torstai 15. lokakuuta 2015

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...


#throwbackthursday maaliskuuhun ja Barcelonan Starbucks-kahvitteluun :)

..olen edelleen yhtenä kappaleena (ja varmaan myös näkisit sen)! :) Sitä kysytään nyt harva se päivä, kun laskettu aika lähestyy. Ja myös sitä, onko mitään tuntemuksia ja kuinka olen voinut. Olen voinut ilokseni hyvin ja päivät ovat menneet mammalomalle tyypilliseen malliin tälläkin viikolla. Jos totta puhutaan, luulen, että vauva ei saavu maailmaan ennen laskettua aikaansa, mutta sitähän en voi tietää. Vastaus voi olla huomenna erilainen! :)

Kuva maanantailta RV 38+0 (edelleen yhtenä kappaleena ja tyylikkyys huipussaan päivä päivältä ;D)

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...äidiksi tulo sekä jännittää että innostuttaa. Koko elämä on muuttumassa lähiaikoina ja on vaikea kuvitella täysin millä tavalla. Mielessä pyörii paljon kysymyksiä, kuten miten sitä ikinä osaa huolehtia sellaisesta pienestä ihmisestä? Ja millainen tyyppi sieltä on tulossa? Toisaalta taas tuntuu, että on koko ajan valmiimpi tulevaan, kun aika menee eteenpäin.

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...odotan innolla viikonlopun I LOVE ME-messuja, jonne on tarkoitus suunnata heti huomenna perjantaina. Ne ovat mielestäni vuoden paras messukokonaisuus Go Expon ohella ja toivon, etteivät ne petä tänäkään vuonna! 

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...olen nauttinut kovasti tämän(kin) viikon ihanista syyskeleistä ja pitkistä kävelylenkeistä. Kävelylenkit on päivien kohokohtia sekä mun että Milan mielestä! :) 





Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...välillä kotona ollessa nyt mammalomalla on tuntunut siltä, että pitäisi olla enemmän hyödyksi ja tehdä kaikkea HYÖDYLLISTÄ. Pelkkä "lomaileminen" tuntuu ajoittain hassulta, mutta sitten alan miettimään, että pian on kädet täynnä pikkuisen kanssa, joten ne lepohetket sohvalla keskellä päivää lukien, tv:tä katsellen ja torkkuen on ihanaa arjen luksusta, joista aion nyt nauttia täysillä. 

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...Mila täyttää lauantaina 1v! Ja, että ollaan pohdittu, mitä se saa synttärilahjaksi pitkän kävelyn, leikkimisen ja hellittelyjen lisäksi. Joko maksalaatikkokakun tai herkkuluun..Luulen, että ollaan kallistumassa herkkuluun puolelle! ;) 




Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että..sen yhden viikon kunnollisen ateriasuunnittelun jälkeen hyppäsin taas pois kelkasta ja olen ollut huono suunnittelemaan ruokia etukäteen. Onneksi ruokavalinnat ovat kuitenkin siitä huolimatta pysyneet suht järkevinä. 

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...voisin tällä hetkellä syödä jotain herkkua (suklaata!) vaikka joka päivä ja kröhöm...melkein joka päivä jotain herkkua on masuun eksynytkin. Itseasiassa ostin Hullareilta suklaapatukoita, jotka pakkasin valmiiksi sairaalakassiin mukaan evääksi, mutta olen jo onnistunut tuhoamaan kaikki patukat...uups! En tiedä, miten kuvittelin niiden säilyvän kassissa koskemattomina..Onneksi herkkuja on kuitenkin tasapainotettu ihanilla salaateilla, sosekeitolla ja kävelylenkeillä! #balance

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kysyisin tietysti myös sun kuulumisia, enkä vaan höpöttäisi koko ajan omiani. Joten nyt on sun vuoro; mitä kertoisit mulle, jos mentäisiin tänään kahville? Vink vink. ruudun takana tuntuu olevan myös paljon uusia lukijoita, joten  nyt olisi hyvä tilaisuus  kertoa, että kuka oot ja käytkö täällä usein? Ja miksi käyt? :)

Kivaa torstaita! 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

30 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Olispa kiva oikeasti ollakin kahvilla. Mä kertoisin sulle että todellakin nyt vaan nautit olosta, otat päikkärit ja katot telkkaria. Ja mieti valmiiksi joku kiva sarja, jota voit vaikka sitten iltaisin imetysmaratoneilla kattella.:). Ja sitä suklaata saa lisää :). Kertoisin myös että olen lomalla ja huomenna menen Haloo Helsingin keikalle. Ja että sain lääkäriltä ab-kuurin poskiontelon tulehdukseen. Sitten voitais molemmat fiilistellä miten kiva olis taas juosta. Kivaa päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun päästiin edes virtuaalisesti kahville vaihtamaan kuulumisia! :) Todellakin, koitan nauttia nyt! Kohta voi olla aika harvassa tällaiset hetket ihan yksin, omassa rauhassa! :) Mä oon koittanut miettiä jotain sarjoja, onko ideoita? Ja toivottavasti ab-kuuri auttaa ja tuut kuntoon pian!! Ihanaa syyslomaa ja kivaa keikkaa tänään! :)

      Poista
    2. Ite taisin katella ainakin Sinkkuelämän kaikki kaudet (taas). Ota joku kiva, missä on monta tuotantokautta ja on semmosta ettei kauheesti tartte ajatella :)

      Poista
    3. Joo, joku aivot narikkaan sarja sen pitää olla! :D

      Poista
  2. Onnea Milalle ja olipa kiva postaus! :)

    Itse kertoisin sulle, että vaikka niitä kyselyitä pukkaa niin koita ohittaa ne olankohautuksella. Minua ainakin kävi loppujen lopuksi ärsyttämään jokapäiväiset "jokojo"-kyselyt :)

    Kertoisin myös kuinka ihannoin sun kykyä nauttia elämästä ja kuinka jokaisen pitäisi osata ottaa samalla tavalla arjesta ilo irti :)

    Kertoisin myös kuinka raskaus sopii sulle! Vaikka olo on varmasti muhkea niin hehkut. :)

    Kivaa torstaita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ootpa ihana! <3 Ja joo, vielä ne kyselyt ei ole alkaneet ärsyttämään, mutta voin kuvitella, että jos mennään paljon yli lasketun niin siinä vaiheessa ehkä, kun itsekin alkaa jo olla malttamaton :D Ja haha, katsotaan kohta onko mulla oikeasti kykyä nauttia elämästä, kun tuun olemaan univelkainen zombi, se nimittäin jännittää aika paljon... Mutta toivottavasti se onnistuu silloinkin! :) Ja hei onnea sinne sun blogin ehdokkuudesta, pitää käydä äänestämässä! Kivaa viikonloppua! :)

      Poista
  3. Voi Karkki, onpa ihanaa istua kanssasi kahvilla :)! Kivoja kuulumisia sulla... Aika menee hurjaa tahtia, kun Milakin on jo vuoden... muistan kun oltiin lenkillä ja kerroit mulle ja Tanjalle, että teille tulee koira ja näytit kuvaa pienestä mustasta karvakasasta.. ;) Mä toivottaisin levollisia hetkiä ennen synnytystä, kyllä sä ehdit sitten hääräämään enemmän kuin uskotkaan, mä luulen! Mulle kuuluu hyvää. Ihana viikonloppu edessä kun on lauantaina City Trailin 12km juoksu ja illalla Haloo Helsingin areenakeikka! :) Kivaa viikonloppua sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, nää virtuaaliset kahvitreffit oli ihan paras idea, kun saan kuulla teidänkin kuulumisia! <3 Aika menee tosiaan ihan hurjaa vauhtia!! Pieni musta karvakasa on jo aika iso karvakasa :D Ei vitsi, sulla on tosi kivan kuuloinen viikonloppu edessä! Mahtavaa juoksua ja keikkaa, nauti! <3

      Poista
  4. Mä sanoisin, että nauti nyt ihan ilman huonoa omaatuntoa laiskoista hetkistä sohvalla, olet ne ansainnut (samoin kun suklaan ;)). Kertoisin myös että yöt on taas ollu huonompia sen alkuviikon hyvän yön jälkeen ja että pitkään on nukuttu aamuisin. Kertoisin myös mitä uutta S on oppinut ja että olen oppinut nauttimaan arjesta ja sen pienistä hetkistä ihan eri tavalla kuluneen vuoden aikana. Enempää en kerro, jotta huomiselle messuretkelle jää jotain kerrottavaa :)! T. Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun kerroit ees nää! <3 Tänään höpötetään lisää! :) Toivottavasti teidän viime yö sujui hyvin! Nähdään pian!! <3

      Poista
  5. Minä oon sun kuulumisia lukenut jo varmaan parin vuoden ajan mutta enpä muista onko koskaan tullut kommentoitua. Näin neljän lapsen äitinä voin kertoa että elät nyt varmaan elämäsi jännittävimpiä viikkoja! Muistan vieläkin sen kutkuttavan tunteen kun esikoisen la lähestyi.. Koko elämä oli mullistumassa! Muistan myös ne pitkät ja tylsät päivät.. (Joita ehkä nyt vähän haikeudella muistelen koska synnytyksen jälkeen se tekemisen puute ei ole liiemmin vaivannut ;)
    Sen verran vielä itsestäni kerron, et olen tehnyt asiat vähän eri järjestyksessä kuin sinä. Eli vasta lasten syntymien jälkeen iski liikuntakipinä - erityisesti rakkaus juoksuun. Sun blogi on ollut yksi iso inspiraation lähde alkavalla "juoksu-urallani". -Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anniina, aivan ihanaa, että lähdit mun kanssa "kahville"! :) Niin huippua saada kasvoja sinne ruudun taakse ja ihan mahtavaa, että olet täällä lueskellut mun höpinöitä jo noinkin pitkään! Vau, uskon, että nämä ovat tosiaan niitä elämän jännittävimpiä aikoja, joita varmaan sitten myöhemmin muistelee lämmöllä! <3 Ja jee sun juoksukipinälle!! Toivottavasti pystyn taas pian kirjoittelemaan lisää juoksujuttuja ja motivoimaan sekä itseäni että teitä muita vetämään juoksukengät jalkaan ja hakemaan endorfiineja juoksulenkeiltä! :) Ja ihan huippua, että neljän lapsen äitinä jaksat vielä treenailla, antaa varmasti energiaa arkeen! Kivaa viikonloppua sulle ja tosi kiva, kun kommentoit! :)

      Poista
  6. Voih. joko se Mila on 1-vuotias! Riemtääpä aika äkkiä. :) Mä toivoisin, sulle mahdollisimman levollista ja rentoa loppuodotusaikaa ja varmaan vaan hymyilisin kuunnellessani juttujasi! Kertoisin itse, että olen ollut viikon ajan ihan todella huolimaton ja pallo hukassa, kun miehes on ollut reissussa ja koirakin muutaman päivän äidin luona syysloman vietossa. Nukuin mm. ensimmäistä kertaa elämässäni töistä pommiin (kun kello ei soinut) ja unohdin saman päivänä avaimetkin sisälle. Onneksi sain heidät tänään kotiin, niin jospa se arki taas tutusti rytmittyisi. :') Viikonloppuna tarkoituksena onkin viettää oman perheen kanssa aikaa ja nautiskella syksyisestä luonnosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Laura! :) Jooo, aika tosiaan rientää ja meidän pikku karvapötkylä on jo aika iso karvapötkylä :D Haha, voin niin samaistua tohon tunteeseen, kun on pallo hukassa silloin, kun ei tarvitse huolehtia kuin itsestään :D Sitä menee ihan off-vaihteelle! Toivottavasti arki on rytmittynyt taas, kun rakkaat on kotona! Ihanan kuuloinen viikonloppu teillä tulossa, meillä varmasti vähän saman suuntaiset suunnitelmat! Kivaa viikonloppua sinne! <3

      Poista
  7. Jos istuisin kahvilla kanssasi, luulen että juttu luistaisi kaiken aikaa ja hymyssä suin juteltaisiin niin arkisista kuin syvällisistäkin asioista. Kertoisin, että elämässäni on tapahtunut jänniä ja isoja asioita, joita ei täällä blogissa tahdo kertoa. Joten olispa aidosti ihana istua face to face. <3 Tämä oli superihana postaus, ja oot piristänyt mun päivää jo niin monella postauksella. Lueskelin myös näitä muita kommentteja, ja iloitsen siitä miten saat olla monelle tsempparina. Ihana sinä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kauhee ikävä tuli heti!! Oikeasti kahville pitää päästä pian! :) Kiitos, oot ihana! Aurinkoista viikonloppua <3

      Poista
  8. ihana postaus ja voi jukra miten masumasu olet jo - kohta se vauva sieltä tulee! :)
    minä tulena blogiisi lukemaan arkijuttuja, eli koiraa, kuolaamaan ruoka-annoskuvia (ihanaa kun joku syö yhtä sekametelimäisesti kuin minä :D) ja ihailemaan miten aktiivisena olet pysynyt koko raskausajankin! :) haha ja nauratti tuo balance-juttu: täälläkin syödään sosekeittoa raejuustolla, jotta saa sitten syödä parikin kunnon voileipää kylkiäisenä ja napata kahvin kanssa jotain pikkukivaa ;) Ihanaa viikonloppua mamalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jossu! :) Kiitos, ja jooo...masu alkaa olla large and in charge! ;) Mutta toisaalta, niinhän sen tässä vaiheessa kuuluukin olla, kun LA:han on vaan reilu viikko! Kiva kuulla, minkä takia tuut tänne ja haha, ollaan kyllä samanlaisia noiden ruokien kanssa :D Pahimpia mössöjä en edes kehtaa blogiin kuvata! :D Ihanaa viikonloppua sinnekin ja kiva kun kävit virtuaalisilla kahveilla!

      Poista
  9. Jätänpä minäkin käynnistäni jäljen. Olen täällä vieraillut silloin tällöin siitä lähtien, kun sut tapasin viime marraskuussa Pirttimäessä yhteislenkillä. Mukava on ollut lukea sun liikuntakuulumisia raskausaikana, koska samassa tilanteessa olen (tai olin) juuri itsekin. Tsemppiä loppuraskauteen ja nautihan ihanista syyssäistä!

    - Koo, jolla vieressä tuhisee reilun viikon ikäinen vauva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kivaa kun jätit jäljen käynnistä ja kiitos paljon tsempeistä! :) Ja tärkeimpänä tietystu, oikein paljon onnea vauvasta!! <3 <3 Ihanaa!!

      Poista
  10. Kertoisin, miten paljon minulla on ikävä meidän ihania lenkkejä: kaunista marraskuista synttärilenkkiä ja Tapaninpäivän pakkaslenkkiä huikeassa auringonpaisteessa. Kaimanikin otti ja lähti Välimeren aurinkoon, joten lenkkikaverien määrä hupenee uhkaavaa vauhtia - apua! Kertoisin, että menen huomenna Hannan tavoin juoksemaan Helsinki City Trail Runin 12 kilometrin kisan - ihan sen vuoksi, että pääsen palloilemaan Stadikalle VIELÄ KERRAN ennen remonttia. Mitä mielettömiä muistoja paikkaan liittyykään! Kertoisin, että vaihdan työpaikkaa vuoden vaihteessa ja sen jälkeen arkivapailla tulen moikkaamaan sinua, uutta tulokasta ja Milaa ihan oikeassa elämässä eikä vain pelkästään virtuaalikahvilassa :) Halauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ihana kuulla sun kuulumisia ja todellakin tuut sitten arkivapailla meitä moikkaamaan!! Mullakin on ikävä meidän yhteislenkkejä, kaikkia juoksuhöpinöitä ja hölmöjä kuvaussessioita! <3 Kyllä me taas ens vuonna päästään yhteislenkille, tosin mä en tiedä pysynkö enää teidän salamien perässä :D Kivaa viikonloppua ja Trail Runia, kuulostaa niin siistiltä!! Haleja!

      Poista
  11. Ihana postaus!! Tästä ja monista muistakin teksteistäsi olen ilahtunut, vaikka elämä onkin ollut hulabaloota, enkä ole ehtinyt blogien pariin pitemmäksi aikaa. Jos käytäisiin kahvilla, niin kertoisin varmaan tulevista matkasuunnitelmista, fiiliksistä ILove me-messuilta, blogiajatuksista, kaikesta siitä :) ihana kun jaoit kansaamme näitä ajatuksia ja kuulumisia! Samaa mieltä Kristan kansaa, että näytät hehkuvalta ❤

    VastaaPoista
  12. Kiva, kun ehdit tänne edes hetkeksi! <3 Toivottavasti rauhoittuu siellä arki pian, ja ehdit ainakin viikonloppuna relaamaan ja lataamaan akkuja! Voi, että...haluisin kahville pian, koska noista aiheista olisi kiva höpistä! :) <3 Kiitos kehuista, hetkittäin hehkuttaa...hetkittäin ei :D

    VastaaPoista
  13. Jos istuisin kahvilla kanssasi, en joisi kahvia vaan jotain muuta :) Kertoisin, kuinka kiva oli nähdä sut taannoin mun synttäreillä, harmittelisin hieman sitä, etten ehtinyt silloin jutella kanssasi enempää, mutta ymmärtäisit sen. Toteaisin myös, että tässähän mä onneksi ne kuulumiset sainkin (ja lisäisin, että blogin kautta toki suurimman osan ehkä jo tiesinkin)!

    Omista kuulumisistani kertoisin, että duunissa on kiirettä ja jonkun verran stressiäkin, mutta toisaalta haasteet kuuluvat asiaan ja myös kiehtovat. Ja onneksi osaan nollata ja rentoutua, muutenkin kuin sillä perisuomalaisella tavalla. Golfkuulumisilta säästäisin sut, mutta muistuttaisin siitä, että lähden marraskuussa lomalle kahteen kaupunkiin, jotka sä tunnet hyvin: New Yorkiin ja Miamiin. Kysyisin jotain vinkkejä heti, mutta voisimme myös sopia, että heität niitä mulle lähempänä reissua. Saatat tosin silloin olla sattuneesta syystä aika kiireinen, joten vinkkejä voi heitellä anytime! :)

    Sanoisin myös sen, kuinka upeaa on taas nähdä kasvotusten, koska sitä tapahtuu nykyään valitettavan harvoin. Lisäisin tosin tähän, että olemme olleet niin hyviä ystäviä jo niin pitkään, ettei näkemistahti oikeasti ystävyyteemme vaikuta. Tiedämme kyllä, että se toinen ihminen on siellä eikä mihinkään katoa.

    Lopuksi kysyisin, että olethan tulossa huomenna luokkakokoukseen :) Ymmärtäisin tietysti myös ei-vastauksen, mutta muiden vanhojen koulukavereiden lisäksi olisi superkiva nähdä myös sua. Ennen kuin suuntaisimme eri suuntiin, toteaisin, että olet sä vaan Karkki mahtava tyyppi, ystävä niin tärkeä! <3 Ja lähettäisin tietty terveiset Henrille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Aww, en kestä! Nää virtuaalikahvittelut täällä blogissa oli ihan paras idea! :) Vaikkeivat tietenkään voita ihan kasvokkain näkemistä ja kuulumisten vaihtamista, mutta aika kivasti tässä on saanut kuulla kuulumisia! :) Oli huippua nähdä sun synttäreillä ja todellakin ymmärrän ettei ehditty siellä pidempään jutella! Mutta se oli hauska ilta ja varmaan viimeisiä "ulkona käymisiä" vähään aikaan! Tsemppiä kovasti duunikiireisiin ja muistan toki, että oot lähdössä reissuun, pitää heittää jotain vinkkejä, laitetaan Facessa vaikka viestiä (muistuta mua, jos mun pregnancy brain ei toimi!!). Ja huomisesta en vielä osaa sanoa, tää mamma väsyy tällä hetkellä aika nopeasti, joten katselen tilanteen mukaan tuunko piipahtamaan mestoilla vai en :) Sä oot mahtava tyyppi ja Henri lähettää varmasti terkut takas! :)

      Poista
  14. Jos oltais kahvilla niin miettisin että mahdatko muistaa mun joskus kirjoitelleen tänne :). Lähes tarkalleen vuosi sitten oltiin Kaarinassa juoksemassa. Sinä viikonloppuna sain tietää että meille tulee neljäs lapsi. Talvella jossain kommentissa kerroin että alkuraskaus oli vaikea ja pelottava. Keskenmenon peikko pelotteli pitkään. Nyt tuo 3 kk vanha hymytyttö tuhisee kainalossa <3. Tänään kävin juoksemassa pisimmän lenkin synnytyksen jälkeen (rapiat 16 km) ja nautin niin paljon tästä henkireiästä :),

    Sulle toivon voimia ja hermoja loppurutistukseen. Kertoisin että toimeliaalle ihmiselle vauva-arki voi tulla jopa tylsää jos et olekaan univelkainen zombie ja vauva nukkuu pitkiä pätkiä päivälläkin :). Tsemppiä synnytykseen! Sulla on erinomaiset lähtökohdat siihen koitokseen kun olet pystynyt liikkumaan aktiivisesti loppuun saakka!

    Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mari, muistan kyllä ja kiva, kun nyt kirjoittelit uudelleen kuulumisia!! :) Ja aivan mielettömästi onnea uusimmasta pikku tuhisijasta! <3 Ihanaa, että raskaus meni lopulta hyvin! Ja aivan mahtavaa, että oot päässyt palailemaan juoksun pariin ja juoksit jo noin pitkän lenkin!! Miten sulla sujui juoksun pariin palaaminen? Oliko mitään haasteita tai onko hyviä vinkkejä? Kiitos paljon toivotuksista, voimia ja hermoja varmasti tarvitaan! :D Ahh, mä niin toivon, etten olisi univelkainen zombie ja vauva nukkuisi hyvin, mutta jotenkin koitan valmistautua pahempaan, etten sitten pettyisi... Pelottelutarinoita on saanut kuulla niin paljon! :D Kiitos tsempeistä, alkaa kyllä jo vähän jännittämään, kun LA lähestyy! Aurinkoista sunnuntain jatkoa sinne! :)

      Poista
  15. Olin tosi malttamaton juoksun suhteen, koska olo tuntuu niin pian normaalilta. Parin kolmen hölkkälenkin jälkeen ei tuntunut enää mukavalta joten odotin kiltisti jälkitarkastukseen ja jumppasin lantionpohjaa vielä ahkerammin. Sen jälkeen juoksu on tuntunut hyvältä (niin hyvältä että välillä onnenkyyneleet silmissä juostu), ainoastaan kovemman lenkin jälkeen on aamulla liitoskipuja. Kyllä sen huomaa, että kun on synnyttänyt joka toinen vuosi niin kropan kanssa saa tehdä enemmän töitä.. Mutta se on ihan selvä juttu. Palautuminen on niin yksilöllistä, että mitään yleispätevää ei tietenkään voi vinkata, mutta vaikka syksyiset lenkkipolut huutaisivat nimeäsi niin rauhallisesti kannattaa malttaa aloittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun jaoit sun kokemuksen! :) Ihana kuulla, että juoksu tuntuu nyt hyvältä! Mulla on yllättävän malttavainen olo juoksemaan pääsemisen suhtee! Haluan saada lantionpohjalihakset kuntoon ennen juoksun aloittamista jne, joten tuskinpa tässä tänä syksynä vielä juoksuaskelia otetaan :) Toivottavasti pääsisi mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen taas kävelemään niin sekin auttaa siihen juoksukaipuuseen. Hyvää kannattaa odottaa! :)

      Poista