sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Toukokuussa tapahtunutta!

Heippa ja aurinkoista toukokuun vikaa päivää! Minne se kuukausi taas vierähti? Ja huomenna alkaa virallisesti kesä! Ihanaa! <3 Ihan uskomattoman nopeasti on aika mennyt. Ajattelin, että olisi kiva kurkata hieman taaksepäin ja katsoa, mitä toukokuussa onkaan tullut tehtyä! :) Osa jutuista onkin jo näkynyt blogissa aikaisemmin, mutta osa ei vielä tänne ole päässyt..

Toukokuun alussa jaettiin meidän vauvauutiset myös täällä blogilandiassa. Oli ihanaa päästä kertomaan asiasta, sillä se oli tietysti itsellä jatkuvasti mielessä ja vaikutti myös luonnollisesti muun muassa treeneihin. Nyt tiistaina tulee täyteen 19. raskausviikko ja reilun viikon päästä saadaan toivottavasti rakenneultrassa tietää onko tulokas tyttö vai poika. Luonnollisesti 100% varmuutta asiasta ei saada, mutta ainakin ehkä 90% varmuus! :) Jännää! 


Toukokuun toisena viikonloppuna pidettiin hauskaa tyttöporukalla polttareissa. Ohjelmaan kuului brunssia, seikkailurataa joukkueina, mökkeilyä, hyvää grilliruokaa, saunomista ja paljuilua. Meillä oli vuokrattuna Kuusiston Kruunun saunatila Kaarinassa, jossa mahtui nukkumaan hyvin 8 ihmistä ja saunatilat sekä palju olivat todella toimivat. 




Lasissa oli tietysti alkoholitonta juhlajuomaa! :) 

Toukokuun toisella viikolla aloin tekemään haastatteluja graduani varten. Vierailut elintarvikeyrityksissä eivät ole hullumpia, kun mukaan saattaa saada tällaiset herkkusatsit! ;)




Toukokuun kolmas viikonloppu olikin HCR-viikonloppu! Tapahtuma oli onnistunut ja samalla tuli juostua omalla kohdalla hyvin todennäköisesti viimeinen puolikas vähään aikaan. Parasta oli nähdä juoksukavereita ja fiilistellä hyvää meininkiä! :) Tapahtumapöhinää tulee kyllä ikävä, mutta onneksi juoksu ja kisat ei häviä mihinkään, vaikka niistä pitäisi hetken tauko ottaakin. 



Toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna juhlittiin ihanissa häissä! Onnittelut vielä Pia ja Janne!<3 Tämä on ehdottomasti hääkesä, sillä edessä on vielä kolmet häät kesän aikana! :) 

Selfie tyylikkäästi roskiksen kanssa matkalla kirkkoon! ;) 

Saippuakuplia <3

Haha! Hauska tehtävä, mutta täytyy sanoa, että epäonnistuin siinä ja sain kerättyä vain muutamat selfiet ennen kuin kännykän akku oli liian finaalissa... #fail

Super hyvää ruokaa! :) 


Hubby toimi bestmanina! :)

Jotta juhlahumu ei laantuisi niin toukokuun viimeisenä perjantaina juhlittiin rakkaan serkun valmistumista lähihoitajaksi! :) Onnea vielä Eppu! <3




Kaiken juhlan keskellä on toukokuussa tietysti ollut paljon arkisiakin juttuja! Mila on ollut mun parhaita "treenikavereita" ja sen kanssa ollaan kävelty monen monet lenkit. 7,5kk iässä Mila on jo ihan huippu tyyppi! <3 Enää ei oikein osaisi kuvitella elämää ilman tätä karvalasta, joka tuo jokaiseen päivään paljon iloa ja rakkautta lisää. 



Treenienkin puolesta toukokuu on ollut ihan hyvä! Eniten on varmasti tullut tehtyä kävelylenkkejä sekä lihaskuntotreenejä kotona. Juostua on tullut viikottain, mutta lyhyitä lenkkejä, 1-2kpl. Hankin myös kesäkuun loppuun asti Groupon-tarjouksesta salikortin Esportille, ja tarkoitus olisi käydä myös jonkin verran ryhmäliikuntatunneilla. Viime maanantaina kävin pitkästä aikaa spinningissä, mikä oli kivaa vaihtelua.  

Perjantaina käytiin vatsakummun kanssa juoksemassa reilun 6km lenkki. Juoksu ei tällä hetkellä jatkuvasti ole niin nautinnollista kuin ennen (kröhöm painonlisäys ja jatkuva vessahätä), mutta se ei myöskään tunnu inhottavalta/epämukavalta siinä mielessä, että se kannattaisi jättää kokonaan pois. Perjantainakin huomasin, kuinka positiivisesti juoksu vaikutti omaan oloon sekä henkisesti että fyysisesti. Toivottavasti juoksemaan pystyy vielä pitkään! <3



No niin...tulipahan pitkä postaus! :) Jos teillä on muuten jotain postaustoiveita niin saa kertoa! Mikä sulla on jäänyt päällimmäisenä toukokuusta mieleen? 

Kivaa sunnuntai-iltaa! 

<3: Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

PS Jos olet seurannut Candy on the Runia Blogilistan kautta niin huomioithan, että Blogilista lopettaa toimintansa 1.6.2015! Jatkossa voit seurata blogia muun muassa seuraavien palveluiden kautta: 

  • Bloglovin (tykkään itse tosi paljon seurata blogeja tätä kautta ja toimii myös hyvin kännykällä)  
  • Blogger
  • Facebook 
  • Follow by email: Tilaa uusimmat postaukset sähköpostiin blogin etusivulta! 

8 kommenttia:

  1. Tapahtumarikas toukokuu siellä! ❤ Tällainen kooste on varmasti kiva tehdä, niin tulee palautettua mieleen mitä kaikkea tulikaan touhuiltua! Monesti kun aika kiitää niin, ettei edes aina ehdi pysähtyä miettimään kaikkia kivoja tapahtumia ja sattumuksia. Ihana miten ootte saaneet Milasta tärkeen perheenjäsenen (ja lenkkikaverin!) ja ihanaa miten sun masu siellä kasvaa :) Energistä kesäkuun alkua ja nähdään pian ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tiina! :) Joo, ehdottomasti oli kiva tehdä tällainen, kun huomasi itsekin, että ohhoh, kuinka paljon kivoja juttuja toukokuussa olikaan! Pian me nähdäänkin, kivaa! <3

      Poista
  2. Ihania juttuja ja juhlahumua!:) Täällä toukokuussa päällimmäisenä jäänyt mieleen karhunkierros ja äitin kuuskymppiset. Niin ja Aurinko, joka LÄMMITTÄÄ!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juttuja sielläkin!! :) Karhunkierros oli varmasti ihan mieletön kokemus!! One day, mäkin haluan! :) Toivottavasti saadaan nyt kunnolla sitä lämpöä ja pian! Halauksia sinne! <3

      Poista
  3. Ootte ootte olleet ihan meidän lähellä polttareissa. Mulla on muuten tuo sama valkoinen jakku. Se on kiva. En voi kyllä kuin ihailla, että taitoit puolikkaani, Vau! Toukuusta mulle jäi päällimmäisenä mieleen tietty omat häät. Vieläkin on niin ihanaa tämä avioelämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna! :) Joo, niin ajattelinkin, että oltiin varmasti ihan teidän "huudeilla" sillon siellä Kaarinassa! Oli muuten kiva paikka se Kuusiston Kruunu :) Tykkään itse kanssa tosta jakusta, sopii hyvin juhlamekkojen kanssa ja muutenkin! Jee, hyvä, että avioelämä maistuu! <3 Ite en voi uskoa, kuinka nopeasti eka vuosi naimisissa onkaan mennyt ja kohta meillä on jo eka hääpäivä!! Say whaat :D Kun on kivaa, niin se aika menee nopeesti! Ihanaa kesäloman alkua opelle!! :)

      Poista
  4. Vitsit miten paljon hyvää mieltä tässä postauksessa onkaan <3 Ihanaa!! Oot ollut kauniina juhlimassa! Eikä, haluan nähdä Milan :) Koira-arki on varmasti mahtavaa, haluan itsekin kokea sen... Koirakuume täällä kasvaa ja kasvaa!!! Heh! Pian nähdään jee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! :) Oli kyllä kiva kirjoitella ylös noita tapahtumia niin tosiaan huomasi, että aikas kiva toukokuu on takana! Sun pitää ehdottomasti nähdä Mila!! <3 Ja jee, pian tosiaan nähdään ja päästään kunnolla vaihtamaan kuulumiset!! :) <3

      Poista