perjantai 23. tammikuuta 2015

Perjantai perjantai -kuulumisia viikolta!

Jeee! Perjantai! Kuka muu on innoissaan, käsiä ylös? Hihii! Perjantain kunniaksi vähän kuulumisia tältä viikolta ja varsinainen sillisalaattipostaus, mutta koittakaahan kestää!


  • Kävin tiistaina hieronnassa ihanalla vakkarihierojallani Sannilla, ja voi että mulla oli jalat kokonaisvaltaisesti jumissa! Auts! Sanni hienovaraisesti vihjaisi, että nyt pitäisi kaivella se foam roller esiin vähän useammin ja hieronnan jälkeen olenkin tehnyt työtä käskettyä. Hyvä puoli oli se, että mikään yksittäinen kohta jaloissa ei ollut enemmän jumissa, vaan jumi oli kaikkialla..buu. Mutta hieronta teki tosi hyvää! Onneksi on tollaisia huippuja tyyppejä, jotka saa mun kropan aina parempaan kuntoon kuin ennen hoitoa! <3 Kiitti Sanni!

  • Käytiin tänään Milan kanssa ihanalla aamulenkillä, ja Mila sai juosta vapaana pitkän matkaa! Se kasvaa ihan hurjaa vauhtia ja ylettää tällä hetkellä vähän liian moneen paikkaan viemään tavaroita! ;)


  • Keskiviikkona oli gradun ensimmäinen seminaariesitys, jossa esitin tutkimussuunnitelman. Palautetta tuli melko paljon, jonka myötä tein oivalluksia tutkimuskysymysten suhteen ja uskon, että oikea linja alkaa vähitellen löytyä. Muuten gradussa on nyt menossa se nihkein vaihe; lähteiden etsiminen ja lukeminen. Ei kivointa hommaa, mutta eipä auta kuin painaa.
  • Tiistai-aamuna oltiin koulukavereiden kanssa aamiaisella Fazerilla! Fazun aamiainen maistuu kyllä aina ja tyttöjen kanssa oli kiva höpötellä aamiaisen äärellä. 

  • Tänään tein lounaaksi salaattitortilloita! Nam! Lidl:stä ainakin saa tätä Cosmopolitan-salaattia, joka toimii "tortillana" tosi hyvin ja maistuukin hyvältä! Täytteenä on kurkkua, broccolia, paprikaa, porkkanaa, kinkkua ja fetaa. Lisäksi vähän salaattikastiketta! :) 


  • Mila on myös alkanut sisustaa meillä uudelleen. Se raahaa makkarista omalta paikaltaan kaiken mahdollisen olkkariin..peitot, tyynyn, lelut..yleensä illalla klo 21 jälkeen alkaa puuhailut ja pikkuneidin toimintaa on hauskaa seurata..niin kauan kuin se kohdistuu sille sallittuihin tavaroihin! ;) 



  • 2 viikon päästä lähdetään Floridaaaan! :) Odotan niin kovasti aurinkoon pääsyä! Ihanaa! Alla oleva kuva on viime vuoden reissulta. 




  • Ennen Floridaa, ehditään kuitenkin vielä piipahtamaan Tukholmassa! :) Reissuja on kertynyt aika mukavasti tälle alkukeväälle, kun syksy tuli painettua kotimaan kamaralla, mutta mikäs sen ihanampaa. Matkailu on ihan parasta! <3

  • Huomasitteko tämän? Uusi 17km juoksutapahtuma 15.8.2015! Samana päivänä kuin HCM! Lisäinfoa löytyy täältä




Sellaisia random-juttuja tältä viikolta! Viikonloppuna on luvassa juoksua, kavereiden näkemistä ja laatuaikaa rakkaiden kanssa. Akkujen latausta siis! Palaillaan sunnuntaina viikon treenien kanssa ja katsotaan miten eka "virallinen" maratreeniviikko meni! Hauskaa, että teitä on niin monta, jotka myös treenailee kohti jotain maratonia tänä vuonna! :)

Kerro jotain  sun kuluneesta viikosta? Mitä sulla on viikonloppusuunnitelmissa? Onko tiedossa reissuja keväälle?

Kivaa viikonloppua! <3

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

14 kommenttia:

  1. Tuli noista salaattitortilloista mieleen kun ehdotin miehelleni,että tehdään sellaisia.Hänen vastaus oli,että "joo saat niistä hienoja kuvia blogiisi mutta muuten kuulostaa aika hifistelyltä".:D

    Huomenna tiedossa Vauhtisammakon järjestämä 2,5h juoksulenkki ja sen jälkeen hieronta. Muuten viikonloppu menee lähinnä kotia siivotessa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! :D Sun mies on oikeassa, niistä saa hienoja kuvia! ;) Mutta ei ne kyllä kovin hifistelyä mun mielestä ole vaan jopa helpompia kuin perustortillat! :) Oiiiih, kuulostaa ihan täydelliseltä lauantailta: pitkis + hieronta! Nauti! Ja siivoilustakin tulee hyvä mieli, kun se on saanut hoidettua! Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Oi Floridaan! Itsellänikin koittaa vähän yli kuukauden päästä ensimmäinen reissuni ikinä sille suunnalle! Olisi kiva kuulla sun vinkkejä liittyen Floridaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Nina! Minnepäin Floridaa olet menossa? :) Oon joitakin postauksia kirjoitellut sieltä muun muassa tämän: http://candyontherun.blogspot.fi/2014/01/matkavinkkeja-floridaan.html Ihanaa päästä auringon alle :) Kivaa viikonloppua sulle!

      Poista
  3. Kiva viikko sulla ja tsemppiä lähteiden etsintään. Mulla on ollut aika rankka viikko. Jotenkin kiire koko ajan ja treenitkin vähän miten sattuu enkä ole edes blogia ehtinyt kirjoittaa. Onneks kohta alkaa juoksukoulu niin saa vähän jotain runkoa taas treeneihin. Huomenna ajattelin juosta jonkun vähän pidemmän lenkin iltapäivällä. Harmi kun en Hannan blogilenkille pääse. :/. Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos…tsemppiä tarvitsenkin kovasti! Huoh, mitä hommaa :( Tsemppiä sullekin! <3 Jotkut viikot on vaan tollasia, mutta onneksi nyt on viikonloppuna ja toivottavasti pääset tekemään hyvän lenkin huomenna :) Ihan hassua, että se juoksukoulu alkaa kohta! Mä oon ajatellut, että helmikuun alkuun on piiiitkä aikaa ja nyt se on jo käsillä! :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  4. Voin niin samaistua noihin fiiliksiin, mitä gradun tekeminen sulle herättää. Itellä opparin kirjoittaminen menossa ja välillä meinaa pää räjähtää sen kanssa! :D Tsemppiä urakkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi!! :) Muistan kyllä myös opparin kanssa, että tää vaihe oli kaikista tuskastuttavin, kun yrittää etsiä hyviä lähteitä ja samalla etsii sitä punaista lankaa, johon tarttua! Sitten kun siitä saa kiinni, niin homma lähtee rullaamaan hyvin! Sitä odotellessa! Tsemppiä sullekin ja kivaa viikonloppua! :)

      Poista
  5. Perjantai wuhuu!! Eikös voitas taas huomenna lähteä Vierumäelle?! :D Hyvä kun kirjotit hieronnasta, ois nimittäin aika lailla tarvetta mennä kans! Selvisin Vierusta suht hyvin, mut jalat ovat menneet ihan tukkoon eilisestä Hannan hikitreenistä ja aamun kyykkytekniikkatreeneistä pt:n kans...Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, joka viikonloppu vois lähteä Vierulle!! :) Haha, ei kyllä ehkä jaksaisi! :D Joo, sama täällä..jalat ja pakarat aikas jumissa, mee ihmeessä hierontaan, tekee hyvää ja kipeätä! Kivaa sunnuntaita! <3

      Poista
  6. Vitsit, Mila on niin söpö <3!! On se kyllä kasvanut hurjasti!! Kohta on pakko tulla katsomaan sitä! Ihanaa viikonloppu Karkki, toivottavasti nähdään huomenna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mila on ihana! <3 Jooo, sun pitää tulla tänne juoksemaan niin näät sen sitten samalla! :) Kiitos vielä eilisestä polkulenkin järkkäilystä ja kivaa sunnuntaita! <3

      Poista
  7. Jaiks, kaks viikkoa. Se ei oo pitkä aika kun oot jo lämmössä nauttimassa samoissa maisemissa melkeen kun mistä mä juuri tulin! ;) Luulin jo muuten Instasta jostain kuvasta, että lähdit jo ja oli pakko tulla kastomaan, että näinkö yön aikana jotain unta vai mistä mä niin kuvittelin. Hih. Täällähän sä vielä ootkin :)

    Olikin viikon jutut jäänyt sulta lukematta, nyt alan selaamaan kaikkia rästi tekstejä läpi. Ihana sunnuntai, kun ei oo mihinkään kovaa kiirettä. Luksusta tällänen vapaa-aika. Kivaa päivää sinnekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippppaa <3 Juu, ei olekaan, 2 viikkoa menee ihan hurauksessa! Ihanaa! :) Voi että, nauti nyt vapaasta sunnuntaista!! Voin kuvitella, että samaan aikaan uusi duuni ja remppa on aika paljon hässäkkää! Mutta sitten kyllä osaa arvostaa ihania vapaa hetkiä tosi paljon! :) Nautinnollista vapaapäivää! <3

      Poista