keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

National Running Day -juoksun juhlapäivä!

Tänään, 3.6 vietetään USA:ssa kansallista juoksupäivää eli National Running dayta! Mun puolesta voitaisiin tuoda juoksua juhlistava ja ylistävä päivä myös Suomeen! :) National Running dayn taustalla ovat ilmeisesti kaupalliset voimat (yllätys), mutta ajatus on kuitenkin hauska ja, jos se saa ihmisiä liikkeelle ja juoksemaan niin mikäs sen parempaa! Itsekin suunnittelin tänään juhlistavani National Running dayta juoksulenkillä, mutta työpäivän jälkeen reipas 45 minuutin kävelylenkki Milan kanssa ja 20 minuutin käsitreeni veivät tällä kertaa voiton. Pakaroissa tuntui vielä eiliset askelkyykkytreeni sen verran, että otetaan huomenna juoksun suhteen uusi yritys. 

Raskaana ollessa juokseminen ei enää ole aivan yhtä nautinnollista ja kepeää kuin aikaisemmin, mutta ihan samalla tavalla juoksun jälkeiset endorfiinit vaikuttavat ja saavat sekä mielen että kropan hyvälle tuulelle! On se juoksu vaan ihanaa! <3 

Kesäisiä ja kepeitä kilometrejä kaikille, jokaiselle omalla tasollaan ja vauhdillaan! Nautitaan juoksusta! :) 

Postauksen kuvat tämän vuoden juoksumuistoja! <3 

Juhlistitko National Running Dayta juoksemalla tänään? :) 

-Karoliina

Seuraa myös Instagramissa & Facebookissa

6 kommenttia:

 1. siis onhan kanelipullallekin oma päivä niin joku tasapaino pitää olla ;D itsekin bongasin tuon instan feedin täytyttyä toivotuksista, aiemmin en ollut kuullutkaan. Harmi että lepopäivän takia ei voinut lenkillä juhlistaa, mutta soin ajatuksen sille miten onnekas olen että saan juosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Jenkeissä tuntuu kyllä olevan kaikelle mahdolliselle joku päivänsä! Esimerkiksi huomenna on National Donut day! :D Balanssia tosiaan! ;D Se, että saa, ja pystyy juoksemaan on kyllä oikeasti onnekasta ja siitä pitää iloita! Kivaa viikon jatkoa sinne! :)

   Poista
 2. Munkin puolesta tuon juhlapäivän voisi tuoda Suomeen. Oot kyllä aika sissi, kun juokset ja liikut raskaana, vaikka eihän se mikään sairaus tietystikään ole. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toistaiseksi ainakin vointi on ollut sen verran hyvä, että liikkuminen onnistuu! Tietyssä huomattavasti vähemmissä määrin ja kevyemmin, mutta on se vaan henkisesti niin tärkeä voimavara, että toivottavasti voi jatkaa läpi raskauden edes jossain muodossa! :)

   Poista
 3. Kurkkukipu ja yh-päivä esti juoksut eilen ja tänäänkin. Hauska idea toi päivä kyllä :) Ihanaa kun pystyt vielä juoksemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja sorry, kun on kestänyt vastata sun kommenttiin!! Hauska idea tosiaan ja ainakin somesta päätellen sai porukkaa hyvin liikkeelle myös! :) Vielä on juu pystynyt juoksemaan (hölkkäämään) ihan hyvin, ainoa häiritsevä asia on the vessahätä, joka iskee kyllä aika nopeasti! ;/ Mutta jos se on ainoa "ongelma" niin enköhän kestä, että saa juoksuendorfiinit jylläämään! :) Kivaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista