torstai 26. helmikuuta 2015

Ryhmäliikuntaa & ensimmäinen Sykesport Goes HCR-video!

Heippa! Kivaa torstaita! Melkein viikonlopussa ollaan jo! :) Viikko on jatkunut täällä liikunnan puolesta  ryhmäliikuntatuntien merkeissä, kuten tiistaina suunnittelin. Eilen kävin Esportilla Bodypumpissa ja tänään spinningissä. Tässä saattaa käydä niin, että pääsen taas ryhmäliikuntatuntien makuun juuri, kun kortti loppuu, sillä sen verran mukavaa on ollut tunneilla käyminen pitkästä aikaa! Syy kortista luopumiseen nyt helmikuun lopussa on tosin ollut se, että olen kaiken kaikkiaan käynyt tunneilla todella vähän, enkä kokenut enää järkeväksi maksaa kuukausimaksua. Onneksi kortin voi kuitenkin hankkia takaisin myöhemmin, jos siltä tuntuu. Kotonakin saa kivoja treenejä tehtyä, kun näkee hieman vaivaa ja välineitäkin niihin löytyy. Kotitreeneissä tuleekin olemaan mukavaa treenihaastetta maaliskuulle, joten niistä kirjoittelen varmasti maaliskuussa lisää! 

Kotitreeneissäkään ei tarvitse treenailla yksin! ;) 
Sykesport Goes HCR-nettisarjan ensimmäinen jakso ilmestyi tänään! Jaksossa kerrotaan tekemästämme liikeanalyysista Respectalla ja esitellään meidät mukana olevat juoksijat. Käykäähän kurkkaamassa! :) 


Lisäksi muistutuksena vielä, että lauantaihin 28.2 mennessä on mahdollista tilata ICE-turvarannekkeita Uniikkilandian verkkokaupasta -20% alennuksella koodilla Karoliina. Katso tästä juoksijan turvallisuutta käsittelevästä postauksesta lisätiedot! :)

Mikä on tällä hetkellä suosikki ryhmäliikuntatuntisi? 

Mukavaa loppuviikkoa!

-Karoliina 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

11 kommenttia:

  1. Hei hyvä kun muistutit! Täytyy laittaa tilaus! Oli kiva video :). Mäkin ehdin harvoin käymään Elixiassa mutta en oo halunnut luopua kortista kuitenkaan koska haluan että mulla on se vaihtoehto mennä kuitenkin jos haluan. Ja esim nyt varmaan joutuu juoksua korvaamaan spinnillä hetken kun tää jalka rauhottuu ni pääsee sit ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Jee, että tilasit sen, hyvähyvä! :) Joo, ymmärrän hyvin sen, että pitää salikorttia vaihtoehtona juoksutreeneille ja tällä hetkellä se olis mullekin ihan paras vaihtoehto, mutta toistaiseksi pitää pärjäillä ilman! Kivaa sunnuntaita! :)

      Poista
  2. Olispa mielenkiintoista päästä tuohon liikeanalyysiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi mielenkiintoista eli mee ihmeessä, jos joskus tulee tilaisuus! :)

      Poista
  3. Hyvin vedetty! Seuraavia jaksoja odotellessa! :D Kotitreeneistä tuli mieleen; testasin just Fitnessblenderin uusimman jumpan, oli aika kiva! http://www.fitnessblender.com/videos/1000-calorie-workout-strength-hiit-cardio-and-abs-workout-to-burn-1000-calories > suosittelen^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Krista! Kiitos paljon!! Ja jee, kiitos myös vinkistä, täytyykin tsekata toi video! :) Kivaa sunnuntaita! :)

      Poista
  4. Nyt vasta ehdin tuon videon kurkata, mutta vitsit miten luonteva siinä olet! Mahtavaa, että olet päässyt tällaiseen juttuun mukaan - saat varmasti kivasti intoa ja uusia vinkkejä juoksuun! Ja samalla innostat jokusta muutakin :) Ps. Suhun on tarttunut vähän Floridan aurinkoa! Toivottavasti mäkin saan Thaimaasta vähän väriä pelkän kärvähdyksen sijaan :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiina! <3 On kyllä tosi kiva projekti ja onneksi HCR:ään vielä hyvin aikaa niin saan toivottavasti tämän kropankin kuntoon siihen mennessä! Tuo on varmasti mielenkiintoinen projekti seurata kaikille juoksusta innostuneille! Eiköhän suhun tartu ihan reilusti väriä Thaimaasta! :) Siellä varmaan lomakuume vain kasvaa, ihanaa!! :)

      Poista
  5. Olipa kiva tuo video. Osaat olla niin luontevasti! :)

    VastaaPoista