sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Timmikuun eka viikko

Heippa! Mukavaa sunnuntaita! Kirjoittelen täällä keittiön pöydän ääressä kahvikupin ja tuoremehulasin kanssa, kynttilän valossa. Olisi vielä nukuttanut, mutta ajattelin, että haluan tämän hiljaisen ja rauhallisen hetken itselleni istua hetkeksi alas kirjoittelemaan blogia, ennen kuin muut heräävät. Katsotaan kuinka kauan tämä autuus kestää ja saanko tämän postauksen valmiiksi tässä aamun aikana! ;)

Tällä viikolla me ollaan....

Leikitty meritähteä toppavaatteissa! :D Ps. Tää toppapuku on mun serkun vuodelta 1988 :D 
Käyty vaunulenkeillä vain maanantaina ja lauantaina pakkasten takia. 

Käyty mummilassa purkamassa joulukoristeet pois (tosin meistä ei ollut yhtään apua, mutta oltiin hyviä seuraneitejä)  
Avattu amerikan tädin lähettämä paketti Islalle <3 Nää oli mun suosikit! 

Leikitty äidin PT:tä! (Toi ilme...en kestä :D) 

Syöty ihana NYC Style loppiaisbrunssi kavereiden kanssa!
Hengattu näiden rakkaiden kahjojen kanssa! <3 
Täytetty 2 kuukautta!!! <3 

Pidetty sisälläkin about toppavaatteita, koska KYLMÄ & halittu paljon, koska silloin pysyy lämpimänä <3

Poltettu kynttilöitä ja juotu kuumaa kaakaota! <3 (Jep, mun timmikuun herkkua!) 
Tämä viikko on tuntunut jotenkin tosi pitkältä! Maanantaista tuntuu olevan ikuisuus enkä edes muistanut, mitä maanantaina tehtiin ennen kuin kaivoin kalenterin esille. Ehkä loppiainen keskellä viikkoa vähän sekoitti pakkaa sekä nuo muutamat päivät (torstai-perjantai), kun ei Islan kanssa käytännössä pakkasen takia poistuttu kotoa minnekään ja oltiin vain sisällä. Henrikin oli työmatkalla, joten vietettiin sitten laatuaikaa kaksistaan oikein kunnolla! ;) Onneksi mun sisko ja serkku tulivat perjantaina meitä viihdyttämään ja pitämään seuraa nimittäin autokaan ei lähtenyt tietenkään käyntiin, joten ei päästy minnekään. Se sisällä oleminen ei kuitenkaan nyt ollut niiiiin kamalaa ja päivät meni aika mukavasti! :) Eilen kuitenkin tuntui niin ihanalta päästä pois kotoa käymään kaupassa ja vaunulenkillä, joka oli vasta kolmas tällä viikolla. Tykkään tosi paljon tästä talvesta, joka täällä meillä vallitsee just nyt. Pakkanen 10 asteen tietämillä ja paljon lunta! Ei enää niitä paukkupakkasia pliiiis, koska vauvan kanssa se on ihan pyllystä. Toivottavasti sääukko lukee mun blogia, ja näkee tämän toiveen! ;) 

Yllämainittujen juttujen lisäksi olen tällä viikolla syönyt aika hyvin ja terveellisesti. Jihuu, timmikuun eka viikko on mennyt lähes putkeen! Eikä edes ole tehnyt mieli karkkia tai suklaata eikä muitakaan herkkuja, paitsi nyt viikonlopun tullen! No, proteiinipatukalla nekin himot saatiin kuriin! :) Joka päivä on tullut syötyä terveellinen lounas ja illallinen, ja mun ajatus siitä, että jokaisella aterialla on reilusti kasviksia, joku hiilarin lähde, hyviä rasvoja sekä proteiinia on toteutunut. 






Liikuttuakin on tullut! Olen tehnyt kotijumppia olkkarissa neljänä päivänä, sekä käynyt ne muutamat vaunulenkit. Tänään on tarkoitus mennä vaunulenkille ja enköhän jonkun pikku jumpankin tee. Tuntuu jo viikossa siltä, että on vähän päässyt treenirytmiin taas kiinni, ja se on tosi mukava tunne.


Tämmöistä tänne. Mitäs teille kuuluu? Onko tammikuu lähtenyt hyvin käyntiin? :) Jihuu, näyttää siltä, että sain rauhassa kirjoitettua tämän postauksen loppuun ennen kuin tuolta heräillään. Nyt vähän lisää kahvia ja jotain aamiaista, ja alan vastailemaan edellisen postauksen kommentteihin. 

Rentouttavaa sunnuntaita! <3

-Karoliina

Seuraile kuulumisia myös Instagramissa & Facebookissa! 

8 kommenttia:

  1. Näitä teidän kuulumisia on ihana lukea vaikka en aina osaakaan kommentoida kaikkeen :) Sun suhtautumimen vauvaan ja arkeen, omaan kehoosi ja liikkumisiin tuntuu niin luonnolliselta! Eli hyvältä kuulostaa :)

    Ihana tuo sun oma pt :D Hyvä ilme tosiaan ;) Mukavaa että oot päässyt taas pikkuhiljaa liikuntojen pariin ja nyt vaikuttais hyvät ulkoilukelit jatkuvan! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiva kuulla, että tykkäät lukea ja kiitos! <3 Joo, toi body oli aivan huippu ja Islan ilme tossa kuvassa on just sellainen "mamma nyt jumppaamaan siitä" :D On kyllä ollut ihanaa liikkua ja tosiaan hyvältä näyttää talvikelit myös! Jee! :) Sinne myös ihanaa sunnuntaita ja pian me jo nähdään, kivaa! <3

      Poista
  2. Usein mukava tekeminen piristää enemmän kuin uni! Voi ei mikä body, ihan kuolettavan hauska!

    Me ollaan uskaltauduttu ulos vaunuttelemaan joka päivä, vaikka onkin ollut kylmä. Tosin mun vauva on jo 9kk, että hieman eri asia sitä ulkoiluttaa. Pieni nuha on häirinnyt yöunta, ja oonkin useampana yönä pukenut nenää tursputtavan ja sängyssä kiekkaavan vauvan haalareissa viileään ulkoeteiseen vaunuihin nukkumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maiju! :) Oikeassa oot, että jollain mukavalla tekemisellä on kyllä jopa piristävämpi vaikutus kuin pikkasen pidemmillä unilla tai päikkäreillä! Ja mä tarvitsen aina silloin tällöin noita rauhallisia hetkiä olla ihan yksin ja kirjoittaa, se on mun yksi tapa ladata akkuja! :) Haha, jep, toi body on kyllä ihan huippu!!
      Kiva, että te ootte päässeet ulkoilemaan, vaikka onkin ollut kylmä!! Varmasti on ihan eri juttu vähän isomman vauvan kanssa! :) Voi harmi sen nuhan kanssa, toivottavasti paranee pian, mutta hyvä, jos viileämmässä nukkuminen auttaa!! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! :)

      Poista
  3. Tosi mukavaa lukea matkastasi eteenpäin pienin askelin. Voisin ottaa itsekin mallia =) Jokapäiväiset valinnat vievät eteenpäin ravinnon, liikunnan ja levon kombossa. =) Lisätään joukkoon kaikkea muuta mukavaa ja eiköhän onnistumisia tule. Välillä voi repsahtaa tai epäonnistua, kunhan muistaa vaan jatkaa. Seuraan innolla mitä teille kuuluu. =) Mukavaa ja liikunnallista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marika! Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät lueskella. Oot ihan oikeassa, että ne on ne pieneltä tuntuvat jokapäiväiset jutut, jotka vievät eteenpäin ja niistä muodostuu sitten ajan kanssa isompi kokonaisuus. Ja tosiaan kaikkea mukavaa unohtamatta, koska elämäntapahan tämä on, eikä mikään hetkellinen dieetti! :) Mukavaa ja liikunnallista viikkoa sulle myös, kiva kun kommentoit!! :)

      Poista
  4. Makin kayn usein lukemassa vaikka harvemmin kommentoin. Kiva lukea sun kuulumisia ja sul on kyl ihana, inspiroiva asenne! :) Ja suloinen vauva! Olin viikon kaymassa Suomessa ja lahin kyl just sopivasti sillon ennen kun tuli ne yli 20 asteen pakkaset! Toivottavasti kelit helpottaa pian. Mukavaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Pille!!:) Kiva, kun käyt lukemassa ja tosi kiva kun kommentoit! Mun pitää tulla vastavierailulle sun blogiin!! Ja kiitos, ihanasti sanottu <3 Haha, pääsit karkuun täältä just sopivasti!! Nyt on vähän lauhempaa, mutta kylmääää on taas luvattu. Ugh. Kivaa alkanutta viikkoa sinne!! :)

      Poista