sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Melkein normaali treeniviikko!

Sunnuntaimoikkaukset saaristosta! :) Täällä ollaan vietetty viikonloppua kahden pienen karvakorvan ja vanhempieni kanssa. Tultiin perjantaina alkuillasta ja automatka meni istuessa pikkutytöt kainalossa! Mila etenkin tulee ihan kiinni kylkeen ja pysyy siinä koko matkan..Ihan söpöä, mutta perillä olin ihan valmis irtautumaan tästä hodarista ja saamaan hieman omaa tilaa! ;) 


Viikonloppu on mennyt rennoissa merkeissä: ulkoilua, saunomista, hyvää ruokaa, tv:n katsomista, nukkumista jne. Mieli lepää ja on ollut ihanaa viettää rauhallista viikonloppua taas hektisen viikon jälkeen. Tällä viikolla olen päässyt melkein normaaliin treenirytmiin, josta olen tosi iloinen. Kyllä se liikkuminen vaan tekee niin hyvää sekä henkisesti että fyysisesti! :) 


Melkein normaali treeniviikko on tarkoittanut muutamaa lihaskuntotreeniä, kahta juoksulenkkiä (6km ja 12km), ratsastustuntia sekä päivittäisiä kävelylenkkejä. Tiistaina juoksin töiden jälkeen tuon 6km lenkin ja perjantaina aamulla "pitkiksenä" 12km. Kumpikin lenkki sujui mukavasti ja jaloissa tuntui hyvältä! :)


Perjantain keli oli muutenkin ihan mieletön ja juoksin osan lenkistä t-paidalla! Woop! :) Sieltä ne tosikeväiset juoksukelit tulevat!! Ja HCR:ään on aikaa enää 3 viikkoa! Ihan uskomatonta, kuinka aika on mennyt niin nopeasti! Kannattaa muuten Instagramissa ottaa seurantaan @helsinkicityrun ja hankkia sieltä viime hetken motivaatiot jakamalla myös omia treenikuvia #hcr2015 ja #helsinkicityrun. Viime aikoina myös #juoksu on ollut super suosittu ja huomaa, että monet ovat alkaneet taas juosta, kun kelit ovat lämmenneet! :) 

Lupasin myös jakaa teille Stellar Stories-blogissa julkaistun haastatteluni, joka on ihanasti otsikoitu "How to be a happy runner", kannattaa käydä kurkkaamassa! Juttu on mielestäni tosi kivasti kirjoitettu, kiitos vielä Betina ja Tintti! :) 


Kivaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa! :) Miten teidän treeniviikko sujui? Oliko joku avaamassa kisakautta Länsiväyläjuoksussa, Espoossa? 

-Karoliina 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

14 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi ihanasta ja inspiroivasta aamupäivästä sekä mahtavista vinkeistä! Olet meidän ehdoton juoksuidoli :)

    Halauksin, Betina & Tintti / Stellar
    www.stellarstories.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille! <3 Oli kyllä niin kivaa höpistä juoksujutuista ja muutenkin! :) Ehkä juoksun jälkeen mun lempipuuhaa, haha! :)

      Poista
  2. Meitsi oli! Elämäni ensimmäinen Länsiväyläjuoksu ja tykkäsin kovasti reitistä. :) Juoksin matkan rennon leppoisasti ja pääsin maaliin aikaan 1:58:44. Olen tyytyväinen. :)

    T. Saltsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, huippua!! :) Mä olin viime vuonna ja muistan, että reitti oli kyllä tosi kiva! Hyvin juostu! Hauskaa vappua! :)

      Poista
  3. Ihanaa Karkki, että oot päässyt lenkkeilemään auringonpaisteeseen ja saanut palautettua liikunnan normaalille tasolle! Kyllä se pitää vireyden yllä! Voih, saaristossa vietetty viikonloppu kuulostaa huisille ja rentouttavalle. Ja en kestä noita karvakavereita sun sylissä, voi suloisuus!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kiitos! :) Karvakorvat on kyllä suloisia! <3 Ja saaristossa on aina yhtä ihanaa!! :) Kivaa vappua Hanna!! :)

      Poista
  4. Hodari! Hahah! Kiva, kun olet päässyt juoksemaan ja liikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep! Mä olin se nakkimakkara siellä hodarisämpylöiden välissä! ;) Hauskaa vappua!!

      Poista
  5. Voihan muru miten koisu on kasvanut! :) Ja voi jukra miten kivaa on käydä juoksemassa illallakin, kun pimeys ei enää vaivaa. Pääsisipä useammin lenkille jo aamupäivällä.. Viikonloppuisin onneksi ja aamulla tietty koiran kanssa pääsee päivittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, Mila on kasvanut ihan hurjasti! :) Näyttää jo ihan flatilta eikä pikkupennulta! Aamupäivälenkit on kyllä munkin suosikkeja! Onneksi pystyn niitä taas toivottavasti ottamaan ohjelmaan, kun aikataulut on gradun kanssa vähän joustavampia kuin työpäivinä! Kivaa vappua Jossu! :)

      Poista
  6. Hyvin sinuun osuva, tuo haastattelun otsikko :) mukava kuulla, että reenit sujuu taas !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni! :) Mä en tiennyt ollenkaan, mitä otsikoksi tulee, mutta se oli kyllä tosi kiva! Hauskaa vappua sinne! :)

      Poista
  7. Moikka! Kävin juoksukenkä ostoksilla taannoin.
    Asicsin gel nimbukselta ei löytynyt pieniä kokoja
    ja tarjosivat jotain new balance juoksukenkää.
    Jäin miettimään asiaa ja kengät jäi vielä kauppaan
    koska en halua tehdä hätiköityä päätöksiä asiassa.
    Saishan niitä gel nimbuksia netistäkin tilattua?
    Tietäs vaan oikean koon normaalisti mulla on jalka 36.
    Juostessa täytyy kengässä olla liikkumatilaa varpaille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Suvi! Nimbuksia saa varmasti tilattua netin kautta ja voi löytyä hyväänkin hintaan, kun vähän googlailee! Itse en tosin suosittele netin kautta tilaamista ellei ole tuttu kenkä ja malli, sillä Nimbuksetkin ovat välillä jalassa eri tuntuisia…itse olen niitä testannut useampaa mallinumeroa ja toiset vaan tuntuu jalassa paremmalta kuin toiset! Välillä kenkään myös tehdään jotain pieniä muutoksia, jotka saattavat muuttaa sen istuvuutta myös. Itse olen tosi tarkka juoksukenkien istuvuudesta, kuten ehkä huomaa! ;) Kysyitkö olisiko heidän mahdollista tilata pienempää kokoa sulle sinne kauppaan niin pääsisit kokeilemaan? :)

      Poista