan totta, että ei tarvitse olla uutta ja ihmeellistä näkökulmaa asiaan, koska harvemmin mulla itsellänikään on mitään super ihmeellistä sanottavaa, kunhan höpöttelen :D Eli ei tosiaan mitään kynnystä kommentointiin, antaa mennä vaan! Kiitos tosi paljon, ihana kuulla, että tykkäät <3

      Poista
  7. Päivän lenkki oli 7km "laiskottelulenkki" kevyesti hölkäten/kävellen. Olen vihdoinkin alkanut oppia juoksemaan maltillisella vauhdilla pk-lenkit ja kyllä tuntuu aivan mahtavalta! Se fiilis kun voisi vain jatkaa ja jatkaa, jo ennen kotiovea alkaa himoita seuraavaa lenkkiä! :D

    Olisi muuten kiva lähteä yhteislenkille. :) Oon lukenut jo pitkään blogiasi ja aina kommentoinut anonyyminä. Voisin jatkossa jättää puumerkin. :)
    T. Saltsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Saltsi! :) Kiva, kun jätit puumerkin, koska anonyymi-kommentoinnit menee välillä vähän ohi, kun ei tunnista ihmistä siellä kommentin takana :) Hyvältä kuulostaa sun "laiskottelulenkki", vaikka ei tosin kovin laiskalta, kun oot sinne lenkille asti päässyt! ;) Hiljaa juokseminen vaatii myös taitoa, mutta se on kyllä tosi tärkeätä, jotta peruskunto paranee! Kiva kuulla, että yhteislenkki kiinnostaa!

      Poista
  8. Moi! Oon lukenut sun blogia varmaan jo yli vuoden, mut en ole ikinä kommentoinut. Oon alotteleva juoksija, haaveena olisi juosta puolikas ens kesänä. Tänään kävin parin viikon sairasteluiden ja koulukiireiden jälkeen taas juoksemassa, tulikin oma aikaenkka, siis 1h 25min juoksua :) hidasta menoahan se on, mut pikkuhiljaa. Kiitos iloisesta, elämänjanoisesta, kannustavasta ja inspiroivasta blogista :) t: Tataii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tataii! :) Waude, hyvin olet vetänyt, kun noin pitkään jaksoit juosta! Mä en jaksanut tänään kuin tunnin! :D Juoksussa on kivaa, kun voi omalla tasolla kehittyä pikku hiljaa! Pian huomaat, että juokset jo paljon kovempaa verrattuna alkuun! Tsemppiä paljon juoksuharrastukseen, ja kiva kuulla että tykkäät blogista <3

      Poista
  9. Olisinpa päässyt mukaan! Kuulostaa ja näyttää niin kivalta. :D Päätin ottaa varman päälle ja jätin lenkin väliin, tarkoitus kuitenkin kokeilla huomenna taas tehdä pieni lenkki juosten. Nyt on melkein pari viikkoa ollut taukoa juoksusta ja ainakin leposäryt on hävinnyt jaloista. Toivottavasti pääsen joululomalla palailemaan pikkuhiljaa taas juoksun pariin, kaipuu juoksulenkille on jo kova! :)
    Ehdottomasti kiinnostais yhteislenkki jos vauhti on rauhallinen! :) Mulla juoksuvauhdit ollut vasta yli 7:00min/km luokkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisitpa päässyt mukaan, mutta teit kyllä fiksun päätöksen, kun lepuutit vielä <3 Kyllä se siitä! Toivottavasti tänään sujui lenkki hyvin! :) Hyvä tietää, että yhteislenkki kiinnostaa ja vauhti on ihan varmasti rauhallinen! :)

      Poista
  10. Minulle on nyt tätä sinun blogiasi lueskellessa tullut pakottava tarve päästä kokeilemaan juoksemista. Hiukkasen sitä kokeilinkin jo USAn reissulla kesällä kun yritin pinkoa mieheni perässä parilla lenkillä, erittäin kiva tapa tutustua lähiympäristöön. Yhteinen juoksuharrastus lopahti kuitenkin siihen. Yritin löytää kirjoituksistasi vinkkejä aloittelijalle, mutta ei osunut silmään. Onko sellaisia täällä jossain, mistä löytäisi hyviä vinkkejä, miten juoksuharrastusta voisi aloitella talvella jne. aapuuuva :) Toivottavasti tämä innostus ei mene ohi, ennen kuin pääsen konkreettisesti tekemisen makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ansku! :Hihii, kiva kuulla, että juoksuinnostus on syttynyt! Varoituksena vaan, että siihen saattaa jäädä koukkuun! ;) Juosten on tosiaan hauskaa tutkia reissun päällä uusia paikkoja! :) Hmm..Olenhan minä postauksia kirjoitellut vaikka mitä juoksuun liittyen ja esimerkiksi ekalle puolikkaalle treenaamiseen, mutta nyt ei osu silmiin tai tule mieleen postausta juoksun aloittamisesta.. Voit lukea mun oman juoksutarinan täältä: http://candyontherun.blogspot.fi/p/juoksu.html ja siinä sivuan vähän omaa juoksun aloittamistani :) Sanoisin, että alkuun hanki ainakin hyvät, itsellesi sopivat juoksukengät ja sitten vaan ovesta ulos ja liikkeelle. Alkuun kannattaa vaikkapa vuorotella kävelyä ja hölkkää ja vähitellen pidentää sitten juostavaa matkaa. Koita pitää vauhti sellaisena, että pystyisit puhumaan hengästymättä, silloin syke pysyy tarpeeksi alhaalla. Juoksutekniikkaan liittyen löytyy paljon tekstejä, kun googlailee :) Tsemppiä juoksuharrastukseen, toivottavasti pääset kunnolla tekemisen makuun! Kerro sitten miten sujuu! :)

      Poista
    2. Täytyykin suunnata kenkäkaupoille. :) Pidän sut ajan tasalla ;)

      Poista
  11. Oli taas niin huikeeta eilen! Juoksu ja hyvä seura ja hiljainen metsä... voisko hei olla parempaa? ;) Ehdottomasti oon kyllä mukana yhteislenkeillä, jos vain aikatauluihin sopii! Porukalla juokseminen on niin kivaa, ja tekee hyvää myös juosta muuta vauhtia, kun sitä ainaista "yhden vaihteen juoksuvauhtia" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli kyllä super huikeeta eilen!! <3 Kiitos vielä sulle ihana karttatonttu!! :) Ja kiva kuulla, että oot mukana, jos sopii aikatauluun! Koitan miettiä päivän hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan! :)

      Poista
  12. Yhteislenkille, check! Mutta matka on sitten toinen kysymys koska tekstien perusteella juoksette pidempiä lenkkejä kuin mihin olen tottunut :D Tai juoksenhan minäkin kymppejä mutta tasaisella pururadalla. Noh, challenge accepted - I´m in! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tuut messiin! <3 Ois huippua tavata! Katsotaan se yhteislenkki sellaiseksi sopivan mittaiseksi ja vauhdilliseksi kaikille mukaan tulijoille! :)

      Poista
  13. Polkujuoksu on kyllä aivan mahtavaa! Kiteytit tuossa tekstissä niin hyvin sen hyödyt ja ihanuudet, että mä en niitä ala enää tässä luettelemaan! Tää sun blogi on mulle nyt uudempi tuttavuus! Oon tietänyt sut aiemmin vain Instagramista enkä tiennyt, että kirjoitat blogiakin :) Kivoja tekstejä. Luin nyt kertaheitolla useampiakin sun juttuja!

    Kyllähän bloggaaja elää kommenteista :) Ainakin osa meistä! Mä tykkään ja arvostan itse todella paljon kommentteja ja koitan vastata niihin aina mahdollsiimman nopeasti.

    Yhteislenkki on loistava ajatus ja tulisin minäkin mielelläni mukaan, jos sinne vain mahtuu miehetkin mukaan :)

    Jatka hyviä juttujasi. Näitä on ilo lukea!

    Tuukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei Tuukka! :) Welcome welcome, kiva, että löysit tänne! :) Mä muistan kun löysin sun blogin joskus (viime keväänä?) niin luin sillon sun kaikki jutut samalla kertaa Tukholmaan treenaamisesta :D Polkujuoksu on mulle tämän syksyn tuttavuus, ja se on kyllä ihan vienyt mennessään! Niin huippua! Mitä kommentteihin tulee; onhan se vuorovaikutus tosi kivaa! Ei täällä yksin jaksaisi kirjoitella :) Ja tuut ehdottomasti meidän messiin yhteislenkille, olisi hauska tavata! Kiitos ja samoin!

      Poista
  14. minäkin mielelläni yritän päästä yhteislenkille,se olis kivaa!hannankin lenkeille olen yritttänyt päästä,mutta aina on tullut jotain.porukassa on kivaa lenkkeillä!
    mukavalta taas näyttää teidän reitti.mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Merituuli! Hieno juttu, jos pääsisit mukaan yhteislenkille! Huippua, täällä vaikuttaisi olevan useampi innokas, joten eiköhän sellainen sitten pidä järkätä :) Mukavaa joulunodotusta sinne myös!

      Poista
  15. Mää tuun yhteislenkille myös. Kipitän perässä pikakävelyä, jos juoksuaskel ei luista ;) Tosi kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Huippua! :) <3 Mä alan suunnittelemaan sopivaa päivää ja ilmoittelen sitten :) Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!

      Poista
  16. Oli kyllä ihana polkulenkki lauantaina :) Ja loistoseuraa! Sä olet niin mahtavan energinen ja positiivinen, että tällainen luonnostaan vähän mörrimöykky kanssajuoksijakin piristyy :D

    Yhteislenkki kiinnostaa periaatteessa, mutta varsinkin asvaltilla luulen, että olen ihan liian hidas teidän nopeampien kyytiin :D metsässä pystyn edes vähän kompensoimaan polkujuoksutekniikalla... mutta jos järjestetään joku etanaryhmä, niin ehkä uskaltaudun mukaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kaisa! :) Voi kiitos :D Tosi energinen ja myös hyvä kiljumaan ja kiroilemaan kun astuin ties minne ja jalat kastui :D Oli kyllä super hauska yhteislenkki taas poluilla ja kiva, kun ollaan tutustuttu noiden Hannan lenkkien kautta :) Mun järkkäämällä yhteislenkillä olisi varmasti ihan rauhallinen vauhti, ilmoitan sen kyllä etukäteen ja koitan miettiä sen sellaiseksi, että olisi sopiva mahdollisimman monille, joten rohkeasti mukaan vaan :) Ihanaa joulunaikaa sinne!!

      Poista