keskiviikko 30. syyskuuta 2015

#Babyshower

Heippa taas! Nyt tulee vähän vauvapainoitteista postausta tämä alkuviikko, mutta koittakaa kestää, tämä on nyt elämää täälläpäin! :) Kuten viime postauksen lopussa kerroinkin, sunnuntai-ilta päättyi todelliseen yllätykseen, nimittäin mun babyshowereihin! Mutta ennen kuin mennään itse vauvakutsuihin niin kerron vähän huijausoperaatiosta, jolla mut saatiin paikan päälle yllätettäväksi..




Lähdettiin sunnuntaina hyvissä ajoin alkuiltapäivästä Houtskäristä kotia kohti, koska mun isällä piti olla oli työtapaaminen vielä sunnuntai-iltana. Vähän harmitti, että aika jäi saaristossa lyhyemmäksi, mutta eipä sille mitään voinut. Isukin oli päästävä tapaamiseensa, erään nimeltä mainitsemattoman maan suurlähetystöön (hyvän peitetarinan se sepitti, täydet pisteet siitä...:D). Olin siis vanhempien ja koirien kanssa viikonlopun vietossa ja heidän kanssaan samalla autolla liikkeellä. Kun tultiin Espooseen, vanhemmat sanoivatkin, että heittävät mut suoraan ystäväni Marikan luokse, jossa meidän piti kokoontua viettämään kaveriporukan kanssa sunnuntai-iltaa, jotta he pääsevät nopeammin jatkamaan matkaa. Vähän ihmettelin tässä kohtaa, että mikseivät he voineet heittää mua yhtälailla kotiin, koska se ei olisi hidastanut matkaa millään tavalla + mulla oli kaikki kamat ja Mila mukana (++näytin ihan mökkiräjähtäneeltä, tosin tuskin olisin kovasti lookkia muuttanutkaan kaveriporukan sunnuntaihengailuihin, vaikka olisin mennyt kotiin ensin). Soitin Henrille, joka oli jo Marikalla ja pyysin jeesaamaan tavaroiden kanssa pihalle, jotta saatiin ne meidän autoon. Henri vakuutteli, että Mila saa tulla mukaan ja otti sen, samalla kun mä lähdin kävelemään Marikan ovelle. Soittelin ovikelloa ja Marika tuli avaamaan iloisena, että tulin, koska olin alunperin sanonut, etten ehkä pääse sunnuntai-iltana ollenkaan, koska saatetaan tulla niin myöhään Houtskäristä. Paikalla oli meidän porukan tyttöjä, joita moikkailin ja samalla ihmettelin missä vauvat ja miehet on...Sitten yhtäkkiä kulman takaa hyökkää kasa kavereita lisää esille ja en edes muista huusiko ne jotain, kun olin niin ihmeissäni!! :D 

YLLÄRIIIIII B-A-B-Y-S-H-O-W-E-R    T-I-M-E!! 








Haha, olin aivan ihmeissäni ja niin iloinen sekä yllätetty <3 En osannut aavistaa mitään ennen kuin ehkä ihan hetkeä ennen pihalla, koska Henri ja vanhemmat käyttäytyivät ehkä vähän omituisesti, haha. Paikalla oli iso joukko rakkaita ystäviä ja oli ihana nähdä kaikkia! <3 Kun pääsin halauskierrokselta niin skoolattiin ja aika pian hyökättiin ihanan salaattibuffetin kimppuun, joka oli kyllä niin mun juttu. Ystävät tietää hyvin, mistä tykkään! :) Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja laittaa salaattiin!

Salaattipöytä feat mun masu. 

Salaattien ja höpöttelyn jälkeen pääsin myös korkkaamaan ihan mielettömän upean kakun, jonka Marika oli tehnyt itse. Niin hieno kakku, ettei sitä melkein olisi malttanut syödä!! Ja kengissä on muuten ASICS:n logo, haha. Ne on selkeästi vaaleanpunaiset Nimbukset! ;) 






Herkuteltiin kakulla ja muilla herkuilla, höpöteltiin ja naurettiin. Sain myös ihania lahjoja tytöiltä. Vaippakakku noudatti päivän upeiden kakkujen teemaa ja oli myös super hieno! :)








Aivan ihana ylläri-Babyshower, kiitos vielä rakkaille ystäville sen järjestämisestä sekä tietysti kiitos myös hyvin juonessa mukana olleille vanhemmille ja miehelle! <3

Oletteko olleet babyshowereilla tai onko teille itselle järjestetty babyshowereita? Onko teidät onnistuttu yllättämään? :) 

Kivaa keskiviikkoa! 

-Karoliina

12 kommenttia:

  1. Voi ihanuus! Babyshowerit on kyllä ihania. On niin kiva hemmotella tulevaa äitiä. Olen itse ollut järkkäämässä monen monta ylläriä, ja sekin on kivaa salaperäistä puuhastelua. Yllätykset ovat onnistuneet varsin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! <3 Olin kyllä tosi iloisesti yllättynyt ja oli aivan ihanaa, että niin moni pääsi paikalle ja oli nähty vaivaa! <3 Yllätysten järkkääminen on kyllä ihan parasta ja tietysti yllätetyksi tuleminen :D Kiva, että teillä on onnistunut yllätykset! Mulla oli ystävät vähän pulassa jo, kun vaihtelin suunnitelmia viikonlopun suhteen (enhän mä tiennyt tästä), mutta onneksi kaikki meni sitten hyvin :)

      Poista
  2. Hih ihanaa! Ihan parhaan kuuloiset babyshowerit :) Mulla oli omani aikoinaan sunnuntaibrunssina joista olin ihan tietoinen kokoajan itsekin mutta oli ihana hetki kokoontua ystävien kanssa viettämään aikaa :) Ystävälle pidettiin Yllärinä eräässä brunssiravintolassa niin että hänen mies huijasi hänet sinne ja yllätys oli täydellinen :).. jes ja niin! Oikein arvasin teidän vauvan sukupuolen mikäli juhlien pääväriä katsoo :) Onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli kyllä ihan parhaat! <3 Varmasti oli sullakin ihanat babyshowerit! Just mietinkin, että miten niistä on tullut Suomessa sellaiset yllätysjuhlat usein, koska esim. Jenkeissä tulevat äidit on yleensä tietoisia, milloin niille ne järkätään...helpompi olisi jos ei olisi yllätys, mutta onhan se aivan ihanaa tulla tolla tavalla yllätetyksi!! :) Hihii, meidän vauvan sukupuoli on vahva veikkaus, mutta tosiaan viime aikoina olen alkanut miettiä, että mitäs jos sieltä tuleekin vastakkainen sukupuoli sittenkin, niin ollaan ihan ihmeissään, kun ollaan jo asennoiduttu pieneen tyttöön :) Sitten menee nimipohdinnat ainakin uusiksi ja monet vaaleanpunaiset vaatekappaleet jää kaapin pohjalle! Mutta pääasia, että olisi terve vauva tietysti <3 Jännää! Kiitos! :)

      Poista
  3. Apua miten ihana yllätys! Äläkä yhtään anteeksi pyytele vauvajuttuja, musta näitä kaikkia on aivan ihanaa lukea. Vaikka lapsiarki ei vähään aikaan omissa suunnitelmisssa olekaan, niin kyllä tätä sun äitiysmatkaa on mukava seurata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura! :) Ihana kuulla, että tykkäät lukea näitä ja oli tosiaan aivan huippu ylläri! <3

      Poista
  4. Vitsi miten ihana yllätys! Tuollaiset hetket on ihan parhaita ❤ Ja njommom, ihanan näköinen salaattipöytä, indeed! Hurjaa miten lähellä teidän h-hetki alkaa ollakaan :) Ja tosiaan, näitä sun elämän ajankohtaisia juttuja on aina kiva lukea! Kuten myös tuota uusinta juoksufiilistelyäsi :) Uskon, että on ikävä juoksemaan, mutta fiksu asennoituminen sulla. Se päivä tulee taas ihan pian kun pääset ulos kirmailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosiaan aivan ihana yllätys, edelleen hymyilyttää, kun mietin sitä! <3 Aika on mennyt kyllä tosi nopeesti ja H-hetki on ihan pian käsillä!! Tosin vauveli tuntuu viihtyvän masussa aika hyvin, että saa nähdä tuleeko hän laskettuna aikana vai vasta myöhemmin! Ja kiva kuulla, että tykkäät lukea näitä! <3 Nähdään hei ens viikolla, jee! <3

      Poista
  5. Ihanat yllärijuhlat ja kivoja kuvia! :) Mun mielestä on aika hauskaa, että mun paras kaveri sai just kans vauvan ja niitä on muutenkin tupsahdellut tähän lähipiiriin tänä vuonna aika paljon - ja pian on sullakin se hetki käsillä :) Olin mukana järkkäämässä kaverilleni babyshowereita ja nekin meni kyllä ihan nappiin. Varmasti kiva ylläri tulevalle äidille :) Hyvää loppuodotusta sulle Karoliina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katju! :) Sä ootkin päässyt sitten seurailemaan vauva-arkea aika läheltä, jos paras kaveri on saanut just vauvan, ihanaa! Ja kivaa, että teilläkin onnistui Babyshower järkkäilyt! Se oli kyllä ihana yllätys, uskon, että kaikki odottavat äidit on samaa mieltä! :) Hyvää maravalmistautumista sulle!!

      Poista
  6. Olipa ihana yllätys, näytät niin onnelliselta noissa kuvissa :) ja noi kakunkoristelenkkarit, ihan huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ninni! Olin kyllä niin yllättynyt ja iloinen ylläristä :) Ja ne kakunkoristeet oli super hienot!! Pikkasen leipuri tehnyt taustaselvityksiä ensin! :)

      Poista