tiistai 2. joulukuuta 2014

Täydellinen vapaapäivä: brunssia, ystäviä, auringonlasku & otd!

Saatiin viime sunnuntaina brunssikutsu ystäväpariskunnan luokse. Oli aivan ihanaa mennä sunnuntaina valmiiseen pöytään, ja vieläpä rennosti kyläilemään heidän kotiinsa vs. johonkin täyteen brunssipaikkaan. Kiitos vielä J & K kutsusta, ja ihanien herkkujen valmistamisesta! :)




Alkuun nautittiin Mimosat, eli 1/2 lasia kuoharia ja 1/2 lasia tuoremehua. Maistui, jopa tällaiselle "ei niin kuoharin ystävälle", sillä tuoremehu teki juomasta ihanan makean.



Pöytään oli katettuna muun muassa croissantteja, itse tehtyjä sämpylöitä, piirakkaa, nakkeja, lihapullia, vihanneksia, juustoa, leikkeleitä, hedelmiä ja pekonia! Ihan mieletön määrä ihania herkkuja! :)





Kaikki maistui aivan ihanalta, ja oli hauskaa samalla höpötellä rauhassa ja vaihtaa kuulumisia! :) Kotisunnuntai brunsseista voisi tehdä ihan perinteen, niin mukavaa oli!


Ja jälkkäriksi syötiin kotitekoisia pullia! :) Kotona leivottua pullaa ei kyllä voita herkullisuudessaan kovin moni!


Masut täynnä herkkuja, brunssin jälkeen suunnattiin vielä katsomaan rantaan auringonlaskua! <3 Hihkuin ääneen, kun aurinko tuli hetkeksi sunnuntaina esiin, ja tiesin, että auringonlasku tulee olemaan upea, ja niinhän se olikin. 







Kun oli kuvaaja mukana niin pyysin ottamaan muutaman kuvan, kun mullakin oli kerrankin päällä muuta kuin juoksuvaatteet! ;) Mutta (asu)kuvissa pönöttäminen oli tosi hassua! :D En osaa olla yksin kuvissa normaalisti, ellen ota kuvaa itse, enkä silloinkaan kyllä taida olla normaali, mutta selfieissä sillä ei niin ole väliä, hehe! Mutta taidan jatkossa jättää nämä hommat niille, jotka ne osaa. Hatunnosto siis kaikille muotibloggareille, se ei tosiaan ole niin helppoa, miltä ehkä näyttää! :) 




Onko joku muu treeni/liikunta/hyvinvointibloggaaja koittanut leikkiä muotibloggaajaa hetken ajan? Miten sujui? :) -->Mä taidan pysytellä niissä lenkillä otetuissa hämärissä #runfie :ssa! ;) 

Mukavaa tiistaita! 

Käykäähän muuten kurkkaamassa Touhukalenteri, jos ei vielä ole tuttu! :) Ihanaa kun ihmisiä aktivoidaan liikkumaan! Touhukalenterin kunniaksi minä ainakin pidän myös: #hissitönjoulukuu eli portaita mennään aina kuin mahdollista! :) 

-Karoliina

Seuraa myös Instagramissa @candyontherun!

14 kommenttia:

  1. Osaan kyllä olla kuvissa melko hyvin, mutta en osaisi julkaista niitä blogeissa. Se vähän vierastuttaa:) Eli en oo kokeillut leikkiä muotibloggaajaa, ei musta kyllä sellaista saiskaan. Vaatteet on mitä sattuu ja joskus mieski kysyy "lähetsä siis noilla kamoilla ulos". Joojoo, kyllä tuulipuvunhousut kelpaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Tuulipuvunhousut/verkkarit on varsin tuttu asu täällä myös! ;) Ei niissä mitään vikaa ole, ihanan rennnot! <3

      Poista
  2. Ihania auringonlaskukuvia! Toivottavasti nyt joulukuussa tuo aurinko ehtis pilkistää esiin vähän useammin kuin marraskuussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli ihana auringonlasku!! :) Älä muuta sano, luin jostain, että marraskuussa paistoi yhteensä koko kuukauden ajan (oliko se) 13h!!!! No siltä se tuntuikin, hitsi vieköön! :D Aika synkkää! Toivotaan joulukuulle paljon aurinkoisia päiviä! :)

      Poista
  3. Mikä toi valoilmiö on? Mä onnistuin missaamaan sen sunnuntaina, kun olin ihan väärässä kaupungissa.. jokseenkin ikävä sitä möllykkää!!!

    Ihania kuvia leppoisasta vapaapäivästä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se on iiiiihana ystävämme aurinko, joka hieman turhan harvoin tällä hetkellä vierailee täällä Funlandissa! ;) Kiitos, tollaisia sunnuntaita voisi olla joka sunnuntai!

      Poista
  4. Kuulostaa kyllä just ihanalta päivältä! :) kotibrunssi kavereiden kans on superkiva idea. Valokuvattavana oleminen ei ole mun vahvuus ja muutenkin jotenkin arastelen laittaa kauheasti kuviani julkiseen nettiin, vaikka onhan niitä jo jokunen tässä blogimatkan varrella lipsahtanut ;) Kerran julkaisin blogissa "muotikuvia" :D, kun kävin etsimässä kaason mekkoa itselleni ja räpsin pukuhuoneessa eri vaihtoehdoista kuvia. Se oli niiiin outoa :D Ihana auringonlasku ollut tosiaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Juu, valokuvien laittamisessa nettiin pitää tietysti käyttää jotain järkeä, ja itsellänikin on siihen kyllä tietyt rajat, mutta jollain tapaa koen netin myös nykyään aika arkipäivänä. Sosiaalisessa mediassa jaetaan itsestään sellaista kuvaa kuin halutaan jakaa, ja se on ihan ymmärrettävää. Hihiii,mä haluan nähdä sun muotikuvat!!Ja hei muistanhan mä sen yhden kuvan susta siinä ihanassa takissa!! Se oli varsin hieno muotikuva! :) Lisää auringonlaskuja odotellessa, kivaa viikkoa!!

      Poista
  5. Ihania kuvia ja niin ihana oli sunnuntai sielläkin <3

    http://blogit.fit.fi/sairaankaunismaailma/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiiii, kiitos! <3 Oli kyllä aivan ihana sunnuntai! :) Huomennakin pitäisi näkyä aurinko, jee!

      Poista
  6. Kun viettää 8-10h päivässä smurffina (eli vaaleansinisissä, roikkuvissa työvaatteissa), tunnin tai pari urheiluvaatteissa, hetken kollareissa sohvalla ja loppuajan yöpaidassa niin asukuvat jää aika vähiin... :D sitten joskus kun oikein laittautuu, niin unohtaa ottaa ne kuvat! :D
    ps. ihana aurinko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ymmärrän oikein hyvin!! :) Mullakin on useimmiten kotivaatteet/treenivaatteet! Töissä ja koulussa tietysti jotkut vähän siistimmät, mutta mieluiten viihdyn rennoissa sporttivaatteissa, joten ei asukuvista tälläkään tule joka viikkoista juttua! ;)

      Poista
  7. Ihanalta kuulostaa ja nam mitä herkkuja pöytä pullollaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Herkut oli tosiaan kohdallaan sunnuntaina! :)

      Poista